sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Helppo ja tehokas ihonhoito-ohje

Kesälomakausi on alkamassa ja toivottavasti saadaan matkustella kotimaassa ja rajoitukset hiukan helpottaisivat. Kesälomareissuun ei viitsi mitään suurta voidearsenaalia pakata, joten tässä on neuvoja helppoon ihonhoitoon.

Tähtitarjouksilla teet helpon ja tehokkaan kotikasvohoidon. Huom. tarjoukset voimassa enää ma 24.5. asti!

Puhdista, suojaa ja kosteuta

Kolme asiaa, mitä ihonhoitoon kuuluu on puhdistus, suojaus ja kosteutus. Helppo puhdistustuote on iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€), joka samalla myös hiukan kuorii, mutta sillä voi puhdistaa myös kevyen silmämeikin. 
Suojaaminen on tärkeää näin aurinkoiseen aikaan ja edullinen, mutta hyvä uv-suojallinen päivävoide on iS Clinicalin ECLIPSE sk50 (54€). Sen voi laittaa päivävoiteeksi suoraan puhtaalle iholle joka aamu ja meikinkin voi tehdä sen päälle. Samalla tietää, että iho on hyvin suojattu, vaikka siinä ei olisi kuin tämä päivävoide. 
Yöhoitotuotteilla hoidetaan sitten tämä kosteutus ja ehkäistään ihon rypistymistä ja ohentumista. Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM (30ml 78€ / 59ml 125€) on paras mahdollinen tehotuote hidastamaan uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. Tätä seerumia kannattaa käyttää aamulla sekä illalla ja aamuisin tuo Eclipse sk50 sopii hyvin BioLumin seerumin päälle. 
Yövoiteeksi seerumin kanssa sopii ohut ja kevyt Dermalogican CALM WATER GEL (46€), joka on niin pidetty ja suosittu, että sitä kannattaa kaikkien kokeilla. Helteisenä kesäyönä se on ihanteellinen ”vesivoide”, joka ei tahmaa edes hikoillessa. Myös vaihdevuosi-iän kuumissa aalloissa Calm Water Gel ei lähde valumaan, vaan pysyy hyvin imeytyneenä. 
Näiden lisäksi tarvitaan vielä silmänympärysvoide ja kesäksi suosittelen monipuolisen tehokasta Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUMia (75€). 


Tähtitarjoustuotteilla tehohoitoa

Huomioikaa, että Tähtitarjoukset ovat voimassa enää maanantain 24.5. ja tiistaina tulee uudet jutut. Dermalogican DAILY MICROFOLIANT NYT 41€ (norm.51€) kuorinta ja Dermatuden ANTI-AGEING MASK NYT 59€ (norm.75€) naamio ovat loistava yhdistelmä kesäiseen kotikasvohoitoon. Niitä voi käyttää vaikka tyttöjen illan ohjelmana, koska ne sopivat aivan kaikille.
Daily Microfoliant on helppo käyttää saunan tai suihkun yhteydessä, koska sen ei tarvitse antaa vaikuttaa, vaan sillä vain nopeasti pestään iho. Näin kesällä se sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseenkin kuorintaan ja vähintään pari kertaa viikossa iho pitääkin kuoria. 
Kuorinnan jälkeen naamio tai muut seuraavaksi käytetyt tuotteet imeytyvät paljon paremmin. Anti-Ageing Mask sisältää runsaasti tehoaineita, jotka hidastavat ihon vanhenemista. Naamio tekee myös viileän ja raikkaan olon, joten helteisenä kesäpäivänä se tuntuu ihanalta. Naamiotakin voi käyttää 2-4 kertaa viikossa ihotyypistä ja tarpeesta riippuen.
Näillä kahdella tuotteella voi tehdä myös kauneuskuurin kesälomalla. Ota tavaksi käyttää joka toinen päivä tämä kuorinta ja naamio tehohoito, niin kuukauden käytön jälkeen on peilissä muutamaa vuotta nuoremmat kasvot.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti