lauantai 8. toukokuuta 2021

Käsilaukkuun ei tarvitse ottaa koko meikkipussia

Tällä hetkellä niin moni on etätöissä, ettei mielessä ole, mitä kuljettaa mukanaan sitten taas, kun päästään normaaliin elämään. Koko meikkirepertuaaria ei kannata mukaansa ottaa, vaan meikin korjailuun riittää puuteri ja huulipuna.


Käsilaukku painaa kuin synti

Menneellä viikolla sain konkreettisen kokemuksen siitä, miten painava käsilaukku on, kun siellä rahtaa kaikkea mahdollista tarpeellista ja tarpeetonta. Lähdin aamulla autolla työhön ja laitoin käsilaukun apumiehen paikalle. Heti syttyi joku valo ja alkoi ärsyttävä kilkutus. Luulin ensin, että oma turvavyöni oli huonosti kiinni ja yritin sitä korjata, mutta eihän se auttanut. Ajelin meidän traktorihallin pihaan ja minun piti soittaa miehelleni. Kun aloin nostamaan käsilaukkua ja hakemaan puhelinta tuo äänimerkin kilkutus loppui. Siinä kohtaa tajusin, että käsilaukkuni oli niin painava, että turvavyökin luuli sitä ihmiseksi. 
Päätin töihin päästyäni tutkia kunnolla, mitä se oikein sisälsi. Mitään suurta kosmetiikkamäärää sieltä ei löytynyt, vaan käsidesipulloja oli kolme, papereita oli aika nivaska ja loput oli sitä sun tätä. Se oli kyllä aika tehokas opetus, ettei kaikkea tarvitse rahdata mukana. 
Järkevää on pitää mukanaan omaa käsidesiä, mutta sen lisäksi käsivoidetta, joka käy myös kynsinauhoille. Kynsiviila on aina tarpeellinen, koska yleensä kynsi lohkeaa juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa. Ilman kynsiviilaa repeytyminen etenee ja pahimmassa tapauksessa seurauksena voi olla hyvin hankala tulehdus.


Päivän mittaan meikkiä ei juurikaan tarvitse korjailla

Itse pidän hyvin tärkeänä sitä, että aamulla tehty meikki on niin pysyvä, ettei sitä päivän mittaan juurikaan tarvitse korjata. Itselläni ei ole aikaa päivämeikkiä korjailla ja sen pitää kestää kahdentoista tunnin työpäivä hikoillessakin. 
Tiedän monen lisäävän meikkivoidetta useampaan kertaan päivän mittaan ja tuloksena saattaa olla aika kirjava iho. Itse käytän ensimmäisenä puhtaalle iholle Dermalogican HYDRABLUR PRIMERIN (51€). Se tekee ihosta sileän sekä tasaisen ja myös huokoset peittyvät. Tämän meikinpohjusteen päälle meikkivoide levityy helposti. Huulipuna tietysti pitää olla mukana, mutta nykyoloissa maskin kanssa sitä ei tarvita. Itse kyllä silti laitan huulipunan, vaikka sitä ei kukaan näekään. Se antaa hyvän suojan huulille ja estää niiden rohtumisen. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti