tiistai 8. kesäkuuta 2021

Tähtitarjoukset 8.—21.6.


Uudet Tähtitarjoukset ovat voimassa 21.6. asti


    Kauniit silmät kesän rientoihin

    Toivotaan, että korona unohtaa Hämeenlinnankin ja pääsemme nauttimaan kesästä sekä ihmisten tapaamisesta. Talvi on mennyt perhepiirissä ja nyt haluaisi jo tavata muitakin ja hiukan myös juhliakin. Moni asiakas on sanonut, että meikit ovat jo ihan kuivuneet, kun käyttö on jäänyt niin vähälle. Juuri tätä minä pelkäänkin, että kaivatte viime kesänä ostetun ripsivärin esiin ja jatkatte siitä mihin viimeksi on jääty. 
    Pysähtykää hetkeksi ajattelemaan, että olisiko muutama kymppi suuri uhraus sille, ettei silmätulehdus iskisi. En halua pelotella millään tulehduksilla, mutta se vaara on syytä huomioida. Paljon suurempi todennäköisyys on, että se vanha ripsiväri on kuiva kökkö, joka pudottelee mustia kasoja poskille pitkin iltaa. XTREMEN silmämeikit, luomivärikynät (35€), silmänrajauskynät (35€), tussirajaukset (42€) ja ripsivärit NYT 29€ saavat kehuja aivan kaikilta ja sen jälkeen, kun ne meille tulivat, olen silmämeikkini tehnyt pelkästään niillä. 
    Ripsivärejä on kahta laatua pidentävä & tuuhentava LENGTH & VOLUME MASCARA NYT 29€ ja tuuhentava VOLUME MASCARA NYT 29€ ja väri on kummassakin musta. Molemmat ripsivärit ovat vettä hylkiviä ja se tarkoittaa sitä, etteivät ne leviä ensimmäisessä tihkusateessa, mutta lähtevät helposti pois puhdistusaineella. Esimerkiksi iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€) puhdistaa kummatkin hyvin pois. 
    Itse käytän molempia vaihdellen, mutta ehkä useimmin haluan vain tuota tuuhennusta. Iän myötä ripset harvenevat ja siksi tuuhennus on paikallaan. Ripsitaivutusten kanssa tuo pidentävä & tuuhentava ripsiväri tekee hulppeat, mutta luonnolliset räpsyripset meille ikääntyneillekin. Toivonkin, että satsaatte sekä silmien terveyteen että kauneuteen ja hankitte uuden ripsivärin.

    Yli nelikymppisen salainen ase

    DAILY RESURFACER NYT 59€ (75€) yksittäisiin hoitotassuihin pakattu seerumi oli keväällä loppu Suomesta ja ehdin jo muutamalle vakiokäyttäjälle kertomaan sen jäävän pois myynnistä. Ainakin meidän asiakkaat lähettivät sellaiset valituskirjelmät Dermalogican pääkonttoriin, että nyt se on kiltisti palautettu myyntiin. Olen ristinyt sen yli nelikymppisen salaiseksi aseeksi, koska se yhdellä sipaisulla tasoittaa, kirkastaa ja kiinteyttää ihon. 
    Tuote kuuluu seerumeihin ja se levitetään pienellä sormeen laitettavalla kuitukangastassulla. Tuon seerumin vaikutus on todella tuntuva ja oikein ränsistyneenä aamuna se poistaa kasvoilta vähintään kymmenen vuotta. Daily Resurfacerilla on suuri käyttäjäkunta ja se olisi ollut suuri menetys, ellei sitä olisi enää valmistettu. 
    Pakkauksessa on 35 kpl hoitotassuja ja niitä voi käyttää vaikka päivittäin. Moni ottaa viikon kuureja silloin tällöin tai käyttää aina työaamuina meikin alla niin, että ihosta tulee sileä ja kiinteä. Tehkää tilaukset pian, niin tuotteet ehtivät vielä juhannusjuhliin!



    Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti