tiistai 29. kesäkuuta 2021

Viilennä ja raikasta kasvot

Paras mahdollinen kesäajan tehohoito on nyt tarjouksena oleva iS Clinicalin WARM UP COOL DOWN pakkaus NYT 115€ (147€), missä on kevyesti kuoriva puhdistus WARMING  HONEY CLEANSER (52€) ja viilentävä naamio HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€). 

iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque viilentää ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti.

Hikoilu lisää ihonhoidon tarvetta

Kesä tuo hikoilun tullessaan ja tänä vuonna se tuo erityisen paljon iho-ongelmia, koska suusuoja lisää hautumista ja finnien tulehduksia aiheuttavat bakteerit saavat elää rauhassa. Ruusufinnikin yleensä pahenee kesällä, koska uv-säteily on sille myrkkyä. 
Kuumuus aiheuttaa myös ihon punoitusta ja couperosakin helposti pahenee, kun pintaverisuonet laajenevat. Näihin kaikkiin ihon tilanteisiin on iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque erinomainen apu. Se viilentää ihon parissa minuutissa ja punoitus sekä kuumottelu rauhoittuvat. Tätä naamiota voi käyttää useita kertoja viikossa ja sen voi jättää myös yöksi vaikuttamaan. 
Vaihdevuosi-iässä ja sen jälkeenkin tulee ikäviä hikipuuskia varsinkin öisin ja tämä Hydra Intensive  Cooling Masque helpottaa tukalaa oloa kasvoilla. Hikiaaltoihin usein herää ja moni viilentää itseään kylmällä suihkulla, mutta joka yö tehtynä iho kuivuu liikaa. Siksi suihkun jälkeen kannattaa levittää tämä naamio, joka säilyttää viileyden, mutta estää ihoa kuivumasta ja rypistymästä. Nuorilla on usein ongelmana suuret ihohuokoset ja Hydra Intensive Cooling Masquen viilentävä vaikutus supistaa huokosia ja raikastaa rasvoittuvaa ihoa. 

Kotikasvohoito

Alunperin iS Clinicalilla on ajateltu, että tämä Warm Up Cool Down pakkaus innostaisi ihmisiä tekemään tehokkaampaa ihonhoitoa kotioloissakin. Tarkoitus on, että 2-3 kertaa viikossa iho puhdistetaan tehokkaalla kuorivalla puhdistusgeelillä ja sen jälkeen kosteutetaan sekä virkistetään geelimäisellä naamiolla.
Tietysti minäkin suosittelen tätä tapaa, mutta itse olen sen verran laiskan pulskea ihonhoitaja, etten viitsi tehdä tarpeeksi usein tätä tehohoitosysteemiä, joten olen kehittänyt omia versioitani tästä. Ehdottomasti suosittelen tätä valmistajan suunnittelemaa hoito-ohjelmaa, jos vaan aika ja viitseliäisyys sallii. Kuitenkin tämä Warming Honey Cleanser on erinomainen päivittäiseenkin ihon puhdistukseen. Sen käyttö päivittäin on erittäin suositeltavaa näin helteellä, koska se sulattaa tehokkaasti hikoilun tuomaa rasvaa ihohuokosista. Siitä olenkin jo maininnut, että olen itse ihan hurahtanut tähän putsariin, koska siitä jää niin hyvä tunne iholle.
Tietysti tuon tehokkaan puhdistuksen jälkeen Hydra Intensive Cooling Masque imeytyy paremmin ja jos sen jättää yöksi, ei tarvitse nähdä vaivaa enää pesuun uudestaan. Kuitenkin itse laitan tämän viilentävän naamion mielelläni aamulla ja annan paksun kerroksen vaikuttaa vartin verran. Vaikutusajan jälkeen huuhtelen sen huolellisesti pois, laitan kosteusvoiteen ja teen meikin. Helleyön jälkeen viilentävä naamio silottaa ihon ja supistaa huokoset, joten meikki levittyy hyvin. Sitten onkin hyvä lähteä raikkaana päivän koitoksiin.



Tähtitarjoukset 5.7.2021 asti


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti