tiistai 4. toukokuuta 2021

Äitienpäivä on ensi sunnuntaina!

Muistakaahan, että äitienpäivä on tämän viikon sunnuntaina 9.5. Nyt on vielä viikko aikaa hankkia äidille mieleinen lahja. Lahjakortti on aina mukava saada ja se on varmasti henkilökohtainen lahja. Voit hakea lahjakortin hoitolasta tai ostaa ja tulostaa verkkokaupasta.

Rentouttava kasvohoito ja laadukkaat hoitotuotteet ovat mieleisiä lahjoja äideille.

Ihania tuoksuja äidille lahjaksi

Kaikki meidän ihonhoitotuotteet ovat hajusteettomia, mutta olen ottanut myyntiin muutamia ihanan tuoksuisia vartalonhoitotuotteita. Suosikkeja ovat TUOKSUSAIPPUASIENET 19€, jotka tekevät pesuhetkestä virkistävän ja energisoivan kokemuksen. Tuoksut ovat luonnollisia marjojen ja hedelmien tuoksuja, mitkä haihtuvat iholta vartissa, eivätkä jää loppupäiväksi tuntumaan. Suosituimpia tuoksuja ovat Strawberry eli mansikka, Rasberry eli vadelma, Lemongrass eli sitruunaruoho ja Mango. Tuoksusaippua ei kuivata ihoa, vaan on geelimäistä ja hoitavaa.
ARGAN THERAPY - DAMASK ROSE BODY MILK 19€ ja SHOWER GEL 19€ ovat kauniisiin pulloihin pakattuja luxustuotteita. Vartalovoidetta tarvitsee aivan kaikki kuivattavan talven jälkeen. Nämä Argan Therapy-tuotteet saat myös verkkokaupasta.
Edullisempia vaihtoehtoja löytyy hoitolan valikoimasta: PIELOR käsienpesu- ja suihkugeelit 10€/kpl tuoksuina mansikka eli STRAWBERRY, sitruunainen SATSUMA COCTAIL ja mieto MANGO FRAPPE. Nämä Pielorin pesugeelit ovat puolen litran pumppupulloja ja ne sopivat myös koko perheen käyttöön. Vastaavat tuoksut löytyvät myös VARTALOVOITEINA 10€/kpl ja ne ovat 300ml pumppupulloja. 
Järkevän käytännöllinen lahja on LADYBUG JALKARASPI 19€, joka on juuri käteen sopiva ja sillä on helppo poistaa kovettumat turvallisesti. Sen kanssa voi yhdistää CCS JALKAVOITEEN 19€ tai CCS KÄSIVOITEEN 15€, jotka ovat arvostetusta tuoksuttomasta CCS-tuotesarjasta. Se on alunperin suunniteltu diabeetikoille, mutta tuotteet ovat erinomaisia kaikille muillekin. 


Lahjakortti kasvohoitoon

Lahjakortin voi ostaa jollekin rahasummalle tai sitten määrätylle hoidolle ja kumpikin tapa on yhtä suosittu. Lahjakorttia voi käyttää myös osamaksuna johonkin muuhun hoitoon tai ostokseen. Meidän lahjakortit ovat voimassa puoli vuotta, mutta olen tämän suhteen hyvin joustava.
Lahjakortin voi ostaa verkkokaupasta ja tulostaa itse A4 kokoisen ”kortin” äidille annettavaksi. En siis lähetä erillistä korttia postissa, ellei siitä erikseen sovita ja voin sen kyllä tehdä, jos niin halutaan. Toinen mahdollisuus on poiketa hoitolassa ostoksille ja olen koko viikon töissä noin kello 19.00 asti. Voin olla myöhempäänkin ja sitä kannattaa päivällä kysellä vaikka tekstiviestillä, jos haluaa asioida vasta myöhemmin illalla. 
NANOLIFT KASVOHOITO (124€) on suosituin lahjakorttihoito, koska se on tehokas ja monipuolinen. Jokainen kasvohoito kuitenkin räätälöidään asiakkaan mukaan ja hoito on varmasti yksilöllinen. 
RENTOUTTAVA KASVOHOITO (71€) on hyvä valinta hemmotteluhoidoksi ja se sopii hyvin myös isoäideille ja yli kahdeksankymppisille. Hyvin iäkkään ihmisen kohdalla kannattaa etukäteen tiedustella haluaako hän tulla kasvohoitoon ja pystyykö hän olemaan tunnin verran selällään. Kovin huonokuntoiselle vanhukselle hoidossa käyminen saattaa olla enemmän rasite, kuin ilo ja tämäkin kannattaa etukäteen harkita. 
Mikäli ostatte lahjakortin verkkokaupasta, muistakaa toimia ohjeiden mukaan ja kirjoittaa viestikenttään kenelle lahjakortti tulee. Näin ylläpidän listaa lahjakortin saajista, niin jos lahjakortti vaikka katoaa, se on aina meillä ylhäällä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti