perjantai 14. toukokuuta 2021

Vanha kaveri

Tunsin suorastaan nostalgiaa, kun Tähtitarjoukseen tuli DAILY MICROFOLIANT NYT 41€ (norm.51€) kuorintajauhe. Daily Microfoliant on ollut iät ja ajat tuote, joka hoitaa lähes kaiken, niin sitä ei sen enempää ole enää ajatellut. 

Tähtitarjouksessa oleva Dermalogican DAILY MICROFOLIANT kuorintajauhe NYT 41€ on kaikille sopiva kestosuosikki.

Taikajauhe

Itselläni ei ole mielikuvaa, koska olen ensimmäistä kertaa tutustunut Daily Microfoliantiin, mutta siitä voi olla aikaa parikymmentä vuotta. Silloin jo kuorinta-aineen lempinimi oli taikajauhe ja sen myyntilukuja jenkeissä hehkutettiin. Jo ensimmäisistä kokeilukerroista ymmärsin, että kuorinnan käyttö on muuttunut täysin. Siihen asti olin itsekin suositellut kuorintaa aika varovaisesti ja etupäässä rasvaiselle iholle. Daily Microfoliantin keratiinia sulattava vaikutus poisti pelot liiallisesta kuorinnasta tai ihoa ohentavasta vaikutuksesta. Jauhemainen aine oli myös helppo ja nopea käyttää, joten asiakkaat eivät jättäneet sitä kaappeihinsa vanhentumaan. Myös nopea vaikutus teki siitä asiakkaiden suosikin. 
Nykyisin esittelen Daily Microfoliantia aika harvoin, koska kaikki asiakkaani jo käyttävät sitä ja tuntevat sen vaikutukset. En muista, että yksikään asiakkaani olisi sanonut, ettei pidä siitä. Daily Microfoliant on myös hyödyksi kaikille muille ihotyypeille paitsi ruusufinnille. Kuitenkin tiedän, että jotkut ruusufinnistäkin kärsivät asiakkaat käyttävät sitä, eikä ihottuma ole siitä pahentunut ja iho on siistiytynyt muuten. 

Kaikki hyötyvät Daily Microfoliantista

Jokaisesta ihosta irtoaa miljoonia kuolleita soluja vuorokaudessa ja osa niistä jää puoliksi kiinni ihon pintaan. Kuolleet solut estävät hoitotuotteiden vaikutukset sekä tekevät meikistä hilseilevän ja muutenkin iho näyttää harmaalta. Daily Microfoliant irrottaa tämän hilseilevän kerroksen ja ihosta tulee sileä sekä terveen värinen. 
Daily Microfoliantia voi käyttää jopa päivittäin nimensä mukaisesti, mutta Suomen talvessa joka toinen päivä riittää. Hiukan ihotyypin mukaan käyttökerrat vaihtelevat ja itse käytän Dailyä 2-3 päivän välein tilanteesta riippuen. Omaan saunomisrutiiniini liittyy tämä Daily Microfoliant eli aina saunomisen lopuksi kuorin sillä kasvoni. Jos tuota jauhepulloa säilyttää kosteissa tiloissa se saattaa paakkuuntua ihan kuin suolakin, mutta se ei vahingoita tuotetta mitenkään. Jos näin käy, sekoitan lusikalla jauheen tasaiseksi ja paakut pois, niin kuorinta on taas käyttökunnossa.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!



1 kommentti:

  1. Anonyymi08:22

    Daily Microfoliant on todella hyvä tuote. Käytän sitä usein kämmenselkiinkin, niin niistä tulee sellaiset hohtavat. Pieni määrä riittää.
    Leena

    VastaaPoista