tiistai 25. toukokuuta 2021

Tähtitarjoukset 7.6. saakka

iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM 15ml NYT 85€ (norm.109€) ja 30ml NYT 139€ (norm.179€) rauhoittava sekä uudistava seerumi ja Dermalogican ihana viilentävä ja kosteuttava CALM WATER GEL NYT 36€ (norm.46€).

Nämä Tähtitarjoukset ovat voimassa 7.6. asti

Pro-Heal Serum avuksi ihon epätasapainoon

Koronan tuoma stressi, elämänmuutokset ja suusuojan käyttö ovat aiheuttaneet iholle monenlaista ongelmaa, joita on ollut hyvin vaikea hoitaa. Parhaaksi tasoittajaksi kaikkiin epämääräisiin ihon virheisiin on osoittautunut iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM NYT 15ml 85€ ja 30ml 139€ seerumi.
Se rauhoittaa tehokkaasti ihon punoitusta, vähentää couperosaa ja desinfioi kaikki muutkin näppylät ilman, että iho kuivuu liikaa.
Tämän kevään aikana on todella moni kärsinyt iho-ongelmista, joille ei löydy selitystä ja vain kokeilun kautta ne on saatu hoidettua. Pro-Heal Serum on osoittautunut parhaaksi avuksi näihin ongelmiin ja siksi haluankin laittaa sen tarjoukseen, jotta mahdollisimman moni pääsee sitä käyttämään.


Calm Water Gel  on uusin suosikkituote

Viimeisen vuoden ajan olen kuullut Calm Water Gelistä pelkkää hyvää. Moni asiakas kertoo sen olevan uuden suosikkituotteensa. Myös minä voin tämän allekirjoittaa, koska olen ottanut sen käyttöön ja sitä voi sipaista iholle joka välissä. Se sopii aurinkosuojavoiteen alle, meikin alusvoiteeksi, käsivoiteeksi ja vaikka mihin. Myös nuoret ja miehet ovat siihen tyytyväisiä. 
Siitepölykauden aiheuttama kihelmöinti ja kutina helpottaa Calm Water Gelillä ja myös allergiareaktion punoitus ja kirjavuus laantuu. Erinomainen yhdistelmä yöksi ja päiväksi on muutama tippa Pro-Heal Serumia ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja Calm Water Gel siihen päälle. Ulkoilua varten näiden päälle, vaikka iS Clinicalin Eclipse sk50 (54€), niin iho pysyy turvassa uv-säteilyltäkin.



 Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti