keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Kaksoispuhdistus on hyvän ihonhoidon perusta

Aika usein kuulee, että asiakkaat eivät ole kiinnostuneita puhdistustuotteista, vaan ainoastaan voiteisiin panostetaan. Moni sanoo, ettei puhdistuksella ole niin väliä, kun se kuitenkin pestään pois. Kyllä puhdistuksella todellakin on väliä!


Kaksoispuhdistuksessa aluksi pestään iholta pois kaikki ulkoapäin tullut lika ja sitten ihon itsensä erittämät rasvat ja syvemmälle huokosiin jääneet meikit.


Puhdistus on ihonhoidon perusta

Aika monella on se käsitys, ettei tarvitse mitään puhdistustuotetta, kun ei käytä meikkiä. Tämä on ihan väärä käsitys, koska iholla on paljon likaa, mikä ei lähde ilman kunnollista puhdistusainetta. Jo iho itsessään erittää ihotalia, mikä voi tukkia huokoset, eikä se liukene veteen ilman puhdistusainetta. Käytän aina esimerkkinä, että on kuin tiskaisi ilman tiskiainetta, jos yrittää puhdistaa ihoa ilman puhdistusainetta. Mikään rasva ei liukene veteen ilman pesuainetta.
Kaksoispuhdistuksessa on se idea, että ensimmäinen puhdistuskerta liuottaa iholta meikin ja kaiken ulkoapäin tulleen lian. Toinen puhdistuskerta vasta poistaa ihon itsensä erittämät rasvat ja huokosiin imeytyneen meikin. 
Suomalaisille hygienia ja peseminen on suorastaan pakkomielle ja ihonkin pitäisi olla natisevan puhdas. Jos iho on pesun jäljiltä kirvelevä, kutiseva ja kireä se kertoo liian voimakkaasta puhdistuksesta. Liian voimakas puhdistus rikkoo ihon oman suojabarriäärin ja iho alkaa ohentumaan ja ärtymään. Pahimmassa tapauksessa puhdistus on niin voimakas, että iho kiristyy jo yhdestä pesukerrasta ja sellaisia putsareita on syytä varoa. 


Cream Cleanser on hyvä alkupuhdistusaine

iS Clinicalilla on kolme erityisen hyvää puhdistustuotetta ja niistä on nyt kaksi tähtitarjouksessa eli CREAM CLEANSER NYT 39€ (52€) ja WARMING HONEY CLEANSER NYT 39€ (52€). Cream Cleanser on kiva täyteläinen maito ja sitä voi sanoa myös puhdistusbalsamiksi. Sen runsaaseen voidemaisuuteen sulaa hyvin raskaskin meikkivoide, aurinkosuojavoide ja ulkoapäin tulevat ruuanlaiton käryt ja muut rasvat. 
Tämän voidemaisen pesuaineen jälkeen suosittelen käyttämään Warming Honey Cleanseria, joka on kevyesti kuoriva täyteläinen geeli. Tämä hunajaa sisältävä puhdistusmaito käy jokaiselle ihotyypille, eikä ole herkällekään iholle liian voimallinen. 
Warming Honey Cleanser pesee ihon putipuhtaaksi ilman mitään kiristyksiä tai kinnauksia. Tämän tehokkaan puhdistuksen ansiosta kaikki muut hoitotuotteet imeytyvät todella hyvin, huokoset supistuvat ja seuraavaksi käytetyt hoitotuotteet pääsevät imeytymään kunnolla. 
Silloin, kun ihon pintaan jää rasvaa ja puhdistustuotteen jäämiä, ne tukkivat ihon ja hidastavat muiden hoitotuotteiden imeytymistä. Näillä kahdella tähtitarjoustuotteella saa todella hyvän pohjan hoitaville tuotteille ja aina edullisesti. Nämä kaksi putsaria riittävät noin kaksi kuukautta, jos niitä käyttää joka ilta. Tarjoukset ovat voimassa 7.2. asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti