maanantai 14. helmikuuta 2022

Hyvää Ystävänpäivää!

Näinä aikoina, mitä olemme pari vuotta eläneet, on ystävien ja läheisten merkitys noussut suuresti. Samoin näin yrittäjälle vakioasiakkaiden olemassaolo on ollut perusta, jolle on voinut rakentaa koronan tuoman epävarmuudenkin aikoina. Kiitän teitä kaikkia, että olette valinneet minut kosmetologiksenne!


Toivotan kaikille asiakkaille ja blogin lukijoille hyvää Ystävänpäivää!


Kohtele itseäsi kuin parasta ystävääsi

Olen nähnyt usein työssäni, miten nainen menettää itsensä täysin ja laittaa perheensä kaikessa etusijalle. Tietysti ymmärrän, että joskus pitääkin laittaa lapset ja perhe itsensä edelle, mutta terveessä mittakaavassa. Olen työvuosieni aikana tavannut asiakkaita, jotka kertovat lastensa ihosta, kun kysyn heidän omasta ihostaan. Kysymykseen onko sinulla iho kuivunut näin talvella, saan kertomuksen siitä, kenellä perheessä iho on kuivunut, mutta en vastausta hänen oman ihonsa tilanteesta. 
Nuorempana tämä ärsyttikin, kun ihminen oli aivan kadonnut perheensä alle. Näin vanhemmiten tunnen surua ja yritän herätellä kiinnostusta siihen, mitä ihmiselle itselleen kuuluu. Joskus liian vahva sitoutuminen lapsiin ilmenee siinä, että ihminen kysyy joka tuotteen kohdalla, voiko sitä käyttää lapsen iholle. En oikein ymmärrä sitäkään, miksi äidin pitäisi käyttää alle kouluikästen lasten kanssa samaa kosteusvoidetta, joka ei ole riittävän tehokasta yli kolmekymppiselle aikuiselle. 
Tällainen suhtautuminen itseensä herättää pelkoa siitä, miten tuossa tulee käymään. Ehkä äiti ajattelee, että lapset ovat myöhemmin ikikiitollisia hänelle ja palkitsevat hänet moninkerroin. Yleensä näin ei käy, vaan lapset häipyvät maailman tuuliin ja pyytävät aikuisenakin vielä lisää palveluksia. 
Olen sitä mieltä, että ihmisen itsensä pitää antaa itselleen arvoa. Ei ole liian itsekästä kohdella itseään hyvin, vaan se on tervettä itsetuntoa. Luopumalla liikaa omasta hyvästään petaa itselleen katkeroitunutta vanhuutta. Suosittelen, että välillä pysähdyttäisiin ajattelemaan, kohtelenko itseäni hyvänä ystävänä?


Kohtele ihoasikin ystävällisesti

Nykyisin puhutaan ja kirjoitetaan paljon terveydestä sekä hyvinvoinnista ja moni panostaa terveisiin elämäntapoihin erityisesti. Toivoisin, että ihon terveyden ylläpitäminen liitettäisiin näihin terveisiin elämäntapoihin. 
Ellei aurinkosuojallista päivävoidetta ole käytössä, on jätetty huomioimatta hyvin tärkeä terveysriski. Auringolta suojautuminen on selkeä teko terveyden hyväksi ja sillä estetään ihosyövän syntymistä. Viimeisten tilastojen mukaan 60% yli kahdeksankymppisistä sairastaa aurinkokeratoosia. Alku aurinkokeratoosille ja ihosyövälle saadaan yleensä jo nuoruudessa ja kaikki elämän varrella saatu säteily vaikuttaa siihen. 
Tämän takia teinkin Ystävänpäivätarjouksen Dermalogican BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER & INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE SK30 NYT 79€ (norm.124€) voideyhdistelmästä. Invisible Physical Defense SK30 päivävoide on hyvä suoja hiihtoretkille ja muuhun ulkoiluun nyt, kun aurinko on alkanut paistamaan. BioLumin-C Gel Moisturizer sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa vanhenemisprosessia. Tämä C-vitamiinivoide on kevyt, kosteuttava ja sopii kaikille ihotyypeille yöksi ja päiväksi. 
Nuorilla on helposti rasvoittumisongelmia ennen kuin hormonitoiminta tasoittuu ja nyt kannattaa hyödyntää tämä CLEAR START -paketti: FOAMING WASH (177ml) -pesugeeli & FLASHFOLIANT -kuorintavaahto NYT 25€ (norm.44€). Tämän edullisemmin ei saa tehokasta, mutta hellävaraista nuoren ihon hoito-ohjelmaa. 
Foaming Wash käytetään pesuun aamulla ja illalla, eikä se kuivata, mutta tuhoaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja ja vähentää talineritystä. FlashFoliant -vaahtokuorinta levitetään iholle iltaisin tai aamuisin 3-7 kertaa viikossa ja se jätetään vaikuttamaan yöksi tai päiväksi. Sen suuri etu onkin siinä, ettei sitä tarvitse pestä pois. Tämä yhdistelmä vähentää näppyjä, kirkastaa ihoa ja tasapainottaa talineritystä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti