keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Näin poistat itkun jäljet kasvoilta

Meillä jokaisella on elämässä aikoja, jolloin itku tulee herkästi ja itkeä pitääkin, jos siltä tuntuu. Työssä ja asiakaspalvelussa ei kukaan halua olla kovin itkettyneen näköisenä, joten tässä muutamia konsteja, mitä voi kokeilla itkun turvottamiin kasvoihin.

Itkeminen tekee hyvää mielelle, mutta huonoa iholle.

Kylmä auttaa turvotukseen

Itselläni on ollut paljon kuolemaa ja surua perheessäni koko kevään ajan, joten näitä konsteja olen omakohtaisestikin kokeillut. Näin vanhemmiten itkeminen turvottaa kasvot paljon pahemmin kuin nuorempana ja aamuisin peilistä katsoo niin pöhöttynyt naama, että jo se laittaa uudestaan itkettämään. Kuitenkaan ei kannata jäädä päivittelemään ulkonäköään, vaan kylmä kääre poistaa turvotusta nopeasti. 
Nyt tarjouksena oleva hoitopakkaus WARM UP COOL DOWN NYT 115€ (147€) sisältää kuorivan puhdistusaineen WARMING HONEY CLEANSERIN (52€) lisäksi viilentävän ja kosteuttavan naamion HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUEn (95€), joka on erinomainen apu poistamaan turvotusta ja ihon punoitusta. 
Naamio kannattaa levittää iholle paksuna kerroksena ja asettaa vielä sen päälle kylmäpakkauksesta tai jääpalapussista tehty kääre. Mene sohvalle selällesi ja taittele kylmäpakkaus froteepyyhkeen sisään ja aseta se otsallesi tai koko kasvoille. Noin puolessa tunnissa kylmä tekee tehtävänsä ja turvotus laskee ja myös silmät lakkaavat verestämästä. 
Tietysti kylmän kääreen voi tehdä ilman naamiotakin, mutta ihon runsas kosteuttaminen on myös tärkeää. Kyyneleet kuivattavat silmänympärystää ja koko kasvoja todella voimakkaasti ja kasvojen pyyhkiminen nenäliinalla suorastaan rohduttaa ihon. Kannattaa muutenkin vaihtaa kotihoitotuotteet tehokkaammiksi ja yrittää muistaa lisätä edes kosteusvoidetta aina, kun huuhtelee kasvojaan.


Kasvohoito rentouttaa surussakin

Silloin, kun itkeminen on päivittäistä, kannattaa käydä kasvohoidossa useammin. Moni ikäiseni suree vanhempiensa menetystä ja itku voi tulla joka päivä useamman viikon ajan. Turvotuksen ja rypistymisen saa pidettyä kurissa Dermatude-kasvohoidolla (170€) ja neljän kerran hoitosarja (600€) on erittäin suositeltava. 
Säännöllinen kasvohoito 1-2 viikon välein on myös hyvä lepohetki sekä irtiotto arjesta ja sekin helpottaa surun kestämistä. Dermatude-kasvohoito vähentää myös surun vanhentavaa vaikutusta. Ehkä joku lukija ajattelee, että ulkonäkö on merkityksetön, kun suru on suuri. Näin se joidenkin kohdalla varmaan onkin ainakin pahimmassa vaiheessa. Kuitenkin voin kokemuksesta sanoa, että kukaan ei halua näyttää surkean itkuiselta ja sellainen masentaa itseä vielä lisää. 
On ihan tervettä panostaa omaan ulkonäköönsä ja helliä sekä hoitaa itseään. Meidän kulttuuri on niin ankara, että tiedän tapauksia, kun suorastaan paheksutaan, jos surija hoitaa itseään ja näyttää hyvältä. Varsinkin leskeksi jääneeltä jotkut odottavat pukeutumista säkkiin ja tuhkaan, että suru olisi jotenkin aidompaa niin. Tämä on ihan hölynpölyä ja vanhaa ahdasmielisyyttä. Ihmisellä on velvollisuus jo itsensäkin takia huolehtia olemuksestaan siinä tahdissa, kun vain jaksaa. Ulkonäön täydellinen laiminlyöminen kertoo sairastumisesta masennukseen ja silloin ihminen tarvitsee lääketieteen apua.



Tähtitarjoukset 5.7.2021 asti


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti