tiistai 1. helmikuuta 2022

Meikinpohjustustuotteet suojaavat ja hoitavat ihoa

Meikinpohjustustuotteet tulivat myyntiin noin kymmenen vuotta sitten, mutta vieläkin harva ikäiseni tietää niiden olemassaolosta. Kuitenkin juuri ohut, kuiva ja rypistynyt iho hyötyy kaikista eniten meikinpohjustusvoiteen käytöstä.


Meikinpohjustustuote silottaa pienet pintarypyt, tasoittaa ihon värin, saa ihon näyttämään hehkeämmältä ja suojaa ihoa rasituksilta. 


SkinPerfect Primer SK30 on suosituin meikinpohjustusvoide

Ensimmäisenä myyntiin tuli Dermalogican meikinpohjustusvoide SKINPERFECT PRIMER SK30 (49€) ja se on tällä hetkellä yksi hoitolani myydyimmistä tuotteista. Tämä meikinpohjustustuote silottaa pienet pintarypyt, tasoittaa ihon värin ja saa ihon näyttämään hehkeämmältä. Sen päälle varsinainen meikkivoide levittyy hyvin ja iho pysyy pitkänkin päivän kauniina ja tasaisena. 
Sen lisäksi, että SkinPerfect Primer SK30 on kaunistava tuote, sen suojaava ja hoitava vaikutus on iholle merkittävä. SkinPerfect Primerissa on kolmenkympin aurinkosuoja ja se suojaa hyvin alle tunnin ulkoilussa näin kevättalvella. Se suojaa ihoa myös tuulelta, sateelta ja lämmönvaihteluilta. 
SkinPerfect Primer on myös kevyesti kosteuttava ja se estää ihon oman kosteuden haihtumista. Tärkein ominaisuus on, että se suojaa sateelta ja ilman kosteudelta. Kaikista pahin ihon rasittaja on alle kymmenen asteen vesi- tai räntäsade, joka kostuttaa ihon ja siihen kohdistuu tuuli jopa parinkymmenen pakkasasteen voimalla. 
Nykyisin moni asiakas valittaa, kun iho on mennyt niin huonoon kuntoon etätyöaikana. Moni on lopettanut meikkaamisen kokonaan ja sen myötä ihonhoito on myös retuperällä. Toivottavaa onkin, että aamulla kotioloissa jaksaisi laittaa edes SkinPerfect Primerin, joka on nopea levittää ja se suojaa myös kuivalta sisäilmalta. Nykyisin puhutaan paljon tietokoneen tuottamasta sinisestä valosta, jonka säteily vahingoittaa ihoa. Tästä saatu tieto on vielä ristiriitaista, koska toiset väittävät, että uv-suoja suojaa myös siniseltä valolta ja toisten mielestä se ei suojaa. Vielä en pysty ottamaan tähän selvää kantaa kunnes tutkimustulokset lisääntyvät. Joka tapauksessa SkinPerfect Primer SK30 suojaa kaikkia nykyisin tunnettuja ihon haittoja vastaan.


Hydrablur Primer supistaa huokoset

HydraBlur Primeria voi kutsua meikittömäksi meikiksi, koska se siistii ihon pinnan, mutta ei anna varsinaista väriä. Tuubista otettaessa HYDRABLUR PRIMER (51€) on valkoista voidetta ja vasta iholle levitettäessä sen kapseloitu mineraalipigmentti vapautuu ihon pintaan ja siistii ihon. 
HydraBlur Primer on ihanteellinen rasvaiselle iholle, koska se supistaa huokoset ja sitoo rasvan niin, ettei iho kiillä päivän mittaan. HydraBlur Primer sitoo myös meikin niin, että meikkivoide pysyy siistinä koko päivän.
Itse käytän päällekäin nämä kaksi primeria ja levitän ensin hoitotuotteiden päälle HydraBlur Primerin ja sitten SkinPerfect Primer SK30 ja vasta näiden päälle Youngbloodin jauhemaisen mineraalimeikin. Näilläkään kerroksilla meikki ei näytä tai tunnu paksulta ja iho pysyy hyvin suojassa kuivalta sisäilmalta. Niinä aamuina, kun käytän MELTING MOISTURE MASQUE NYT 59€ (71€) kosteusnaamiota, jota voi käyttää meikin alla, levitän sen ensimmäisenä puhtaalle iholle. Vasta sen päälle laitan hoitovoiteen ja sitten nämä primerit ja meikkivoiteen. Kaikki pysyy siistinä päivän mittaan ja iho on ihanan sileä ja pehmeä illalla, kun pesee meikin pois. Olen aivan hullaantunut tähän Melting Moisture Masqueen, koska en ole mitään vastaavaa kokeillut aikaisemmin. Se tekee iholle niin hyvän ravitun ja kosteutetun tunteen, että rutikuiva kireys on vain muisto.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti