tiistai 22. kesäkuuta 2021

Tähtitarjoukset 5.7.2021 asti!


Nämä uudet Tähtitarjoukset ovat parasta ihollesi kesähelteillä!


Pelastuspaketti helteestä kärsivälle iholle

Nyt kannattaa olla nopea ja tilata heti iS Clinicalin Warm Up Cool Down -hoitopaketti, koska ne ovat jo vähissä, eikä tätä pakkausta tehdä enää lisää. Mikään muu tuoteyhdistelmä ei ole juuri tähän helteeseen näin sopiva, kuin tämä kuoriva puhdistusgeeli ja viilentävä naamio. 
Helteellä hikoilu tuottaa iholle lisää talia ja kosteaan ihoon kaikki muukin ulkoinen lika tarttuu enemmän. Iho tarvitsee tehokkaampaa puhdistusta, useammin kuorintaa ja lisää kosteutta. Juuri nämä kaikki vaikutukset tulevat iS Clinicalin tuotepaketin kuorinnalla ja naamiolla. 
Olen itse ihan koukussa tähän WARMING HONEY CLEANSERIIN, koska se jättää iholle puhtaan tunteen ja napakan pinnan. Vanhetessa ihon veltostuminen näkyy myös auenneissa ihohuokosissa, jotka näkyvät selvemmin, kun ihon kollageenisidos löystyy. Pelkkä pesu Warming Honey Cleanserilla tekee tehokkaan vaikutuksen ja ihoon imeytyy muutkin hoitotuotteet paremmin. Honey Cleanserin kuoriva vaikutus sopii herkällekin iholle ja sitä voi käyttää päivittäin. 
HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE on täydellinen tuote kesään ja helteeseen. Sen jäätävän kylmä vaikutus viilentää koko ihmistä ja iho näyttää kirkkaalta sekä raikkaalta. Tämä Warm Up Cool Down paketin naamio on 120g ja siitä saa noin 40-50 käyttökertaa eli kyllä se tämän hellekauden ylitse riittää. Tämä geelinaamio on vielä siitäkin helppo, ettei sitä tarvitse poistaa, vaan se saa vaikuttaa yön ylitsekin.


Kevyt ryppyvoide silmän ympärille

Dermatuden FIRMING EYE BOOST NYT 59€ (norm.75€) on miellyttävän ohut ja kevyt silmänympärysvoide, joka sisältää runsaasti kiinteyttäviä ja kosteuttavia aineita. Näin kesällä ei mielellään laita silmien ympärillekään mitään kovin täyteläistä tai paksua voidetta. Hikoilun myötä paksumpi silmänympärysvoide voi valua silmiin ja aiheuttaa kutinaa sekä kirvelyä silmissä. 
Olen käyttänyt pari kuukautta tätä Firming Eye Boostia ja sekin kuuluu nyt suosikkituotteisiini. Alkukeväästä silmänympärykseni olivat tosi kuivat talven jäljiltä ja aloin silloin käyttämään tätä Firmin Eye Boostia ja se tuntui hyvältä jo yhden käyttökerran jälkeen. 
Tässä voiteessa on kaksi vaikutusta eli kosteuttaminen ja kiinteyttäminen ja siksi voide on saatu pysymään niin ohuena. Firming Eye Boost käy sekä aamulla että illalla, joten yksi tuote riittää. Se on myös oikein hyvä meikin alle, eikä silmämeikki suttaannu hikoillessakaan. Suosittelen kokeilemaan!




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti