maanantai 24. toukokuuta 2021

Kosmetologin ihonhoito-ongelmat

Nyt taitaa olla sopiva hetki purkaa omia ihonhoitohuoliani, jos joku lukija saisi niistä neuvoa itselleenkin. Kuusikymppisten lähestyessä alkaa hämmästelemään omaa peilikuvaansa, että kuka tuo nainen peilissä oikein onkaan. 

Dermatuden tuotteilla sain kuivat ja kutisevat silmänympärykseni taas nopeasti kuntoon.

Tuotetestausta

Olen varmaan vuoden verran testannut ammattilaiskosmetiikkasarjoja, jos löytäisin meille myyntiin jotain uutta. Korona on antanut tähän alkusysäyksen, koska verkkokaupan merkitys yritykselleni on kasvanut kovasti. Haluan myös tarjota asiakkailleni parasta kosmetiikkaa, mitä Suomen markkinoilta löytyy, enkä ota myyntiin mitään, mitä en ole itse testannut. 
Toisaalta kokeilut kertovat myös suuresta työinnostani ja haluankin lisätä tietojani markkinoiden ammattikosmetiikasta. Voisin sanoa kokeneeni ”herätyksen” työmotivaatiossani ja tämän kevään muutoksien myötä huomaan olevani entistä rakastuneempi omaan työhöni. 
Valitettavasti nämä kokeilut eivät ole tuottaneet kovin hyvää tulosta, koska olen huomannut, miten vähän myynnissä on hajusteetonta kosmetiikkaa. Olen käyttänyt hajusteetonta kosmetiikkaa yli kaksikymmentä vuotta ja aion saman linjan säilyttää edelleenkin. Joten jatkan kokeilujani ja kerron heti, kun löydän jotain, mitä voin suositella asiakkailleni. 
Kevään aikana olen eniten testannut silmänympärystuotteita, koska omat silmänympärykseni ovat olleet ongelmallisen kuivat, kutisevat ja turvonneet. Huomaan selvästi, että iän aiheuttama ihon ohentuminen on nyt näkyvissä silmänympäryksissäni ja tarvitsen niihin erityishoitoa. Tämä ei ole mikään yllättävä muutos, vaan jokainen kokee tämän kuudenkympin kieppeillä. Tämä talvi on ollut aika kova ja kuivuus on rasittanut ihoa monilla ja erityisesti silmänympärykset ovat kärsineet. Talvella joutuu käyttämään kostuttavia tippoja silmiin, jotka valuvat alaluomille ja kuivattavat muutenkin ohutta ihoa. 
Tällä hetkellä siitepölykausi on niin voimakas, että minäkin koen sen silmien kutinana ja valumisena, vaikka en yleensä ole allerginen millekään. Siitepölyongelma oikein kruunaa talven rasituksen ja ohut iho ei voi nyt hyvin.


Hoitoa silmänympäryksille

Silmänympärykseni selvästi ärsyyntyivät muutamasta uudesta silmänympärysvoiteesta, mitä testasin. Olin tosi pettynyt, miten huonoja silmänympärystuotteita oli muutamassa suositussa ammattisarjassa. Minun piti lopettaa kokeilut ja roskiin lensi muutaman satasen edestä voidepurkkeja. Tämäkin oli minulle opettavainen kokemus ja ymmärrän nyt paremmin, miksi uudet asiakkaat suhtautuvat ennakkoluuloisesti hoitosuosituksiini. Moninkertainen pettymys saa takuulla ihmisen epäilemään, ettei sen parempia tuotteita ole olemassakaan.
Päädyin hoitamaan silmänympärykset kuntoon Dermatuden silmänympärystuotteilla. Dermatuden FIRMING EYE BOOST (75€) on osoittautunut mahtavaksi tuotteeksi kuivuuteen ja ohentumiseen. Kutina ja kirvely häviää heti, kun sitä levittää. Voide ei ole mitenkään paksu tai liian rasvainen, vaan juuri sopiva suojaamaan ja kosteuttamaan ohutta ihoaluetta. 
Olen käyttänyt tätä Firming Eye Boost -voidetta iltaisin ja aamuisin Dermatuden LIFTING EYE DROPSia (75€), joka on ohut ja lähes nestemäinen koostumukseltaan. Sen päätarkoitus on liftata velttoa ja pussittavaa silmänympärystää ja huomaankin nyt kolmen viikon käytön jälkeen sen positiivisen vaikutuksen. 
Niinä aamuina, kun silmänympärykset ovat oikein turvoksissa, laitan vaikuttamaan Dermatude ANTI-AGEING EYE PADS (49€) hoitolaput. Säilytän niitä jääkaapissa, koska kylmänä ne rauhoittavat silmänympärystää eniten. Pitää olla ainakin vartin verran aikaa heittäytyä pitkäkseen ja antaa lappusten vaikuttaa. Tulos on kyllä sen arvoinen, että tuo vartti kannattaa siihen uhrata.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti