perjantai 7. toukokuuta 2021

Luonnollinen meikki on kaunein

Vuosien varrella olen työssäni oppinut, että asiakkaat pitävät kauneimpana mahdollisimman luonnollista meikkiä. Mitä helpompi meikki on levittää ja mitä vähemmän se erottuu, sitä useampi pitää sitä suosikkituotteenaan.

Dermalogican Tähtitarjous SKIN PERFECT PRIMER SK30 NYT 39€ (norm.49€) häivyttää juonteita ja kirkastaa ihoa.

Meikitön meikki

Dermalogicalla on kaksi tuotetta, joita voi sanoa meikittömäksi meikiksi. Ne ovat HYDRABLUR PRIMER (51€) ja SKIN PERFECT PRIMER SK30 NYT 39€ (49€), jotka kumpikin ovat ensisijaisesti meikinpohjustusvoiteita, mutta sopivat myös meikkivoiteiksi. 
Hydrablur Primer ei ole varsinaisesti värillinen voide, mutta siinä on mineraalipigmenttikapseleita, jotka levitettäessä rikkoutuvat ja tasoittavat ihon väriä. Se myös supistaa huokosia ja tekee ihosta sileämmän ja mattapintaisen.
Nyt tarjouksena oleva SkinPerfect Primer SK30 on väriltään läpikuultavan kevyt, eikä siitä jää mitään rajoja. Siinä oleva valoa taittava helmijauhe saa ihon näyttämään sileämmältä ja heleämmältä. Käytän aina meikkiä tehdessäni nämä kaksi primeria päällekäin ja vasta niiden päälle Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) jauhemaisen mineraalimeikin. 

Värillisiä aurinkosuojavoiteita

Erittäin käytännöllistä on, kun voide on ihon väriä tasoittava ja samalla auringolta suojaava. iS Clinicalin ECLIPSE SK50 BEIGE (54€) on edullinen ja käytännöllinen suojavoide. Sitä voi käyttää kosteusvoiteen tapaan suoraan puhtaalle iholle ja se sopii kaikille ihotyypeille. Siinä on hyvin kevyt värisävy, joka lähinnä vain tasoittaa ihoa, mutta ei ole muuten meikki. 
Tätä samaa Eclipse SK50 voidetta on saatavilla myös ilman väriä ja se käy miehille sekä lapsille. Tosin myös miehet pitävät tästä värillisestä Eclipse voiteesta, koska se hiukan siistii ihoa, mutta ei näytä kuitenkaan meikiltä. 
Dermalogican värillinen päivävoide SHEER TINT SK20 (49€) on näistä esitellyistä tuotteista kaikista peittävin ja meikintapaisin. Se on kosteusvoide, jonka voi levittää suoraan puhtaalle iholle ilman mitään muuta voidetta. Tosin sen saa kyllä levittää toisenkin voiteen päälle tai laittaa sen alle joku ihotyypin mukainen seerumi. Sheer Tint sk20 on kevyt aurinkosuojallinen meikkivoide, joka on esimerkiksi työkäytössä kätevä. Siinä on riittävä uv-suoja työmatkaulkoilua varten ja luonnollinen väripigmentti siistii ihon kivasti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti