tiistai 8. helmikuuta 2022

Tähtitarjoukset 8.2.–21.2.2022

Tähtitarjouksessa ovat Dermalogican PHYTO REPLENISH OIL NYT 59€ (73€) öljymäinen seerumi vahvistamaan ihon omaa suojabarriääriä ja iS Clinicalin THE ESSENTIALS VITAMIN C TRIO ja CLARITY TRIO NYT 89€ (112€-117€) kolmen seerumin tehohoitopakkaukset. Ystävänpäivää ajatellen Tähtitarjouksena on myös TUOKSUSAIPPUASIENET 2kpl NYT 25€ (norm.19€/kpl). Tarjoukset ovat voimassa 21.2. saakka.


Nämä upeat Tähtitarjoukset ovat voimassa 21.2. asti.


Tehoöljy talveen!

Voin sanoa, että PHYTO REPLENISH OIL on suorastaan balsamia haavoille tähän vuoden aikaan, kun ihon omat kosteusvarastot ovat lopussa. Talvi on ollut poikkeuksellisen kuivattava ja tavallinen kosteusvoide ei todellakaan riitä yksinään. 
Phyto Replenish Oil on öljy, jonka molekyylirakenne on todella hienojakoinen ja siksi se imeytyy täydellisesti. Rasvapelkoinenkin asiakas voi sitä käyttää, koska siitä ei jää mitään tahmeaa tunnetta iholle. Entiset akneihoiset keski-ikäiset kuluttajatkin voivat tätä tehoöljyä käyttää, koska se poistaa parissa päivässä hilseilyn ja pintakuivuuden rasvoittamatta ihoa. 
Herkkä ja couperosa-iho hyötyy Phyto Replenish Oilista paljon, koska se parantaa ihon omia suojamekanismeja ja vähentää punoittelua ja ärsytyksiä. Alunperin Phyto Replenish Oil on suunniteltu päiväkäyttöön, mutta kyllä Suomen talvessa se kannattaa käyttää aamulla ja illalla.
Atoopikot ja muuten kuivaihoiset alkavat olla ongelmissa ihon kuivuuden ja rohtumisen kanssa. Moni atooppinen tai psoriaatikko asiakkaani on tottunut käymään etelässä joka talvi. Pari viikkoa auringossa ja merivesikylvyt ovat pitäneet ihottumat kurissa ja ihon ehjänä. Nyt monella tämä on toinen tai jo kolmas talvi, kun etelään ei pääse ja se näkyy ja tuntuu ihon kunnossa. Phyto Replenish Oil on osoittautunut hyväksi myös kortisonivoiteen kanssa yhdessä. Silloin tehdään päinvastoin, kuin muiden voiteiden kanssa eli ensin laitetaan kortisonilääkevoide ja sen annetaan imeytyä kunnolla ja sen päälle Phyto Replenish Oil.


Kolmen viikon hoitokuuri

Pika-apu ihon rypistymiseen ja vanhenemiseen löytyy iS Clinicalin kolmen seerumin pakkauksista. THE ESSENTIALS VITAMIN C TRIO sisältää C EYE SERUMin, GENEXC SERUMin ja SUPER SERUMin. Käytä C Eye Serum silmien ympärille aamulla sekä illalla ja kuivaihoiset voivat laittaa vielä sen päälle YOUTH EYE COMPLEX (119€) silmänympärysvoiteen. Antioksidanttinen GeneXC käytetään aamuisin, koska se vähentää myös uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. Sitäkin tarvitaan jo nyt, koska lumesta heijastuva säteily on hyvin vaurioittavaa. Super Serum käytetään iltaisin ja se on silottava sekä kiinteyttävä. Se jäntevöittää ihon pintaa ja rasvaisella iholla supistaa huokosia sekä tekee ihosta tiiviin ja tasaisemman. 
THE ESSENTIALS CLARITY TRIO sisältää PRO-HEAL SERUMin, ACTIVE SERUMin ja HYDRA-COOL SERUMin ja tämä pakkaus tasapainottaa ja siistii ihoa monella tapaa. Iholle, missä on vähän kaikkea ongelmaa, eli näppyjä, kuivuutta, ryppyjä ja epätasaista väriä, tämä kolmen viikon kuuri normalisoi ihon näkyvästi. 
Active Serum on todella tehokas ihon uudistaja ja se tasoittaa ihoa monella tapaa, koska se auttaa näppyihin, mutta silottaa myös ryppyjä. Active Serum saattaa kihelmöidä ja nipistellä, kun sitä käyttää ensimmäisiä kertoja, mutta se menee nopeasti ohitse ja kuuluu asiaan. Oikeastaan se tuntuu tosi hyvältä, kun siitä huomaa, miten tehokas tuote on kyseessä. Hyvin herkkäihoinen voi sekoittaa Active Serumin Hydra-Cool Serumin kanssa ja silloin tuota kihelmöintiä ei tule. Active Serumin voi käyttää iltaisin ja Pro-Heal Serumin aamuisin ja niiden päälle Hydra-Cool Serum sekä vielä ihotyypin mukainen hoitovoide. Kolmen viikon kuurin jälkeen iho on heleä ja sileä. 
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti