tiistai 15. kesäkuuta 2021

Ripsiväri on meikin ”kruunu”

Tärkein osa meikkiä on ripsiväri ja lähes jokainen nainen omistaa ripsivärin. Myyntilukuja seuratessa huulipuna on kyllä eniten myydyin meikkituote, mutta se on nyt koronan vuoksi jäänyt täysin laatikon pohjalle unohduksiin.

Tähtitarjouksessa Xtremen laadukkaat ripsivärit NYT 29€ (norm.42€)


Tähtitarjouksena ripsiväri

Sen jälkeen, kun löysin nämä Xtreme Lashes silmämeikit, en ole muihin silmämeikkeihin koskenutkaan. Ihana löytää kerrankin sarja, missä on kaikki kohdallaan ja hintakin on kohtuullinen. Etsin pitkään luomivärejä, joita on helppo käyttää ja jotka näyttävät hyviltä ilman suurempia kikkailuja. Kyllähän nuoret jaksavat kokeilla ja opetella kaikkea mahdollista, mutta itse en enää viitsisi käyttää aikaa meikkikokeiluihin. Siksi nämä Xtreme silmämeikit tuntuivatkin heti omilta. 
Xtremellä on kaksi hiukan erityyppistä ripsiväriä, joilla saa selkeän tummat ja näyttävät ripset. VOLUME MASCARA NYT 29€ (42€) lisää hiukan paksuutta ripsiin, mutta suositumpi on kyllä LENGTH & VOLUME MASCARA NYT 29€ (42€), joka tuo pituutta ja täyteläisyyttä ripsiin. Kumpikin on helppo poistaa iS Clinicalin puhdistusaineilla tai tietysti Dermalogican PRECLEANSELLA (46€), mutta pysyvät hyvin, eivätkä tuhri tai karise alaluomelle. 
Moni käyttää ainoana meikkinään ripsiväriä, mutta oma mielipiteeni siitä on, että se on todella voimakas ja jyrkkä yksinään. Sen kovuutta pehmentää esimerkiksi Xtremen luomivärisävyt ROSE tai MAUVE, jotka ovat todella helppoja levittää.  

Kokeile luomiväriä

Nyt varmaan moni lopetti jutun lukemisen, kun aloin ehdottelemaan luomivärin kokeilua. Silloin, kun oma ikäluokkani harjoitteli meikin tekemistä 1980-90-luvuilla luomiväreiksi tungettiin korostusta ja varjostusta, piti häivyttää ja tehdä banaanivarjostuksia ja muutenkin luomivärit olivat kovin monimutkaisia. 
Kaiken tämän voi autuaasti unohtaa ja todeta niiden olleen menneen maailman tyyliä. Nyt riittää leveästi laitettu luomiväri koko luomella ja siisti rajaus ripsien tyveen, vaikkapa vaateväreihin sopivalla rajauskynällä. Nämä Xtremen luomivärit ja silmänrajauskynät pysyvät taatuusti siinä, mihin ne laitetaan, eivätkä lähde leviämään kesken päivän edes hikoillessa. Itse olen näihin kyniin ja ripsiväreihin suuresti tykästynyt. Suosittelen, että rohkeasti kokeilette kevään uutuuksia. Eihän se ole mikään pysyvä juttu, vaan kaiken saa pestyä pois, ellei tulos miellytä silmää. Huomioikaa, että XTREME RIPSIVÄRITARJOUS NYT 29€ (norm.42€) on voimassa 21.6. asti!





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti