tiistai 18. toukokuuta 2021

Seerumeilla nopeasti apua iho-ongelmiin

Seerumit ovat kaikkein tehokkaimpia hoitotuotteita kosmetiikassa ja ne imeytyvät syvempiin ihokerroksiin kuin esimerkiksi voiteet. Seerumeilla saadaan aikaan nopeita tuloksia tai täsmähoitoa määrättyyn iho-ongelmaan. 

iS Clinicalin Pro-Heal Serum antaa tehokkaan antioksidanttisuojan, rauhoittaa ja taistelee ikääntymistä vastaan.

Seerumien hoitotulos näkyy parissa viikossa

Tällä hetkellä asiakkailla on koronan aiheuttaman stressin ja elämänmuutosten seurauksena enemmän iho-ongelmia kuin koskaan ennen. Välttämättä kyse ei ole ihosairauksista, vaan epätasapainosta, joka näkyy finneinä, punoituksena, hilseilynä ja ryhelmäisyytenä. Asiakkaat toivovat tietysti pikaista apua, mutta parissa päivässä ei muutosta valitettavasti tapahdu. Parasta olisi aloittaa kasvohoidosta, jonka aikana kosmetologi voi parhaiten valita oikeat tuotteet kotiin tukemaan kasvohoidon vaikutusta. Jos omatoimisesti valitsee itselleen sopivaa seerumia, kannattaa ensin miettiä, mikä on se ykkösongelma, johon apua pitäisi löytää. Sitten pitää tarkistaa, että seerumi sopii yhteen jo olemassa olevien kotihoitotuotteiden kanssa.
Nykyisin kosmetiikkamarkkinat ovat sellainen sillisalaatti, että sieltä on lähes mahdotonta maallikon löytää oikeanlaista apua itselleen. Halvin ja nopein tapa hoitaa iho-ongelmat on hakea apua kosmetologilta. Tulee paljon kalliimmaksi ostaa viisi halpaa tuotetta, joista mikään ei auta kuin yksi kalliimpi tuote, joka toimii. Iho ei myöskään tykkää, jos uusia tuotteita kokeillaan yhtenään. Se on varma tapa saada iho epätasapainoon.


Seerumisuosituksia

Silloin, kun iholla on yhtäaikaa monenlaista ongelmaa, suosittelen iS Clinicalin ACTIVE SERUMIA (15ml 99€ / 30ml 165€), joka uudistaa ihoa nopeasti. Mikään herkistyneen ihon tuote se ei ole, mutta erinomainen tasapainottaja finnien ja kuivuuden yhdistelmään. Active Serum kihelmöi hiukan, kun sen käyttö aloitetaan, mutta se menee yleensä ohi parin viikon käytön jälkeen. Muutoksia ihossa alkaa tapahtumaan aikaisintaan tämän parin viikon käytön jälkeen, mutta jo kuukauden kuluttua iho on paremmassa kunnossa. 
Active Serumin kanssa voi käyttää esimerkiksi iS Clinicalin MOISTURIZING COMPLEXIA (105€) tai Dermalogican CALM WATER GELiä (46€). Herkistyneelle couperosa-iholle hyvä apu on yhdistää tuohon Calm Water Gel voiteeseen ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE (58€) seerumi, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä ihoa. Ruusufinnin tyyppiseen näppylään kannattaa kokeilla iS Clinicalin PRO-HEAL SERUMia (15ml 109€ / 30ml 179€), joka on myös hyvä rauhoittamaan kaikkea vähän epämääräistä ryhelmää, mitä esimerkiksi suusuoja aiheuttaa.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti