lauantai 29. toukokuuta 2021

Rauhoita couperosa

Usein näin talven jäljiltä couperosa eli laajentuneet hiusverisuonet ovat tavallista harmittavampia. Lämmönvaihtelut ovat tuoneet ne enemmän esiin ja iho on muutenkin epätasapainossa, kuiva, ohut ja helposti punoittava.

Tähtitarjouksessa Dermalogican CALM WATER GEL NYT 36€ (norm.46€)

Palauta ihon oma suojamekanismi

Hyvin usein iho on niin kuiva ja ohentunut, että pintaverisuonet näkyvät ihan muutenkin. Välttämättä pintaverisuonten ei tarvitse olla mitenkään erityisen laajentuneet, kun ne kuultavat ohuen ihon läpi. Tyypillinen suomalainen iho on vaalea ja ohut, joten pintaverisuonet näkyvät ihon läpi helposti. 
Tärkein asia on palauttaa ihon normaali kosteus ja yksinkertaisinta on hankkia hyvä puhdistustuote ja kosteusvoide, jotka eivät kuivata ihoa lisää. Dermalogican ULTRA CALMING CLEANSER (250ml 38€ ja 500ml 58€) on täysin vesiliukoinen puhdistusmaito, jolla lähtee kevyt silmämeikkikin. Erinomainen kosteusvoide on nyt Tähtitarjouksena oleva CALM WATER GEL NYT 36€ (46€), joka imeytyy kuin unelma. Se rauhoittaa tehokkaasti punoittelua ja hoitaa jo parin päivän käytön jälkeen kuivuuden sekä hilseilyn pois. Myös meikin alle Calm Water Gel sopii hyvin. Se on varsinainen koko perheen voide, koska myös miehet ja nuoret pitävät sen kevyestä koostumuksesta.


Aurinko pahentaa couperosaa

Moni couperosa-ihoinen haluaa ruskettua, koska he kokevat rusketuksen vähentävän ihon punakkuutta. Siinä mennään ojasta allikkoon, koska uv-säteily ohentaa ihoa entisestään ja punoitus vain lisääntyy. Couperosa-ihon tärkein ystävä on hyvä aurinkosuojavoide ja hoitava Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50 (69€) on oikein hyvä valinta suojavoiteeksi.
Laajentuneita pintaverisuonia rauhoittaa hyvin myös nyt tarjouksessa oleva iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM NYT 85€ (109€). Pro-Heal Serum vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja yleensä punoittelu alkaa rauhoittumaan jo parin viikon käytön jälkeen. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti