maanantai 21. kesäkuuta 2021

Tähtitarjouksena pikakaunistus!

Vielä tänään on mahdollisuus ostaa Tähtitarjouksena oleva Dermalogican DAILY RESURFACER NYT 59€ (75€) hoitotassuihin pakattu tehoseerumi, joka yhdellä sipaisulla kiinteyttää, kosteuttaa ja kuorii kasvot kauniimiksi.

Dermalogican Daily Resurfacer NYT 59€ uudistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihon.

Toinen Tähtitarjous on XTREMEn ripsivärit NYT 29€ (42€), jota on kahta eri laatua: Xtreme Lashes Volume tekee ripsistä täyteläisemmät ja vahventavat ohuita ripsiä. Xtreme Lashes Length & Volume on laadultaan pidentävä ja samalla tuo vahvuutta ripsiin. Nämä Xtremen ripsivärit ovat yhtä loistavia laadultaan ja yhtä pidettyjä kuin sarjan luomivärikynät ja silmänrajauskynät. 

Yli nelikymppisen naisen salainen ase

Minä ja moni asiakkaani on nimennyt Daily Resusfacerin hoitotassut vanhenevan naisen salaiseksi aseeksi. Yksittäispakatut hoitotassut mahtuvat vaikka taskuun ja sen vaikutuksesta iho siliää ja kirkastuu heti. Daily Resurfacer on oma suosikkini ja käytän niitä aina muiden tuotteiden rinnalla. 
Esimerkiksi nyt helteellä kannataa pyyhkäistä aamulla tämä tehoaine ensimmäiseksi puhtaalle iholle, jotta huokoset supistuvat, ihon pinta kiinteytyy ja väristä tulee tasainen sekä heleä. Iho pysyy koko päivän paremman näköisenä, koska seerumi pysyy aktiivisena melkein vuorokauden. Meikki on paljon helpompi levittää ja se pysyy paremmin näinä hellepäivinä hikoilusta huolimatta. 
Daily Resurfaceria voi käyttää silloin tällöin meikin alla tai säännöllisellä tehokuurina joka päivä tai joka toinen päivä. Suosittelen, että jokaisen yli kolmekymppisen kannattaa käyttää pari kuuria Daily Resurfaceria vuodessa. Yhdessä pakkauksessa on 35 kappaletta hoitotassuja ja jos käyttää niitä joka päivä se riittää jo yli kuukauden kuuriin. 


Logistiikka tökkii edelleen 


Daily Resurfacerin päälle levitetään kosteusvoide, niin kuin muidenkin seerumien päälle. Esimerkiksi CALM WATER GEL (46€) on aivan ihana voide tämän seerumin päälle. Daily Resurfacer oli viime viikolla hetken minulta loppu, mutta perjantaina tuli suuri erä lisää, joten sitä riittää kaikille. 
Tästä Calm Water Gelistä on sanottava, että se on Suomesta nyt täysin loppu, mutta minulla on vielä pari tuubia hyllyssä. Kaikki, jotka ovat aikaisemmin tilanneet Calm Water Geliä saavat tuotteet, koska ehdin nappaamaan niistä viimeisen erän omille asiakkailleni. 
Tämä tuontitavaroiden loppuminen Suomesta tai koko Euroopasta on aika erikoinen tilanne, koska näköjään kukaan ei tiedä, milloin tavaraa saadaan lisää. Maahantuojakaan ei tiedä onko Calm Water Gel jo tulossa Suomeen vai eikö niitä saada tarpeeksi tehtyä Kalifornian tehtaalla, koska raaka-aineidenkin puute vaivaa kosmetiikkatehtaita ja monia muita tehtaita. 
Joillakin aloilla tulee suuria tappioita, kun myytävää ei saada, mutta onneksi en ainakaan vielä ole sellaista kokenut suuremmassa mittakaavassa. Itselleni tämä vaan teettää työtä huomattavasti lisää, koska nykyisin tuntuu, että etsin joka päivä jotain tuotetta, missä se on tulossa ja koska saan sitä lisää hoitolaan. Ikävintä on se, että minulle luvataan tuotteen tulevan seuraavassa paketissa ja minä menen lupaamaan sen asiakkaille. Sitten vasta pakettia purkaessani ja setvittyäni lähetyslistaa huomaan, ettei kyseistä tuotetta tullutkaan. Yleensä maahantuoja kertoo syyksi, että tuoteet ovat tullissa tai jossain väärässä satamassa. Näin on ollut esimerkiksi iS Clinicalin ECLIPSE sk50 (54€) kohdalla, kun saan sitä tilauksessa, mutta paljon vähemmän kuin tilasin. Aina pitää odottaa seuraavaa erää, joka seisoo milloin missäkin tullissa.
Hoitoihin käytetyistä tuotteista ei ole vielä yhtään puuttunut, koska niiden tukkupakkaukset riittävät niin pitkään. Varmaankin minä ärsyynnyn näistä puutteista vähän liikaa, mutta ei ole kiva myydä ”eioota”. Nyt olen jo oppinut tilaamaan suuria eriä niin, että itselläni on parempi varasto, mikä on tietysti kallis vaihtoehto minulle. Sitä en yhtään epäile, etteikö maahantuojat tee töitä urakalla saadakseen tuotteita Suomeen, koska se on heidän elinkeinonsa. Vähän epäilen sitä, että Suomen tilaukset jäävät muiden maiden jalkoihin. Suomeen tulee varmaan Euroopan pienimmät erät kosmetiikkaa ja tietysti suuri ostajamaa saa aina parhaat edut.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti