torstai 3. kesäkuuta 2021

Huomioi Tähtitarjoukset!

Tähtitarjouksessa vielä maanantaihin 7.6. asti ovat nyt sellaiset tuotteet, joita tarvitsevat kaikki ja joiden avulla kesäiho pysyy kunnossa. iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM 15ml NYT 85€ (109€) ja 30ml NYT 139€ (179€) tasapainottaa kaikki ihon ongelmat ja Dermalogican CALM WATER GEL NYT 36€ (46€) on ohuin kosteusvoide, mitä olet koskaan käyttänyt.

Tähtitarjoukset Calm Water Gel ja Pro-Heal Serum ovat ihanteellinen yhdistelmä rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. 

Kosteuttava ja rauhoittava kaksikko

Noin vuodessa Calm Water Gel on valloittanut kaikki asiakkaat ja en itsekään lakkaa sitä kehumasta. Jos lukijoissa löytyy vielä niitä, jotka eivät ole koskaan löytäneet mieleistään kosteusvoidetta, suosittelen kokeilemaan Calm Water Geliä. Olen aivan varma, että ihastut siihen. 
Viikonloppuna on nuorten juhlia sekä valmistujaisia ja vaikka varsinaista juhlaa ei olisikaan, lahja kannattaa kuitenkin antaa. Calm Water Gel on hyvä valinta myös nuorelle iholle ja meikinkin alle se soveltuu hyvin. Miehille ja pojille se on myös mieleinen, koska se ei jätä mitään tahmeaa tunnetta. 
Ne kuivaihoiset asiakkaat, jotka haluavat käyttää aurinkosuojallisen voiteen alla kosteusvoidetta, voivat valita Calm Water Gelin. Esimerkiksi värillisen iS Clinicalin Eclipse SK50 beige aurinkosuojavoiteen alle se sopii hyvin. Ruusifinnin ja couperosan punoitukseen Calm Water Gel on myös hyvä hoitovoide ja sen rauhoittava vaikutus alkaa näkymään noin 2-3 viikon käytön jälkeen.

Pro-Heal Serum on moniongelmaisen ihon hoitotuote

Sellaisessa tilanteessa, kun ei oikein tiedä mikä on ihon suurin ongelma, kannattaa kokeilla Pro-Heal Serumia. Tätä moniongelmaisuutta on monilla uusilla asiakkaillani ja ne ovat usein oireita suusuojasta sekä koronan aiheuttamasta stressistä ja elämänmuutoksista. Koronalle ja suusuojalle ei nyt mitään voida, joten on parempi keskittyä ihon hoitoon ja tasapainottamiseen.
Pro-Heal Serum normalisoi ihon talineritystä ja siksi se vähentää finnien syntymistä. Ruusufinnissä tämä on tärkeää, koska ruusu tekee pieniä tulehtuneita märkäpäitä iholle. Pro-Heal Serum vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja näin punoitus iholla vähenee. 
Myös stressi aiheuttaa iholle punoittelua, näppyjä sekä kutinaakin ja näihin kaikkiin Pro-Heal Serum toimii rauhoittavasti. Calm Water Gel on oikein hyvä voide tämän seerumin kaveriksi, koska kumpikin rauhoittaa ihon toimintoja.
Nämä tarjoukset ovat voimassa 7.6. asti, joten älkää unohtako hyödyntää hintaetua. Suosittelen, että Calm Water Geliä kannattaa ostaa parikin tuubia kerralla.





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti