maanantai 10. toukokuuta 2021

SkinPerfect Primer SK30 viimeistä päivää Tähtitarjouksessa!

SKIN PERFECT PRIMER SK30 NYT 39€ (49€) on tänään viimeistä päivää tarjoushinnalla ja huomenna kerron taas jo uudet Tähtitarjoukset. SkinPerfect Primer sk30 on yksi Dermalogican kaikkien aikojen suosituimmista tuotteista.

Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 tasoittaa ja heleyttää ihoa ja on tarjouksessa tänään 10.5. viimeistä päivää!

Sileä ja heleä iho

SkinPerfect Primer SK30 tuli myyntiin ehkä noin kymmenisen vuotta sitten ja silloin kummasteltiin, mikä ihmeen meikinpohjustusaine. Dermalogica on ollut aina ammattilaiskosmetiikan edelläkävijä ja he ovat kehittäneet paljon uutuuksia, jotka ovat nykyään arkipäivää. 
Tämä SkinPerfect Primer on todella suosittu tuote ja luulisin, että lähes 90% asiakkaistani käyttää sitä. Suurin osa korvaa sillä meikkivoiteen, mutta moni myös levittää sen päälle toisen meikkituotteen. SkinPerfect Primer levittyy iholle kuin unelma ja jättää satiinisen sileän pinnan. Sen väri perustuu mineraalipigmenttiin ja läpikuultavaan helmijauheeseen, joka tuo iholle luonnollisen hehkuvan värisävyn. Jotkut sanovat, että SkinPerfect Primer on valokynä koko kasvoille ja voihan sitä niinkin kuvailla. Joka tapauksessa se neutralisoi ihon harmaan kalpeuden ja tekee kasvojen väristä tasaisemman ja terveemmän näköisen. 


Aurinkosuoja

Sen lisäksi, että SkinPerfect Primer SK30 on kaunistava tuote, se on myös ihoa suojaava ja hoitava. Suurimmalle osalle riittää tavallisena arkipäivänä tuo kolmenkympin aurinkosuoja. Tunnin työmatkaulkoiluun riittää vallan hyvin suojakerroin 30 ja samalla SkinPerfect Primer suojaa katupölyltä, sateelta, tuulelta ja pakkaselta. Herkkä couperosa-iho saa SkinPerfect Primerista hyvän suojan lämmönvaihteluja vastaan, mitkä rasittavat pintaverisuonten seinämiä ja lisäävät couperosan kehittymistä. SkinPerfect Primer peittää myös hiukan ihon punakkuutta ja tasoittaa ihon väriä. 
Rypistyneelle iholle SkinPerfect Primer on aivan verraton tuote, koska sen valoa taittava ominaisuus saa ihon näyttämään sileämmältä. Samalla se on kuin pohjamaali meikkivoiteen alle ja meikistä tulee paremmin pysyvä ja tasaisempi. 
Ilman tätä SkinPerfect Primer SK30 voidetta en ole kotoa lähtenyt vuosikausiin. Se on vakiotuote, joka ehdottomasti kuuluu meikkipussiini. Yksi tuubi riittää noin 2-3 kuukautta, joten tästä tarjouksesta kannattaa ostaa useampi tuubi, niin pärjää kesän ylitse. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti