keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

Silmänympärysvoiteista löytyy suosikki jokaiselle

Jos minulta kysyttäisiin, minkä tuotteen ottaisin mukaan autiolle saarelle, jos vaan yhden saisi valita, niin vastaisin sen olevan silmänympärysvoiteen. Ilman sitä en saa aamuisin edes silmiäni auki ja monta muutakin harmia ilmenee, ellei aamutoimissani ole mukana silmänympärysvoidesuosikkiani. 

iS Clinicalin Youth Eye Complex on tehokkain silmänympärysvoiteemme.

Valikoima on laaja

Meillä on myynnissä silmänympärysvoiteita tosi laaja valikoima ja sekin kertoo siitä, miten tärkeää on, että voide on juuri oikeanlainen. Eri vuodenaikoina tarvitaan täysin erilaiset tuotteet ja vaikutusaineet. Tällä hetkellä tarpeellisin silmänympärysvoide on Dermalogican TOTAL EYE CARE SK15 (47€), jossa on tuo kevyt aurinkosuoja. Muutenkin Total Eye Care SK15 on Dermalogican kevein silmänympärysvoide,  joka sopii parikymppisillekin ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi. Total Eye Care on väriltään lievästi vaalean punertavaa, mutta se ei ole meikkiväriä, vaan raaka-aineesta tuleva tummuutta neutralisoiva väripigmentti. 
Toinen kesän suosikki Dermalogicalta on BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€). C-vitamiini on tärkeä raaka-aine vähentämään uv-säteilyn haittavaikutuksia. BioLumin-C Eye Serum poistaa myös turvotusta, joka on silmäpussien ohella tyypillisiä yli viisikymppisen ongelmia. Oikein hyvä yhdistelmä on Total Eye Care SK15 aamuisin ja sen pariksi illalla tämä BioLumin-C Eye Serum
Tehokkain silmänympärysvoide meiltä löytyy iS Clinical -hoitosarjasta ja se on YOUTH EYE COMPLEX (119€), joka on monipuolisesti kiinteyttävä ja ryppyjä vähentävä. Tätä silmänympärysvoidetta käytinkin ennen joulua yhden pakkauksen ja sen kiinteyttävä vaikutus oli erinomainen. Youth Eye Complex onkin meidän eniten myydyin silmänympärysvoide ja hyvänä kakkosena tulee Dermalogican  MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€), joka on mielenkiintoinen koostumukseltaan. Se sulaa ihoon ja vähentää kaikkea ulkoista rasitusta, mikä kohdistuu silmänympärysihoon: esimerkiksi pöly, siitepölyt, sade, pakkanen ja tietokoneen ympärillä pyörivä pöly.

Dermatuden silmänympärysvoiteet

Tämän hetken oma suosikkini silmänympärysvoiteista on Dermatuden FIRMING EYE BOOST (75€) ja ANTI-AGEING EYE PADS (49€). Kolmantena silmänympärystuotteena Dermatudella on LIFTING EYE DROPS (75€), joka on lähes nestemäinen voide ja aivan ilmiömäinen turvotuksen poistaja. Käytän nyt aamulla sekä illalla tätä Firming Eye Boost voidetta, koska se on hyvin kosteuttava. Olen aika paljon itkenyt perheeni kuolemantapausten johdosta ja sehän rasittaaa ihan hirveästi ohutta silmänympärystää. Itkupuuskien jälkeen yritän ehtiä laittamaan nuo Dermatuden Anti-Ageing Eye Pads silmänympäryslaput, jotka rauhoittavat turvotuksen ja punoituksen vartissa. Tästä valikoimasta jokainen löytää taatusti juuri itselleen sopivan silmänympärysvoiteen. 




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti