keskiviikko 23. kesäkuuta 2021

Hyödynnä Tähtitarjoukset

 Nyt Tähtitarjoukset ovat niin mahtavat, että niistä löytyy jokaiselle jotain tarpeellista. Aurinkosuojavoiteiden alennus kannattaa hyödyntää, vaikka ensi kevättäkin ajatellen, koska tuote säilyy hyvin vuoden verran avaamattomana.


Aurinkosuojaa tarvitaan syksylläkin 

Nykyisin suositellaan aurinkosuojallisen voiteen käyttöä ympäri vuoden Suomenkin oloissa. Uv-säteilyn kokonaismäärää pitää vähentää kaikin keinoin ja myös pilvisenä päivä iho saa säteilyä. Esimerkiksi Dermalogican PRISMA PROTECT sk 30 (65€-20%)on erinomainen päivävoide syksylläkin ja sen suosio onkin suuressa nousussa. Prisma Protect sk 30 on ihanan ohut ja hyvin imeytyvä voide joka on erinomainen myös meikin alle. Yksinään käytettynä se jättää ihan mattapinnan ja sen valoa taittava pigmentti saa ihon näyttämään sileältä ja tasaiselta.
SKINPERFECT PRIMER sk 30 (49€-20%) meikinpohjustusaine on aina tarpeellinen ja niitä voi ostaa useammankin tuubin. Tuo yksi tuubi riittää noin 2-3 kuukautta joten vuodessa menee noin viisi tuubia. 
Huomasithan, että myös iS Clinicalin huippu-uutuudet kuuluvat tähän tarjoukseen joten pääset heti niitä kokeilemaan hyvään hintaan. Yleensähän uutuudet ei ole koskaan tarjouksessa, mutta tämä on poikkeus. Haluasin, että mahdollisimman moni pääsisi heti käyttämään näitä poikkeuksellisen upeita tuotteita. iS Clinicalin EXTREME PROTECTION sk 40 (95€-20%) on ohut päivävoide suojakertoimella 40 ja se on tullut lopetetun Extreme sk 30 tilalle. Extreme Protection sk 40 päivävoidetta on saatavissa värillisenä ja värittömänä. Beige sävy on vaaleampi ja soveltuu hyvin suomalaisten vaalealle iholle ja Bronze on rusketusta korostava hiukan tummempi sävy. 
EXTREME POWDER sk 40 (95€-20%) on aivan huipputuote! Ensimmäistä kertaa aurinkosuoja on puuterimainen ja samalla hoitava koostumukseltaan. Se on pakattu puikkoon jonka toisessa päässä on ylellisen tuuhea sivellin millä puuteri saadaan levitettyä tasaiseksi pinnaksi ilman ikäviä rajoja. Olen ottanut myyntiin värisävyt Creme, Beige ja Bronze. Hyvin vaaleata Ivoryä ja tumminta sävyä tilaan erikseen, jos niin halutaan. 
Kerron heti, että näistä puuterimaisista tuotteista ei ole näytteitä ja tuskin tuleekaan, koska niiden pakkaus tulee niin kalliiksi. 


Näitä hoitotuotteita ihosi tarvitsee

Sen lisäksi, että uv-suojalliset tuotteet on tarjouksessa lisäsin kampanjaan vielä neljä hoitotuotetta joita jokaisen iho tarvitsee. Tietysti vartalo tarvitsee kosteutta auringon ja uimisen jälkeen ja siihen auttaa iS Clinicalin BODY COMPLEX (78€-20%). Body Complex on paljon enemmän kuin vartalovoide, koska se myös siloittaa hilseilevää ja rypistynyttä ihoa. 
Toinen kaikille sopiva virkistäjä ja kosteuttaja on HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€-20%) naamio joka tuntuu iholla jäämäisen kylmältä. Se on todella kosteuttava ja rauhoittaa punoitusta ja auringon  tuomaa ärsytystä. Naamio saa vaikuttaa yön ylitse ja siksi se on myös laiskemman ihon hoitajan mieleen.
Dermalogican BIOLUMIN C SERUM (78-125€-20%) ja BIOLUMIN C EYE SERUM (75€) ovat parhaat tuotteet korjaamaan uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta. C-vitamiini vähentää auringon rypistävää ja veltostuttavaa vaikutusta sekä kirkastaa ja tasoittaa ihon värin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti