torstai 3. helmikuuta 2022

Ei talvea ilman Phyto Replenish Oilia

Talvi alkaa olla siinä vaiheessa, että ellei ihoaan ole tähän asti hoitanut kunnolla, se alkaa huutamaan kosteutta. Nyt on myös etelässäkin niin paljon lunta, että talviurheilu houkuttelee, mutta vain hyvin suojattu iho kestää ulkoliikuntaa talvella. 


Talvella on erittäin tärkeää suojata ihoaan tuulelta, pakkaselta, sateelta ja auringolta.


Phyto Replenish Oil on talviurheilijan pelastaja

Joskus minua harmittaa, kun ihmiset kilvan kertovat millaisiin suksiin ja ulkoilutamineisiin he ovat satsanneet, mutta iho on unohdettu täysin. Pidetään kovin kalliina sijoituksena, jos hankii hoitotuotteen, mikä maksaa alle euron per päivä ja sillä kuitenkin autetaan ihmisen omaa ihoa. 
PHYTO REPLENISH OIL (73€) on paras satsaus ihon terveyteen aurinkosuojavoiteen lisäksi tähän vuodenaikaan. Phyto Replenish Oil on hyvin imeytyvä öljy, joka suojaa ihoa kaikkea ulkoista rasitusta vastaan. Se imeytyy ihon omaan suojabarriääriin ja vahvistaa suojautumista tuulta, pakkasta ja kuivaa sisäilmaa vastaan. 
Phyto Replenish Oil on seerumi, joka laitetaan ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide. Tätä öljymäistä seerumia suositellaan käytettäväksi ainakin aamuisin, mutta ellei käytössä ole muuta seerumia, se käy myös yöksi. Hoitovoiteeksi Phyto Replenish Oilin päälle sopii hyvin esimerkiksi SUPER RICH REPAIR (50ml 93€ ja 100ml 149€), joka myös lisää ihon suojautumiskykyä. Aurinkoisina päivinä suosittelen käyttämään uv-suojallista päivävoidetta.


Invisble Physical Defense on herkän ihon aurinkosuoja

Moni asiakas sai Tammialessa kaupantekijäisinä Dermalogican INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE SK30 (57€) päivävoiteen kolmenkympin suojakertoimella. Se kannattaa ottaa käyttöön nyt ja ellei suojavoidetta vielä ole, suosittelen kokeilemaan tätä Invisble Physical Defense voidetta. 
Invisble Physical Defensen suojaus perustuu pelkästään fysikaaliseen mekanismiin, joka heijastaa säteilyn pois iholta. Tämä fysikaalinen aurinkosuoja sopii äärimmäisen herkällekin iholle ja se on paras mahdollinen suojavoide ruusufinniin ja couperosaan. 
Kevään lumesta heijastuva voimakas aurinko on yleensä selvin syy ruusufinnin puhkeamiseen ja siksi iho kannattaakin hoitaa ja suojata hyvin. Tämä Invisble Physical Defense on ohut ja hyvin imeytyvä päivävoide ja se toimii erinomaisesti Phyto Replenish Oilin päällä. Erittäin kuivaihoinen voi laittaa vielä Super Rich Repairia seerumin päälle ja sitten vasta tämän kevyen aurinkosuojavoiteen. 
Toinen vaihtoehto aurinkosuojavoiteeksi on hyvin suosittu Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50, jota on nyt saatavissa myös 100ml jättikokona. Tuo 100ml maksaa 115€ ja 50ml 69€ ja näistä aurinkosuojavoiteista voisi sanoa, että ne ovat halpoja henkivakuutuksia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti