sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Pääosassa huulet ja silmät ystävähintaan

Ystävänpäivätarjoukset ovat voimassa tiistaihin 15.2. ja nyt voit kaunistaa huulet ja silmät ale-hintaan. Onneksi koronarajoitukset ovat poistumassa ja varmaan kohtapuoliin luovutaan maskeistakin, joten myös suu ja huulet tulevat näkyville.


Nyt suunympärys ja huulet kauniiksi edulliseen ystävähintaan!


Tehohoito suunympärysryppyihin

Jos mietin, mikä kohta asiakkaita eniten harmittaa vanhenemisessa, se on suunympärysrypyt. Myönnän, että myös itseäni ärsyttää ylähuulen pystyrypyt ja siksi teenkin kaikkeni, etteivät ne enää syvene, eivätkä korostu. Kaikista tehokkainta on ennaltaehkäisy, mikä pitää aloittaa jo nelikymppisenä, ennen kuin rypyt ovat näkyvissä.
Tehokkain hoitomenetelmä on iS Clinicalin LIP DUO NYT 59€ (99€), johon sisältyy tehokas suun ympärille ja huulille tarkoitettu Lip Polish -kuorinta-aine sekä Youth Lip Elixir -huulivoide. Nyt on myynnissä viimeiset Suomeen tulleet Lip Duot ja tämän jälkeen tuotteet myydään vain yksittäin ja hinta on korkeampi. Joten nyt kannattaa ostaa kumpikin tuote yhtäaikaa! 
Tämä Lip Polish kuorinta on ehdottoman tärkeä, koska se on ihan omanlaisensa tuote. Tuo ylähuuli on vahvin ihon osa kasvoissa ja se alue kovettuu jatkuvasta käytöstä. Nenän ja suun pyyhkiminen ja jatkuva puhuessa tuleva ylähuulen liike saa ihon paksunemaan ja rypyt ovat syvemmät. Mikään kevytkuorinta ei suunympärille auta ja siksi juuri siihen suunniteltu kuorinta on paras.
Kuorintaa suositellaan noin joka kolmas päivä ja huulihoidetta käytetään aamuin illoin. Kuorinta-aineella kuoritaan sekä huulet, että suun ympärystä, jolloin huulivoide pääsee imeytymään huulten limakalvollekin hyvin ja se tuo lisäpulleutta iän kaventamille huulille. Omat tiukan kapeat huuleni ovat selvästi muhkeutuneet, kun olen käyttänyt säännöllisesti näitä tuotteita.


Silmät sirkeiksi

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN MUOTOILU JA VÄRI NYT 69€ (107€) on nyt niin edullinen, että epäröivienkin asiakkaiden kannattaa nyt kokeilla, miten virkeiltä silmät näyttävät kestotaivutuksen jälkeen. 
Kannattaa varata hoitoaikakin pikaisesti, jos haluat sen vielä helmikuulle, koska vapaita aikoja ei ole tässä kuussa enää montaa. Työhön varataan puolitoista tuntia, eikä sitä voi tehdä kasvohoidon yhteydessä.
Tarjouksessa on myös XTREME LASHES-RIPSIVÄRI JA MIRABELLAN HUULTENRAJAUSKYNÄ NYT 39€ (67€). Nämä kaksi meikkituotetta ovat takuulla jo härskiintyneet, ellei niitä ole uusittu koko koronan aikana. Xtreme Lashes -ripsiväri on vesiliukoinen, mutta vettä hylkivä ja se on erittäin pidetty ja kiitetty tuote. Suositus on, että ripsiväri vaihdettaisiin uuteen 1-3 kuukauden välein, jottei se elätä tulehdusta aiheuttavia bakteereita. 
Laitoin siksi nämä huultenrajauskynät tarjoukseen, koska niin moni sanoo heittäneensä pois rajauskynät ja huulipunat, koska niitä ei ole maskin takia käytetty. Tämä Mirabellan huultenrajauskynä on erittäin laadukas ja niitä voi käyttää myös huulipunan tapaan maalaamalla koko huulet kynällä. Näin saat tosi hyvin pysyvän huulimeikin, joka ei sotkeennu maskin alla ja se ei lähde valumaan juonteisiin. Huultenrajauskynä on erittäin tärkeä silloin, kun suunympärysryppyjä on näkyvästi. Pehmeämpi huulipuna valuu näihin ryppyihin ja huulimeikki on sotkuinen ja rypyt korostuvat. Huultenrajauskynä estää tuon valumisen ja huulimeikki pysyy siistinä.
TEASE -sävy on kaunis perinteinen vanha roosa, joka sopii kaikkiin kylmäsävyisiin huulipuniin. TART -sävy on lämmin punainen, eikä liian kirkas. MOXIE on tyylikäs hiukan tummempi punainen. NUDE on luonnollinen nudesävy. CHARMING on lämmin ruskean punainen ja se sopii kaikkiin ruskean sävyisiin puniin. CHEEKY on myös luonnollinen ruskean sävy. SMART on kylmä luumunpunainen, mutta ei kovin tumma ja se sopii kaikkiin viileisiin huulipunasävyihin. Suosittelen kokeilemaan näitä rajauksia koko huulille, koska niissä on kivat värit ja ne pysyvät hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti