tiistai 15. helmikuuta 2022

Vinkkejä Ystävänpäivätarjouksista

Vielä tämän päivän voit hyödyntää Ystävänpäivätarjouksia, joissa on hyvät alennukset. Olen tehnyt nämä tarjoukset kiitokseksi asiakkaille, jotka olette auttaneet yritystäni selviämään yli koronakurimuksen ja toivotaan, että tämä pandemia alkaa olla ohitettu.


Ystävänpäivä-ALE viimeistä päivää tänään tiistaina 15.2. Hemmottele itseäsi!


Iloa arkeen!

Elämä on pääasiassa tavallista arjessa puurtamista ja siksi kannattaa ottaa ilo irti pienistäkin asioista. Itselleni on suuri ilo aloittaa päivä suihkussa TUOKSUSAIPPIASIENEN NYT 2 kpl 25€ (norm.19€/kpl) kanssa. Niinkin pieni asia, kuin raikas sitruunan tuoksuinen suihkutila, energisoi talviaamuna. Viime talvena nautin mansikan tuoksusta, joka sai mielen kesään ja nyt olen ihastunut sitrustuoksuihin. Edelleen tuo mansikka ja vadelma ovat asiakkaiden suosikkituoksuja ja sitruunaruoho sekä persikka ovat myös mieleisiä.
iS Clinicalin ACTIVE SERUM 15ml & YOUTH BODY SERUM 15ml NYT 95€ (134€) yhdistelmä on tehokas aloitus itsensä kevätkunnostukseen. Active Serum on kasvoilla tehokkaasti vaikuttava, uudistava ja tasapainottava seerumi. Se sopii kaikenikäisille, mutta ei kovin herkälle iholle. Active Serum nopeuttaa näppyjen parantumista, supistaa huokoset, tasoittaa ihonvärin ja silottaa rypyt. Oikeastaan se tasapainottaa ja kaunistaa kaikkia ihoja. Active Serum on hyvin tehokas ja se hiukan kihelmöi aluksi, mutta muutamien päivien käytön jälkeen iho tottuu siihen. Kihelmöinti loppuu aina, kun seerumin päälle levittää hoitovoiteen. Toisaalta tuo pieni nipistely on ihan virkistävää ja antaa vakuutuksen seerumin tehokkuudesta.
Youth Body Serum on paljon enemmän kuin vartalovoide. Se hajottaa rasvakudosta ja silottaa epätasaista selluliittia. Ihosta tulee sileämpi ja pehmeämpi. Tässä vaiheessa aloitettu tehohoito vartalolle saa kesään mennessä vartalon ihon bikinikuntoon. Suihkepullossa oleva Youth Body Serum on helppo käyttää ja uskomattoman tehokas. Kuiva ja hilseilevä iho korjaantuu muutaman päivän käytön jälkeen ja iho tuntuu paljon pehmeämmältä.


Tähtisilmät!

Nyt RIPSIEN KESTOTAIVUTUS & KULMIEN MUOTOILU + VÄRI 69€ (norm.107€) on niin edullinen, että tämä tarjous ei toistu. Tämä on oikea hetki kokeilla Ripsien kestotaivutusta, jos olet sitä jo pitkään suunnitellut. Varaa aikasi nyt tai osta lahjakortti itsellesi verkkokaupasta tarjoushintaan ja itse työ voi mennä keväälle myöhempäänkin. 
Olen tehnyt Ripsien kestotaivutusta nyt 4-5 vuotta ja se on monelle jo vakiokaunistus. Alunperin otin menetelmän käyttöön siksi, että taivutus nostaa ja avartaa niin paljon ikääntyneen naisen ilmettä. Ylöspäin kaartuvat ripset avaavat katsetta ja tekee huomattavasti virkeämmän ilmeen jo valuneelle silmänalueelle. 
Ripsien kestotaivutus on myös helppo ulkonäön kohennus, koska ripset eivät vaadi mitään hoitamista. Ainoastaan kestotaivutuksen jälkeen ripsiä ei saa kastella vuorokauteen, mutta sen jälkeen ne kestävät mitä tahansa. Kaikki saunominen, silmien hierominen ja ripsivärin käyttö onnistuu niin kuin ennenkin, eikä mitään rajoituksia ole. 
Itse en viitsisi pelkkien ripsien takia elämäntapojani muuttaa, enkä halua tarjota asiakkaillekaan mitään rajoittavaa tai monimutkaista. Ripsien kestotaivutus pysyy hyvänä 6-8 viikkoa ja siihen menee aikaa noin puolitoista tuntia. Siihen ei voi yhdistää kasvohoitoa, vaan se pitää tehdä eri kerralla. Suosittelen kokeilemaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti