tiistai 22. helmikuuta 2022

Tähtitarjoukset ajalle 22.2.-7.3.

Tähtitarjouksina ovat Youngblood NATURAL MINERAL FOUNDATION & KABUKI-SIVELLIN NYT yht.79€ (norm.114€) jauhemainen meikkivoide ja tuuhea Kabuki-sivellin ja iS Clinicalin EXTREME PROTECT SK40 PERFECTINT NYT 75€ (norm.95€) päivävoide uv-suojakertoimella 40, saatavana värittömänä tai värillisenä.


Nämä ainutlaatuiset Tähtitarjoukset ovat voimassa 7.3. asti.


Hyvä sivellin takaa meikin lopputuloksen

Meikki onnistuu ja pysyy parhaiten, kun työvälineet ovat kunnossa. Jauhemainen NATURAL MINERAL FOUNDATION levittyy parhaiten tuuhealla lyhytvartisella KABUKI -siveltimellä. Minulla myynnissä olevat siveltimet ovat luonnonkarvaa, eivätkä keinokuitua ja se näkyy kyllä meikin lopputuloksessa. Nämä Kabuki-siveltimet ovat hyvin kestäviä, jos niitä hoitaa hyvin. 
Natural Mineral Foundation on ollut asiakkaiden suosikkimeikki jo toistakymmentä vuotta ja itse käytän sitä jatkuvasti, enkä ole mitään parempaa löytänyt. Mineraalipigmentistä saatu väri on läpikuultavampaa kuin synteettinen pigmentti ja siksi Natural Mineral Foundation näyttää luonnolliselta, eikä jätä rajoja kaulaan tai hiusrajaan. Mineraalipigmentti ei myöskään tuki tai ärsytä rasvoittuvaa tai herkistynyttä ihoa. Koko YOUNGBLOOD -meikkisarja on Suomen Astma- ja Allergialiiton suosittelema. 
Suosituimmat sävyt on Honey, Neutral ja Cool Beige. Honey sopii kaikkiin ihon sävyihin ja se poistaa kalpeutta ja antaa lämpimän hehkun iholle, Neutral on luonnollinen sävy, joka sopeutuu kaikkiin ihon väreihin. Cool Beige on vaalea sävy, mikä neutralisoi hyvin punoittelua, Itse käytän sävyä Warm Beige, vaikka olen lähes albiinon kalpea. Warm Beige antaa kevyesti päivettynyttä sävyä iholle ja mineraalipigmenttinä tämä ihon omaa väriä tummempi meikki ei näytä likaiselta tai liian tummalta.
Kabuki-sivellin on tarpeeksi tuuhea, jotta jauhemainen meikki levittyy tasaisesti. Liian pienellä ja kapealla siveltimellä levitettynä meikistä tulee helposti läiskikäs tai raidallinen.
Meikkisiveltimet kannattaa pestä vähintään kerran viikossa, mutta ihan joka käytön jälkeen niitä ei tarvitse  puhdistaa. Paras pesuaine on shampoo, joka ei vaurioita luonnonkarvan pintaa. Märkänä kaikki siveltimet pitää kuivattaa makuullaan. Jos märän siveltimen laittaa purkkiin pystyyn sivellinosa ylöspäin, karvoissa ollut vesi valuu varren liimauksiin ja karvat alkavat irtoilla. Sivellintä ei koskaan saa pitää purkissa pystyssä karvat pohjaa vasten, koska se katkoo ja murtaa karvoja. Hyvälaatuista sivellintä kannattaa huoltaa hyvin, niin se kestää vuosikausia kunnossa.

Youngblood Kabuki-sivellin on erittäin laadukas ja oikein hoidettuna vuosia kestävä.


Aloita uv-säteilyltä suojautuminen nyt!

Nyt pimein vuodenaika on jo ohitse ja ulkoillessa tarvitaan uv-suojausta. iS Clinicalin uutuusvoide Extreme Protect SK40 tuli myyntiin loppukesästä ja asiakkaat ovat ehtineet sitä jo kokeilla. Harvoin tulee kiitosta uudesta voiteesta niin paljon kuin Extreme Protectista on tullut. Tätä päivävoidetta on saatavissa kahdessa eri sävyssä ja myös värittömänä. Väreistä beige on vaalea ja sopii lähes kaikille tuomaan kevyttä sävyä ja peittävyyttä iholle. Bronze on selvästi tummempi ja sopii tummahiuksiselle ja niille, jotka haluavat korostaa päivetystä. 
Extreme Protect SK40 on ensisijaisesti kosteuttava päivävoide ja se on hyvä käyttää satoi tai paistoi. Aurinkoisena hetkenä kuitenkin tietää, että iho on hyvin suojassa säteilyltä. Nämä sävyllisetkin voiteet voi laittaa suoraan puhtaalle iholle ilman mitään alusvoidetta, mutta jos haluaa, niidenkin päälle voi laittaa vielä meikkivoiteen. Extreme Protect SK40 on erittäin miellyttävä kosteuttava voide, joka jättää napakan ja sileän pinnan iholle. Se on pakattu sadan gramman pumppupurkkiin ja on siis tuplakoko verrattuna yleensä muihin voidepakkauksiin.
Yrittäkää sisäistää ajatus, että aurinkosuojallinen päivävoide on osa terveellistä elämäntapaa. Nykyisten tilastojen mukaan suomalaisista yli kahdeksankymppisistä 60% sairastaa aurinkokeratoosia, mikä on uv-säteilyn aiheuttama solumuutos. Aurinkosuojallinen päivävoide vähentää ihosyövän riskiä.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti