maanantai 14. kesäkuuta 2021

Houkuttelevat huulet

Koko talven huulet ovat olleet suusuojan alla piilossa, eikä valmistajat ole huulipunia markkinoineet. Nyt kun mietin, yhdeltäkään maahantuojalta ei ole tullut edes huulipunista kevään muotivärien listausta. Ei nyt kuitenkaan ihan unohdeta, että kyllähän meillä huulet on!

Younblood huulikiilteet ja -punat myös hoitavat, suojaavat ja kosteuttavat huulia.

Pulleat ja paksut huulet

Elokuvia ja tv-sarjoja katsoessa huomaa kyllä, että suuri ja pulleahuulinen suu on muotia. Harvalla sellainen on omasta takaa ja se ei olekaan tämän jutun aihe. Silloin, kun lähtee muokkaamaan omaa suutaan, kannattaa hakea apua plastiikkakirurgilta. 
Huulille voi tehdä paljon ilman plastiikkakirurgiakin, mutta mitään näyttävää muutosta ei saa ilman täyteaineita. Kaikista tehokkain tuote minun valikoimassa on Dermatuden ANTI-AGEING LIP PADS (49€) tehohoitolaput huulille ja suun ympärille. Ne ovat oma lempituotteeni, koska olen niin kapeahuulinen, että tässä iässä huulet eivät näy enää juuri ollenkaan. Suusuoja on vielä hangannut huuleni rohtuneen punaisiksi, joten suutani ei kauniiksi voi sanoa parhaalla tahdollakaan. 
Myös mieheni on vallan ihastunut näihin Dermatuden Lip Padseihin, koska olen puolisen tuntia hiljaa, kun ne vaikuttavat. Silloin, kun on ollut kokous vaikka teamssissa, missä minut nähdään, olen aamuisin antanut Lip Padsien vaikuttaa noin puolisen tuntia. Siinä ajassa ehtii hyvin tekemään silmämeikin ja saa volyymia myös huulille. Olen aivan varma, että kun pääsemme normaaliin elämään, näistä Dermatuden Lip Padseista tulee suursuosikit ja ainakin omaan meikkipussiini ne tulevat kuulumaan aina.


Suunympärys vaatii säännöllistä hoitoa 

Hyvin harva nainen säästyy karjalanpiirakan tavoin rypistyneeltä suultaan yli kuusikymppisenä. Se vaan tulee olemaan kohta, joka on hyvin vaikea pitää sileänä ja nuorekkaana. Itse en ole kiinnostunut täyteaineista ja koska tuon sen julki näkyvästi ja kuuluvasti tässä blogissa, herra tohtorit suorastaan painostavat minua heidän menetelmiinsä. Kerron kyllä heti, kun joku on saanut puhuttua minut ympäri ja näyttelen huulitäytteitäni.
Tällä hetkellä tarjoan asiakkailleni sitä, mikä riittää minullekin eli huulien hoitoaineita, jotka pehmentävät syviä juonteita ja hiukan täyttävät kapeaa huulen limakalvon aluetta. Meillä on nyt myynnissä kolme tuotetta huuliryppyjä varten ja ne ovat kaikki hyvin suosittuja. Niiden kohdalla näkyy, miten suusta suuhun menevä mainos tavoittaa ihmiset todella hyvin. Olen aika vähäisesti kirjoittanut suunympäryksen hoitoon tarkoitetuista tuotteista ja siitä huolimatta esimerkiksi  Dermalogican RENEWAL LIP COMPLEX (29€) on verkkokaupan kolmen myydyimmän tuotteen joukossa. Samoin iS Clinicalin YOUTH LIP ELIXIR (75€) on yhtä suosittu kuin YOUTH EYE COMPLEX (119€) silmänympärysvoide,  vaikka kirjoitan siitäkin aika harvoin. 
Itselläni on hyvin ongelmalliset huulet, jos niistä haluaa ongelman ottaa. Kapeat, tiukat huulet antavat minusta aika napakan ja vaativan vaikutelman, mutta en anna sen häiritä. Ellen pysty persoonallisella tavalla viestimään itsestäni ja muuttamaan käsitystä, niin olkoon siten. Käytän joka aamu huulipunaa, vaikka laittaisinkin suusuojan, koska jo parinkymmenen minuutin automatkan aikana, huulet kuivuvat karrelle. Tällä hetkellä lempparipunani ovat JOAN COLLINS sarjan Ava (38€) ja YOUNGBLOODIN Coy (38€), jotka ovat laadultaan huulikiiltoja eivätkä huulipunia. 
Pesen aina meikit pois heti, kun tulen kotiin työstä noin kello kahdeksan paikkeilla ja vaihdan kotivaatteet päälle. Hoitotuotteita laittaessani viimeiseksi sipaisen iS Clinicalin Youth Lip Elixirin. Aina kasvojen puhdistuksen jälkeen huuleni tuntuvat niin kuivilta, että on pakko saada niihin jotain rasvaa. Yöpöydän laatikossa minulla on Dermalogican NIGHTLY LIP TREATMENT (49€), jota sipaisen iltaisin lukiessani ja toisen kerran sammuttaessani valot. Toinen Dermalogican huulihoitoaine, Renewal Lip Complex, on aina mukanani taskussa tai käsilaukussa. Minulle on varmaan jäänyt lapsuuden kammo siitä, miten kipeät rohtuneet huulet ovat, eikä niihin auttanut mikään, kun eihän maalaislikalla mitään huulirasvoja ollut.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti