keskiviikko 5. toukokuuta 2021

Kotikasvohoito Dermatuden tuotteilla

Dermatude-sarjan kotihoitotuotteet on otettu hyvin vastaan ja itsekin kokeilen niitä jatkuvasti lisää. Dermatude-kasvohoito on parasta, mitä voin asiakkaille tarjota ja siitä tulee vielä tehokkaampi oikeilla kotihoitotuotteilla.

Laadukkailla Dermatude-tuotteilla hoidat ihoasi tehokkaasti myös kotona.

Kuorinta & naamio on tehohoito kotona

Dermatuden kuorinta ENZYME PEEL (39€) on hellävaraisin kuorinta, mitä meiltä löytyy. Sitä voi käyttää herkälle ja couperosa-ihollekin 2-3 kertaa viikossa. Myös herkkään ja punoittavaan ihoon tulee sama määrä kuollutta solukkoa, kuin muihinkin ihoihin, joten kuorinta on välttämätön. Kuorinnan jälkeen naamion tehoaineet imeytyvät tehokkaasti ja ihon ongelmakohdat saavat tarvitsemansa avun. ANTI-AGEING MASK (75€) on erittäin kiinteyttävä ja kimmosäikeitä vahvistava naamio, mikä sopii kaikille yli 30-vuotiaille. Toinen tehonaamio on SKIN IMPROVEMENT MASK (59€) ja se on geelimäinen virkistävä sekä kosteuttava naamio.
Kummankin naamion vaikutusaika on 10-20 minuuttia ja sen jälkeen se huuhdellaan lämpimällä vedellä pois. Lopuksi iholle levitetään ihotyypin mukaiset hoitotuotteet, esimerkiksi nyt Tähtitarjouksessa olevat FIRMING AND LIFTING SERUM NYT 95€ (125€) ja FIRMING AND LIFTING CREAM NYT 85€ (110€). 

Tehohoitoa silmän ympärille

Tämän talven aikana silmänympärykseni ovat kuivuneet erityisesti ja silmät ovat muutenkin ongelmaiset. Kuivuus aiheuttaa hiekan tunnetta ja silmien hierominen sekä kostutustipat kuivattavat silmäluomia entisestään. Koskaan silmäluomeni eivät ole olleet niin kuivat, kuin viime kuukausina. Varmaan yksi syy kuivumiseen on, että olen kokeillut monia silmänympärysvoiteita muista kuin omista sarjoistani ja ne eivät ole olleet riittävän tehokkaita. Päädyinkin kuukausi sitten lopettaa kokeilut ja hoitaa silmäluomet kuntoon. Nyt käytän iltaisin Dermatuden FIRMING EYE BOOSTia (75€) ja se on todella täyteläinen ja hoitava silmänympärysvoide. Laitan sitä myös yläluomeen ja mielestäni se ei turvota. Toisaalta valitsen nyt mieluummin yläluomen turvotuksen, kuin kuivuudesta johtuvan kutinan. Aamuisin käytän ohuempaa LIFTING EYE DROPSeja (75€), mikä vähentää turvotusta ja tummuutta. Tätä seerumia ja voidetta voi käyttää myös päällekäin, jos silmäluomet ovat rohtuneet rikki. 
ANTI-AGEING EYE PADS (49€) ovat myös tosi tehokkaat poistamaan turvotusta ja silottamaan juonteita. Itse säilytän niitä jääkaapissa, koska kylmänä ne tuntuvat tosi rentouttaviltakin. Huonosti nukutun yön jälkeen, kun peilistä katsoo turvonnut peikonpoika, tekee hyvää laittaa kasvoille Anti-Ageing Mask ja silmien alle nämä geelilaput. Sitten voi heittää sohvalle selälleen ja lepäillä vielä 15-30 minuuttia, niin peiliin ilmestyykin ihan virkeä nainen!


1 kommentti:

  1. Anonyymi23:20

    Inkerin paketti on aina kuin joulua odottaisi, kyllä oli mahtavasti jokseenkin pienen tilauksenkin mukana kaupanpäällistä, tämä kyllä sitouttaa käyttämään verkkokauppaa vaikka jostain himpun verran edullisemmin saisikin :) ,kiitos paljon! Timo

    VastaaPoista