keskiviikko 23. helmikuuta 2022

Active Peel System on tehokkain tuntemani ihonhoitotuote!

Kosmetiikan kehittely on rankkaa kilpailua eri kosmetiikkabrändien välillä. Siihen upotetaan miljoonia joka vuosi, koska kosmetiikan myynti on suuri bisnes. Esimerkiksi Ranskassa kosmetiikan myynti on merkittävä osa heidän ulkomaankaupastaan.


iS Clinicalin Active Peel System on ammattitason tehoa kotikäyttöön.


Asiakas vaatii tuloksia

Nykyisin ei kukaan enää voi vähätellä, etteikö kosmetiikalla olisi mitään vaikutusta, koska ei asiakkaat ostaisi tarpeettomia tuotteita. Kosmetiikkateollisuus ei ole mitään nyrkkipajatouhua, vaan tuotteita kehittävät parhaat kemistit, biologit ja lääkärit. 
Olen itse nähnyt, miten suurin harppauksin kosmeettiset tuotteet ovat kehittyneet ja niiden vaikutukset ovat tähtitieteelliset verrattuna 80-luvun kosmetiikkaan. Nykyisin myös lait ja säännöstöt pitävät huolen siitä, että tuotteet ovat turvallisia. Vielä 1950-60-luvuilla myynnissä oli tehokkaita voiteita, jotka sisälsivät hormoneja, raskasmetalleja tai muita vaarallisia aineita. Nykykosmetiikassa ei näitä vaaroja ole.
Viime syksynä tuli myyntiin iS Clinicalin ACTIVE PEEL SYSTEM (109€) kuoriva ja uudistava tehohoito kaikille ihotyypeille. En ole koskaan ennen kuullut mistään tuotteesta näin paljon kehuja asiakkailta, kuin Active Peel Systemistä. Se on ylittänyt kaikki asiakkaiden odotukset ja myös itse olen hämmästynyt sen tehosta.
iS Clinical mainostaakin, että Active Peel System on ammattitason tehoa kotikäyttöön ja voin allekirjoittaa tämän. Ammattikäytössähän on paljon vielä tätäkin tehokkaampia aineita, mutta ne eivät sovellu kotikäyttöön. Ammattituotteet yleensä vaativat esikäsittelyn ja jälkikäsittelyn, mitä kotioloissa ei voi tehdä. Eikä asiakkaalle voi kotiin myydä tuotetta, joka on väärin käytettynä haitallinen. iS Clinical on pystynyt luomaan tuotteen, jossa ei ole haittapuolia ja se on turvallinen huolimattomassakin käytössä.


Active Peel System silottaa rypyt ja palauttaa kimmoisuuden

Nyt moni asiakas on saanut käytettyä ensimmäisen laatikon Active Peel Systemiä loppuun ja tulevat ostamaan uutta pakkausta. Jokainen kiittelee tuotteen vaikutuksia ja näkevät ihollaan selkeitä muutoksia parempaan suuntaan. 
Minäkin hämmästelen kasvohoidossa, miten paljon asiakkaan iho on muuttunut edellisestä hoitokerrasta, kun käytössä on ollut Active Peel System. Siinä on kaksi hoitovaihetta: ensin pyyhitään iho pussin nro 1 hoitolapulla ja se saa vaikuttaa noin 3 minuuttia. Sen jälkeen iho pyyhitään pussin nro 2 hoitolapulla ja sen jälkeen ei tarvitse tehdä mitään. Tuotteet saavat vaikuttaa yön ylitse ja aamulla tehdään tavalliset hoitotoimenpiteet.
Ensimmäinen vaihe on kuoriva sekä ihoa uudistava ja hoitolapun neste hiukan kihelmöi ja tuntuu viileältä. Toinen vaihe lopettaa kihelmöinnin ja iho tuntuu ihanan raikkaalta. Hoito on myös helppoa, koska kaikki saa jäädä vaikuttamaan yön yli, eikä muuta tarvitse tehdä.
Oma veltto, harmaa ja kuiva ihoni on huomattavasti jäntevöitynyt ja ihon väri on kirkastunut. Iho tuntuu myös hyvältä ja meikki levittyy paremmin sileälle iholle. Active Peel System on osoittautunut erittäin tehokkaaksi epätasapainoiselle iholle, jossa on näppyjä, suuret huokoset ja rypistymistä. Juuri näppyläiselle iholle, jossa on tukkeumia ja suuret ihohuokoset tuo kuukauden kuuri on osoittautunut todella tehokkaaksi. Active Peel Systemiä voivat käyttää kaikki yli 25-vuotiaat ja hoitoaineet käytetään 2-3 päivän välein. Tätä tehohoitoa voi yli nelikymppiset tehdä jatkuvasti tai sitten kuukauden kuureina. 
Itse otin Active Peel Systemin jatkuvaan käyttöön siten, että käytän niitä noin 2-3 päivän välein, enkä sinä päivänä käytä muuta kuorintaa.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti