perjantai 25. helmikuuta 2022

Näin kehitin Samppanjakasvohoidon!

Korona on muuttanut asiakkaiden ihonhoidon tarpeita ja syksyllä aloin miettimään, mikä hoito vastaisi näihin tarpeisiin parhaiten. Mikään jenkeistä tullut valmis paketti ei mielestäni käy, koska Suomen ilmaston haasteet ovat niin erilaisia. Siispä kehitin Samppanjakasvohoidon (105€).


Rentouttava gua sha -hieronta mm. edistää mikroverenkiertoa, tehostaa seerumeiden imeytymistä, ehkäisee ryppyjen muodostumista sekä rauhoittaa ihoa.


Vaahtokuorinta kuplii kuin samppanja

Kaikissa kasvohoidoissa on kolme eri vaihetta. Kasvohoito aloitetaan aina puhdistavalla vaiheella, joka irrottaa kuolleen solukon, puhdistaa huokoset ja kirkastaa ihon värin. Sen jälkeen imeytetään korjaavat ja elvyttävät tehoaineet ja valitaan imeytysmenetelmä. Lopuksi hoito päätetään niin, että huokoset supistuvat ja ihon suojabarriääri vahvistetaan. 
Olen oppinut lukemattomia menetelmiä näihin kolmeen vaiheeseen ja aloin suunnittelemaan, mitä asiakkaani tarvitsisivat talvella eniten. Vastaus tähän on helppo löytää, koska kaikkien ihot tarvitsevat talvella kosteutta. 
Päädyin siihen, että teen hellävaraisen, mutta tarpeeksi tehokkaan kuorinnan aluksi, jottei kuollut solukko estä kosteuden imeytymistä. Hedelmähappoentsyymeillä on helppo sekoittaa sopiva kuorintapitoisuus jokaiselle ihotyypille erikseen. Otin käyttöön vaahtokuorinnan, jonka vaikutusainepitoisuuksia on helppo muokata. Vaahtokuorinta antaa myös kivoja tuntemuksia asiakkaalle ja heti hoidon alussa tulee tunne, että iholle tapahtuu jotain hyvää ja tehokasta. 
Kansainvälisesti kaikkia vaahtokuorintoja sanotaan samppanjakuorinnoiksi, koska ne tuntuvat iholla pirskahtelevilta ja kuohuvilta. Tämä samppanjakuorinta ei siis ole minun keksimä nimi, vaan ihan yleisesti käytössä oleva nimitys. Suomessa vaahtokuorintojen käyttö on aika uutta ja ne ovatkin olleet markkinoilla vasta vähän aikaa. Itsekin sain vähän aikaa kehitellä seosta ennen kuin sain siitä juuri tähän hoitoon sopivan. Sekoitan tässäkin hoidossa kaikki käytetyt vaikutusaineet itse ihotyypin ja tarpeen mukaan, joten jokainen hoito on aina täsmähoito juuri sillä kertaa.


Gua sha -kivihieronta on nyt muodikasta

Aikaisemmin en ole juurikaan seurannut ihonhoidon muotivirtauksia, koska moni on ollut mielestäni silkkaa huuhaata. Erilaiset hierontamenetelmät ovat aina minua kiinnostaneet ja pidän kovasti hieronnan tekemisestä. Kasvohieronta on mielestäni asiakkaalle paras vaihe kasvohoitoa ja sen merkitys on suuri.
Koronan aiheuttamat elämän muutokset ovat aiheuttaneet monelle asiakkaalleni stressiä ja huolta. Siksi halusin tehdä Samppanjahoidosta erityisen rentouttavan. 
Päätinkin opetella käyttämään näitä gua sha -kivihierontamenetelmiä uudessa kasvohoidossa. Gua sha -kivet ovat ruusukvartsia ja niitä on käytetty jo pitkään Aasiassa rentouttavaan hierontaan.  Samppanjahoidossa teen hieronnan gua sha -kivinapilla ja -rullilla ja sen jälkeen klassisen kasvohieronnan ihan käsin. Lopuksi laitan naamion ja sen päälle tämän gua sha -kivinaamarin, joka toimii kuin painopeitto ja se tekee turvallisen ja rentoutuneen olotilan. 
Asiakkaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä Samppanjahoitoon, missä tulee monia uusia tuntemuksia. Nanolift- tai Dermatude-kasvohoitoa se ei korvaa, koska ne ovat hyvin paljon tehokkaampia. Ne asiakkaat, jotka eivät ole pitkiin aikoihin käyneet kasvohoidossa, voivat tulla Samppanjakasvohoitoon tai ottaa sen vaihteluna tehokkaampien hoitojen välillä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti