torstai 17. kesäkuuta 2021

Helle ja hikoilu ruokkivat finnejä

Kesä on joillekin varsinainen finnikausi, koska hikisen kostealla iholla tulehdusta aiheuttavat bakteerit lisääntyvät vauhdilla. Siksi on hyvä muistaa, että kasvot pitää puhdistaa kunnolla joka päivä, vaikka meikkiä ei olisikaan. 

Hyvät puhdistustuotteet ovat tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa.

Puhdista iltaisin aurinkosuojavoide pois

Dermalogican, iS Clinicalin ja Dermatuden aurinkosuojavoiteet ovat vesiliukoisia ja ne on helppo puhdistaa pois. Huolenaiheena onkin monen muun kosmetiikkasarjan aurinkovoiteet, jotka yleensä sisältävät mineraalirasvoja ja ne eivät liukene veteen. En muutenkaan suosittele sellaisten käyttämistä, koska helposti tulee sama ilmiö kuin ennen vanhaan, että huokoset tukkeutuvat ja finnejä syntyy entistä enemmän. 
Mökillä ei aina tule ajatelleeksi, ettei saunominen ja pelkkä lämmin vesi puhdista ihoa riittävästi, vaan tarvitaan puhdistusaine. iS Clinicalin helppo ja tehokas pesugeeli CLEANSING COMPLEX (52€) on kaikille ihotyypeille sopiva ja sitä voi lainata kesävieraillekin. Se ei kuivata ihoa, mutta pesee tehokkaasti pois paksunkin aurinkovoiteen tai hikikerroksen. 
Itse olen tällä hetkellä hurmaantunut WARMING HONEY CLEANSERiin (52€),  joka on lievästi kuoriva, mutta sopii kuitenkin päivittäiseen käyttöön. Tämä kevyt kuoriva vaikutus ennalta ehkäisee myös hikinäppyjen ja finnien syntymistä. Itselläni on hyvin kuiva ja ohut iho, mutta Warming Honey Cleanser ei millään tavalla kuivata tai rasita ihoa, vaan jättää puhtaan ja raikkaan tunteen kasvoille. 


Herkistyneen ihon puhdistus

Ruusufinni ja punoittava couperosa lisääntyy yleensä kesällä ja aurinko pahentaa ruusufinniä selvästi. Dermalogican PRECLEANSE BALM (46€) varmistaa sen, että kaikki ylimääräinen hiki ja lika irtoaa, mutta iho ei kuivu yhtään. 
Dermalogican suosituin puhdistusmaito on ULTRA CALMING CLEANSER (500ml 58€ / 250ml 38€) joka on täysin vesiliukoinen. Se myös rauhoittaa punakkuutta ja ärtynyttä ihoa. iS Clinicalilla on myös voidemainen puhdistustuote CREAM CLEANSER (52€), joka kosteuttaa ja hoitaa ohutta, kuivaa ja herkkää ihoa. Cream Cleanser on täysin vesiliukoinen, vaikka se on koostumukseltaan voidemainen. 
Tämän hetken Tähtitarjouksessa on XTREMEN RIPSIVÄRIT NYT 29€ (42€) ja kaikilla näillä puhdistustuotteilla nuo ripsivärit lähtevät helposti. Hellävaraisin tapa poistaa silmämeikki on laittaa kostutettuun vanulappuun hiukan puhdistustuotetta ja sillä pyyhitään silmämeikki pois. 




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti