torstai 10. kesäkuuta 2021

Herää kesäelämään

Moni asiakas kertoo, miten koville talvi on ottanut koronan tuomien rajoitusten takia. Kaikesta on selvitty, mutta ei elämä ole ollut normaalia. Kuulen siitä, miten ränsistyneeksi ihmiset itsensä kokevat, kun koko päivä kuluu etätyön takia verkkareissa ja tukka sekä iho on miten sattuu. 

Huippulaadukkaat Xtreme Lashes ripsivärit nyt tarjoushintaan 29€ (norm.42€) 

Huoliteltu ulkonäkö virkistää

Jos olotila on kovin jaksamaton ja mikään ei tunnu miltään, kannattaa pysähtyä ihan tosissaan miettimään onko kyseessä masennus. Siihen kannattaa hakea apua ja vaikka mitään sairauden tunnetta ei olisikaan, niin juttutuokio terapeutin kanssa ei ole pahitteeksi kenellekään. Silloin, kun kyse on voimakkaasta masennuksesta ja mieliala on ihan alamaissa, siihen on syytä hakea apua ammattilaisilta. 
Muuten kannustan piristämään mieltä uusilla meikeillä ja kukkamekolla. Jokaisella on vaiheita, kun olo on alakuloinen, eikä mikään kiinnosta, mutta se kuuluu normaaliin elämään. Koronan takia lähes jokainen on joutunut luopumaan seuraelämästä ja kulttuuritapahtumista, joten nyt voisi vähän tutkia, mitä on mahdollista tehdä ja samalla satsata myös ulkonäköönsä.
Ajanvaraus kosmetologille ja kampaajalle on nopea tie ulkonäön kohennukseen. Sitten voisi kaivaa esiin meikkipussinsa ja ensimmäisenä tarkistaa, mitä sieltä voi edes enää käyttää. Jos meikkivoiteet, ripsivärit ja huulipunat ovat olleet käytössä viimeksi ennen koronaa eli puolitoista vuotta sitten, kannattaa suosiolla heittää suurin osa pois. 
Yleensä pilaantuneesta kosmetiikasta ei ole iholle haittaa, mutta meikkituotteiden kanssa olisin varovaisempi. Varsinkin ripsiväri voi olla oikea pöpöpesä ja sen vaihtamista suositellaan 1-3 kuukauden välein. Kuivunut ja härskiintynyt huulipuna kannattaa myös heittää pois, koska ei ole kivaa, jos nenän alla lemuaa härski rasva. 

Helppo ja nopea silmämeikki

Äidillä on perheessä todella suuri ja vaativa rooli. Sanotaan, että äidin mieliala vaikuttaa koko perheen tunnetiloihin. Kahden aikuisenkin perheessä toisen alakuloisuus automaattisesti jotenkin tarttuu puolisoonkin ja jo ihan senkin takia pitäisi jaksaa pitää kiinni omasta hyvinvoinnistaan. Naisen ulkonäköön satsaaminen koituu yleensä koko parisuhteen hyödyksi ja tietysti mieskin voisi joskus katsoa peiliin.
Nopea tapa saada virkeän näköiset silmät on RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (88€) ja/tai KULMAKARVOJEN LAMINOINTI (55€) ja yhteishinta on 129€.  Jo pelkkä ripsiväri tekee jotenkin heränneen näköisen ja nyt Tähtitarjouksessa olevat XTREME RIPSIVÄRIT NYT 29€ (42€) ovat laadultaan erinomaisia ja hyvin suosittuja. Myös Xtremen LUOMIVÄRIKYNÄT ja SILMÄNRAJAUSKYNÄT (35€) ovat helppoja käyttää. Moni vakioasiakas sanoo, että Xtremen luomivärikynä on helpoin ja paras luomiväri, mitä on koskaan käyttänyt ja allekirjoitan tämän täysin. 
Kesäisen kevyen meikin saa, kun pohjustaa koko luomen sävyllä Champagne tai Nude. Tuo Champagne on nyt oma suosikkini luomen pohjustukseen ja se on luun vaalea hiukan helmiäissävy, mutta ei mikään kimalle. Nude on täysin mattapintainen vaalea beige ja se on tämän kesän muotiväri. 
Tämän vaalean pohjustuksen jälkeen voi tehdä rajauksen esimerkiksi tumman sinisellä Midnight Blue sävyllä tai aina tyylikkäällä perusharmaalla Graphite värillä. Näillä silmänrajauskynillä voi tehdä aika leveänkin rajauksen ja sitten vielä kapean tussirajauksen Xtremen LASH DENSIFYING LIQUID EYELINER (42€) tussikynällä. 
Kerron varmaan ihan liian harvoin tästä supersuositusta tussirajauskynästä, jota on mustana ja ruskeana. Se on helpoin tapa tehdä todella kapea rajaus ihan ripsirajaan. Itse käytän sitä joka päivä ja koen sen parhaaksi herättäjäksi. Napakka, kapea musta rajaus ihan ripsien tyvessä tekee heti virkeämmän ilmeen pudonneille ja turvonneille ikänaisen silmille. Tämä tussirajaus pysyy hyvin ja lähtee puhdistuksessa helposti pois. Esimerkiksi iS Clinicalin Cleansing Complex toimii hyvin Xtremen meikkien puhdistusaineena.
Muistutan vielä, että Xtremellä on myös PRIMER (35€) silmämeikinpohjustaja, joka on myös helppokäyttöinen kynä. Jos luomivärit helposti alkavat leviämään, niin Primer pitää ne paikallaan. Xtremen luomivärikynät kyllä pysyvät, mutta muun merkkisten luomivärien alla Primer takaa pysyvyyden.





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti