tiistai 1. kesäkuuta 2021

Kasvojen täyteaineet eivät ole leikin asia

Kirjoitan nyt vielä näistä täyteaineista ja pistoshoidoista, vaikka en niistä ole mitenkään kiinnostunut. Saan niistä nykyisin niin paljon kysymyksiä ja kuulen tarinoita, että ihmettelen mihin järjen ääni on kadonnut.


Tarjolla on kaikkea mahdollista

Ihonhoidon nimissä tehdään nykyään ihan mitä tahansa, joista moni asia on ihan huuhaata. Toivon, että vielä tämän viimeisen kymmenen vuotta työelämästäni selviän ilman pakkoa myydä moraaliani rahan alttarille. Toisaalta lopetan mieluummin hoitolan ja alan pitämään vaikka kissahotellia, ellen pysty tekemään työtä, jonka tuloksiin uskon ja työtavat osaan täysin. 
En ole kiinnostunut pistoshoidoista, enkä halua niitä itse, enkä suostu tekemään niitä muille. Kaikki ihon alle menevät asiat kuuluvat plastiikkakirurgille, eivätkä ole kosmetologin ammattitaitoon sopivia. Viimeisen puolen vuoden aikana olen saanut kysymyksiä esimerkiksi siitä, että teenkö hoitoja, jotka poistavat restylane-täytteet tai korjaanko liian pulleita huulitäytteitä. Kaikki nämä kysymykset liittyvät siihen, että minulta pyydetään apua jonkun toisen tekemään työhön. Olen huolestunut näiden kysymysten lisääntymisestä, koska se kertoo, ettei asiakkaat ole tyytyväisiä heille tehtyihin töihin. 
Missään tapauksessa minä en osaa tehdä näissä asioissa yhtään mitään, enkä edes tiedä mitä voisi tehdäkään. Täyteaine on ihossa 4-6 kuukautta, eikä sitä voi ottaa pois. Tämä asia pitäisi olla ensimmäinen, mitä asiakkaalle kerrotaan. Menetelmään lähteminen pitää olla niin tarkkaan harkittua, jottei parissa viikossa muuteta mieltä, etten tätä haluakaan. Samoin tekijä pitäisi tuntea niin hyvin, että hänen työhönsä voi luottaa ja vakuutukset ovat kunnossa, jos jokin menee pieleen. Yrittäkää siis perehtyä kaikkeen mahdolliseen ennen kuin altistatte itsenne jollekin terveydelle haitalliselle.

Plastiikkakirurgia voi konsultoida

Itse päätyisin kaikissa suuremmissa ulkonäön muutosasioissa plastiikkakirurgille. Hämeenlinnassa suosittelen Terhi Järvistä Mehiläisestä ja jos itse tarvitsisin apua, menisin hänelle. Valitettavasti en luota klinikoihin, jotka vievät potilaitaan ulkomaille tai tuottavat Suomeen jonkun ”mukamaskirurgin” leikkaamaan pari kertaa kuukaudessa. Myös plastiikkakirurgiassa on paljon moraalitonta toimintaa ja siksi on parempi turvautua taattuun suomalaiseen lääketieteeseen. 
Silmänympärysleikkauksia tehdään paljon ja jos vaan harkitsettekin sitä, käykää kysymässä plastiikkakirurgilta, mitä mieltä hän on. Samoin kaikki vanhat arvet kasvoissa tai muut harmittavat asiat kannattaa näyttää plastiikkakirurgille, koska nykymenetelmillä saadaan ihmeitä aikaan. Itse varmaan jossain vaiheessa leikkautan löpsöttävät yläluomeni ja kun siihen päädyn, kerron miten oma hoitoni etenee. Yläluomet on hyvä leikata ajoissa ennen kuin ne liikaa hankaloittavat näkemistä ja tulevat näkökentän eteen. 
Näissä plastiikkakirurgiasioissa neuvon mielelläni ja kerron sen mitä itse tiedän, mutta nämä pistoshoidot eivät ole minun alaani. En tunne ketään kosmetologia, joka niitä tekee, enkä oikeastaan haluakaan tuntea. Ihmettelen myös sitä, että otetaan joku kallis lähes tuhat euroa maksava hoito kauneushoitolassa ja sitten jälkikäteen muutetaan mieltä. Tämä pätee varmaan ihan kaikkeen muuhunkin, esimerkiksi näihin kissoihin, kun nyt korona-aikana otetaan lutunen pentu ja sitten parissa vuodessa kyllästytään ja taas eläinsuojeluun tulee lisätyötä. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti