lauantai 5. kesäkuuta 2021

Dermalogican uutuus häivyttää pigmenttiläiskät

Dermalogicalta tuli uutuusseerumi pari viikkoa sitten, joka antaa lähtöpassit pigmenttiläiskille. POWERBRIGHT DARK SPOT SERUM (98€) kirkastaa ihonvärin, vaalentaa pigmenttiläiskät ja tekee ihosta sileän sekä tasaisen värisen.

Dermalogican uutuus PowerBright Dark Spot Serum häivyttää pigmettiläiskiä ja kirkastaa ihoa jo muutamassa päivässä.

Hyvästit pigmenttiläiskille

Suurimmalla osalla suomalaisnaisia on ongelmana kesäaikaan kirjavan epätasainen iho. Järkevintä se olisi ennalta ehkäistä riittävällä aurinkosuojalla, jottei pigmenttiläiskiä pääsisi syntymään, mutta moni havahtuu tilanteeseen vasta, kun läiskät ovat jo olemassa. 
Suurin syy kirjavalle ihon värille on uv-säteily ja hormonitoiminta. Raskaus- ja imetysaikana pigmenttiläiskiä syntyy lähes aina, vaihdevuosi-iässä ne ovat tyypillisiä ja hormonikierukka aiheuttaa niitä hyvin usein. Pelkkää aurinkoa ei siis voi syyttää, eikä kyse ole liiallisesta auringonotosta, vaan hyvin pienikin määrä altistaa pigmenttisolujen kasautumiselle. 
PowerBright Dark Spot Serum on hyvin miellyttävän tuntuinen nopeasti imeytyvä seerumi, jonka ihon väriä tasoittava vaikutus alkaa näkymään noin 2-3 viikon käytön jälkeen. Seerumia kannattaa käyttää aamulla ja illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle ja vasta sen päälle hoitovoide.


Ilman hoitoa pigmenttiläiskät eivät vaalene

Monella on sellainen käsitys, että kyllä ne pigmenttiläiskät jossain kohtaa alkavat vaalenemaan itsekseenkin. Tietysti ne häipyvät yleensä jouluun mennessä, kun uv-säteilyn määrä vähenee, mutta harva jaksaa katsella niitä niin pitkään. Järkevintä olisi jo kesän alussa hankkia hoitotuotteet, jotka estävät tämän pigmenttiläiskäongelman syntymistä. 
Ensisijainen hoito on aurinkosuojallinen päivävoide, esimerkiksi Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50 (69€) ja yöksi myös pigmenttiä hajottava PURE NIGHT (85€) hoitovoide. Näiden kanssa tämä uusi PowerBright Dark Spot Serum tuo hoitoon lisätehoa ja iho pysyy kirkkaana sekä tasaisena. On huomattavasti järkevämpää aloittaa pigmenttiläiskien tasoittaminen nyt tässä vaiheessa, kun kyse ei ole vielä kovin tummista värimuutoksista. Jos odottaa loppukesään, läiskiä joutuu hoitamaan pitempäänkin ennen kuin ne lähtevät vaalenemaan.


2 kommenttia:

  1. Anonyymi10:22

    Joko Inkeri sinulla on käyttökokemusta dermalogican älyseerumista? Vaikutti hyvin mielenkiintoiselta.. Timo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Timo kysymyksestä. Tuo uusi Dermalogican älyseerumi eli Smart Response Serum (112€) vaikuttaa erittäin hyvältä tuotteelta. Kuitenkin sain koulutuksen ja kokeilutuotteen vasta keskiviikkona, joten en halua vielä sanoa siitä mitään varmaa.
      Eka tuntuma oli erinomainen, mutta haluan aina selvittää itse perusteellisesti, mitä siitä neuvon omille asiakkailleni. Odottele viikon verran, niin kerron lisää ja tietysti saat kokeilukoon seuraavassa tilauksessasi.

      Inkeri

      Poista