torstai 24. helmikuuta 2022

Aloita auringolta suojautuminen nyt!

Aloitan taas tämän jankuttamisen uv-säteilyn vaarallisuudesta, mutta en tee sitä ilkeyttäni, vaan olen ihan oikeasti huolissani ihmisten sairastumisesta. Näen päivittäin asiakkaillani auringon aiheuttamia ihovaurioita, jotka olisi voinut suojavoiteella välttää.


Auringolta suojautuminen on erittäin tärkeää myös talvella, jotta voidaan vähentää ihovaurioita ja ihosyöpää.


Tähtitarjouksena Extreme Protect SK40 

IS Clinicalin EXTREME PROTECT SK40 NYT 75€ (norm.95€) on hoitava päivävoide neljänkympin suojakertoimella. Sitä on saatavilla värittömänä ja kevyesti värillisenä, joista sävy BEIGE on vaalea ja sopii lähes kaikille. Sävy BRONZE on ruskeampi ja sopii tummemmalle iholle ja antaa selvästi päivettyneen vaikutelman. 
Huomio myös, että Extreme Protect SK40 on 100g pumppupullo, kun yleensä voiteet ovat 50g eli tuote on tuplakoko ja siksikin edullinen. Tämä tuplakoko riittää jokapäiväisessä käytössä noin kolme kuukautta. 
Extreme Protect SK40 voiteen voi laittaa aamuisin suoraan puhtaalle iholle ja käyttää sitä kuin mitä tahansa päivävoidetta, vaikka siinä on aurinkosuojakerroin. 
Tässä kohtaa kuluttajilla on vielä oppimista, että aurinkovoide ja päivävoide on sama asia. Moni ajattelee, että aurinkovoide on jotain, mitä voi laittaa vasta ulos mennessä, mutta se on jo aikansa elänyt ajatus. Nykyisin suojakertoimellisista voiteista on tehty mahdollisimman helppoja käyttää ja ne ovat ensisijaisesti kosteuttavia päivävoiteita, mutta samalla tehokkaita aurinkosuojavoiteita.


Pigmenttiläiskät saavat alkunsa juuri nyt

Yksi ihon vanhenemisen merkki on sen kirjavuus ja se ei näytä kovin kivalta. Pigmenttiläiskiä syntyy yleensä hormonimuutosten vuoksi raskaus- ja imetysaikana ja jotkut ehkäisyvalmisteet aiheuttavat niitä. 
Juuri tämä lumesta heijastuva uv-säteily antaa alun pigmenttiläiskille ja siksi suojaaminen juuri nyt on erityisen tärkeää. Vaihdevuosi-iässä ihon kirjavuus yleensä korostuu ja siihenkin on syynä estrogeenin väheneminen. Mielestäni ihon suojaaminen uv-säteilyltä on jo ulkonäönkin takia tärkeää saati sitten miten vakava terveyshaitta aurinko on. 
Onneksi omilla asiakkaillani ei ole loppukesälläkään tätä vanhentavaa ihon kirjavuutta, koska he hoitavat ja suojaavat ihonsa hyvin. Seuratkaapa vaan loppukesästä ympäristöänne, miten paljon liiallinen rusketus ja kirjava ihonväri vanhentaa. 
Extreme Protect SK40 on sopiva päivävoide kaikille ihotyypeille ja yli kolmekymppisten kannattaa yleensä laittaa aina aamuisin seerumi ja vasta sen päälle päivävoide. Värisävy Beige neutralisoi ihon kalpeutta ja tasoittaa ihon väriä näyttämättä meikiltä. Extreme Protect SK40 päälle voi laittaa meikkivoiteen ja niin voi tehdä myös värillisen version kanssa. Jos siis olet hankkimassa uutta päivävoidetta, suosittelen tätä Extreme Protect SK40 voidetta siksikin, että sen hinta/laatu suhde on erinomainen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti