maanantai 7. kesäkuuta 2021

Voihan kulmakarvat!

Joskus turhaudun tähän kauneuden maailmaan ja ärsyynnyn markkinoille tulevasta sälästä. Puolet maailmasta tekee kuolemaa koronaan ja toinen puoli pohtii sentin mittaisen karvan asentoa. Oman moraalisen ongelmani olen ratkaissut ajatuksella, ettei tuo korona helpottaisi, vaikka kaikki lopettaisivat kulmakarvojen ajattelemisen. 


Oletko jo hankkinut kulmasaippuan?

Älä vaan vastaa ettet ole, koska kukaan itseään kunnioittava nainen ei millään selviä ilman kulmasaippuaa. Tottakai sinulla on kulmakarvojen kiinnitysgeeli ja kulmapuuteri sekä aika varattuna kulmakarvojen laminointiin. Ellei näin ole, sinun kannattaa hankkia personal trainer, joka analysoi millaiset kulmakarvat paljastavat luonteesi parhaat puolet ja neuvoo, miten ne aamuisin tehdään. Älkää nyt kuitenkaan minua kysykö, koska olen niin aamu-uninen, etten viitsi kylkeäni kääntää ennen kahdeksaa. Myönnän myös, ettei näkökykyni ole paras mahdollinen ja joku kahden millin haituva saattaa livahtaa tarkastuksestani. Sen jälkeenhän kaikki tietävät, että olette epäpätevä työhönne, kun ei edes parin millin karvantynkä tottele teitä. Siinä ei sitten itku auta, kun kulmakarvatkin ovat sanoneet yhteistyön irti ja taitaa minultakin lähteä asiakkaat saman tien. :D
Sitä en myönnä, että olisin itse tulossa vanhaksi, vaan epäilen ulkonäköpaineiden menneen jo täysin överiksi. Viimeisen viiden vuoden aikana kulmakarvojen asento on noussut ulkonäön tärkeimmäksi asiaksi ja niihin liittyvät myyntituotteet lisääntyvät vauhdilla. Selvittelen nykyään parin kuukauden välein eri termejä, mitkä liittyvät kulmakarvoihin, jotta edes tiedän mistä puhutaan. Tuo kulmasaippua ei ole saippuaa, vaan sen kaltaisesti toimiva tuote, joka pitää kulmakarvat päivän ajan samassa asennossa. Voisi sanoa, että saman asian ajaa kulmakarvojen laminointi, eikä niitä silloin tarvitse tälläillä joka aamu. 


Kulmakarvojen laminointi sopii yli kuusikymppisillekin

Nykyisin etsin mieluiten kaunistusmenetelmiä, jotka sopivat jo keski-iän ylittäneille naisille. Osaan toki tehdä parikymppisillekin hyvää työtä ja hoidan heitä mielelläni ja he voivat takuulla luottaa ammattitaitooni. 
Eniten työstäni pitävät yli nelikymppiset, koska tarjoan kaunistusratkaisuja, jotka sopivat meidän ikäisten kauneuskäsityksiin. En todellakaan tee kuusikymppiselle kulmakarvojen laminointia samaan malliin kuin parikymppiselle. Epäilen, ettei nuori kosmetologi tule tätä edes ajatelleeksi, kun hän on vasta kokenut tämän nykyisen kauneusbuumin. Katsoisin osaavani tehdä 2021 muodin mukaisesti kulmakarvat niille, jotka muistavat miten ne olivat 1980-luvulla. Voisin sanoa uudistavani 1980-luvun kauneuskäsityksen nykyhetkeen.
Epäilen vahvasti, että viisikymppinen nainen viitsisi käyttää monta kertaa päivässä varttia siihen, että kulmakarvat kammataan oikeaan asentoon. Alle parikymppinen jaksaa tämän tehdä ja niin mekin teimme omana aikanamme. Epäilen myös, että harva ikäiseni pyörii youtubessa valkkaamassa, miten hän haluaa kosmetologinsa seuraavaksi kulmakarvat laittavan. Epäilen tätä siksikin, koska en viitsi itsekään opiskella youtube-videoita, vaikka teen tätä työkseni. 
Kulmakarvojen laminointi (55€) ja Ripsien kestotaivutus (88€) ja YHT. 129€ on erinomainen tapa kaikenikäisille saada korostusta silmiin. Niillä saa myös helpon meikin useammaksi viikoksi, jota ei tarvitse mitenkään varoa tai hoitaa. Tällä hetkellä huomaan monella aikuisella asiakkaalla olevan pelko siitä, että heillä on parikymppisen muoti-ilme meiltä lähtiessään. Voin vannoa, ettei siitä ole pelkoa. Näillä tämän hetken uusilla kaunistuskonsteilla saa myös aikuiselle naiselle tyylikkään ja helpon korostuksen ulkonäköön.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti