tiistai 11. toukokuuta 2021

Tähtitarjouksilla kirkas ja kaunis iho!

Tähtitarjouksina ovat Dermalogican DAILY MICROFOLIANT NYT 41€ (norm.51€) kuorintajauhe, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Ja sen kaveriksi tarjouksessa on myös Dermatuden ANTI-AGEING MASK NYT 59€ (norm.75€) naamio, joka vähentää iästä kymmenisen vuotta säännöllisessä käytössä. Tarjoukset ovat voimassa 24.5. asti.

Tähtitarjoukset Dermalogican Daily Microfoliant ja Dermatuden Anti-Ageing Mask sopivat hyvin myös yhteen!


Kaikki tarvitsevat kuorintaa

Daily Microfoliant on varmaankin kaikkien aikojen suosituin kuorintatuote. Kun sitä on kerran kokeillut, ei siitä halua luopua. Tänä talvena iho on joutunut kokemaan monenlaista vastoinkäymistä, mitkä näkyvät ihon vanhenemisena. 
Suusuoja on aiheuttanut hyvin monenlaisia muutoksia iholla ja niiden hoitoon kannattaa kokeilla tätä Daily Microfoliantia. Finnit ja näpyt ovat yleisimmät suusuojan aiheuttamat ongelmat ja ne johtuvat huokosten tukkeutumisesta. Kuorinta on hellävaraisin tapa hoitaa tukkeumat pois ja saada iho taas heleäksi ja kirkkaaksi. 
Daily Microfoliant on siksikin niin suosittu kuorinta, että se ei koskaan kuori liikaa. Sen entsyymit pystyvät sulattamaan vain täysin kuolleen solukon, eikä liiallinen kuorintainto pysty ihoa vahingoittamaan. Kaikki ihonhoitotuotteet imeytyvät huomattavasti paremmin, kun iho on ensin hyvin kuorittu. 


Nuorennusnaamio

Dermatuden Anti-Ageing Mask on tarkoitettu vähentämään ikääntymisen merkkejä ja se jättää iholle sileän sekä kirkkaan pinnan. Daily Microfoliant vielä tehostaa naamion vaikutuksia ja juuri ennen tärkeitä juhlia ihon saa nopeasti heleytymään. Säännöllisessä käytössä 2-3 kertaa viikossa Anti-Ageing Mask ylläpitää ihon kimmoisuutta ja parantaa ihon värin terveeksi ja heleäksi. Heti naamion jälkeen tehty meikki levittyy hyvin ja pysyy päivän siistinä ja mattapintaisena. 
Tämä kuorinta ja naamio yhdistelmä on tehokas kotikasvohoito ja sitä voi kokeilla myös miehet. Nämä tuotteet ovat myös käytössä edullisia. Tuo Daily Microfoliat riittää yli 70:een kuorintakertaan. Anti-Ageing Mask riittää myös kymmeniin käyttökertoihin ja se on helppo levittää sekä huuhtoa pois lämpimällä vedellä.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti