lauantai 19. helmikuuta 2022

Nanolift on ensimmäinen kehittämäni kasvohoito

Kehittämäni Samppanjahoito (105€) on osoittautunut paljon paremmaksi ja tehokkaammaksi kasvohoidoksi kuin kuvittelinkaan. Kuitenkaan se ei ole ensimmäinen itse kehittämäni hoito, vaan ensin kehitin Nanolift-kasvohoidon (124€).


Otin kehittämääni Nanolift-kasvohoitoon kaikista oppimistani kasvohoidoista parhaat puolet ja sen voi räätälöidä kaikille ihotyypeille.


Nanolift on ensimmäinen kehittämäni kasvohoito

Ensimmäinen kasvohoito, jonka kehitin on Nanolift ja siitä on nyt noin viisitoista vuotta aikaa. Tällä hetkellä vähintäänkin puolet tekemistäni hoidoista on juuri Nanolift-kasvohoitoja. Se on edelleen vielä näiden vuosienkin jälkeen monipuolisin kasvohoitovaihtoehto, jota voi soveltaa kaikille ihotyypeille sopivaksi. 
Silloin, kun kehitin Nanolift-hoitoa oli ennenkuulumatonta, että suomalainen kosmetologi lähtisi tekemään ihan itse suunnittelemaansa hoitomenetelmää. Kaikki kasvohoidothan tulevat Suomeen maailmalta kosmetiikkatehtaiden tai hoitokoneiden valmistajien kautta. 
Nanolift-mikrovirtalaite tulee Amerikasta Dermalogican maahantuojan kautta. Silloin, kun tuota mikrovirtaa aloitettiin Suomessa käyttämään, se sattui ja oli epämiellyttävää asiakkaalle. Virta on kuitenkin niin tehokasta, että se moninkertaistaa hoitoaineiden vaikutuksen ja imeytyvyyden. En kuitenkaan halunnut tehdä asiakkaalle hoitoa, jota pitää sietää kyynelsilmin. Tässä kohtaa tavallaan pakon edessä aloin miettimään, miten saisin tuon kivuliaisuuden pois ja kävin läpi kaiken oppimani sähköopin. Onneksi minulla on takana vanha hyvä ja perusteellinen kosmetologikoulutus ja silloin sähköoppiakin jankattiin viikkotolkulla.
Lopulta kokeilujen kautta sain mikrovirran jakautumaan isommalle alueelle veden avulla, joka johtaa virtaa. Piti vain löytää oikea hoitotuotesuhde, jotta veden sähköä johtava vaikutus toimi. Sain senkin kehitettyä ja sitä salaisuutta en kerro muille, mutta jokainen kosmetologi, joka viitsisi päätään vaivata, voisi sen keksiä. 


Nanolift on hyvin suosittu kasvohoito

Nyt Nanolift-kasvohoito ei satu, mutta virran vaikutus on yhtä tehokas kuin aikaisemminkin ja asiakkaat voivat rentoutua rauhassa. Minun mielestäni kasvohoidon tärkeä osa on juuri rentoutuminen ja en halua tehdä kivuliaita hoitoja. 
Olen sanonut, että otin Nanoliftiin kaikista oppimistani kasvohoidoista parhaat puolet ja se pitää edelleen paikkansa. Olin ehtinyt jo viime vuosituhannella oppia niin monta hoitomenetelmää, että niistä oli vara valita palasia uuteen hoitoon. 
Mikrovirtavaiheen jälkeen teen kaksi erilaista kasvohierontaa, joilla on eri vaikutukset. Ensin teen akupaineluhieronnan, joka kohdistuu akupisteisiin ja rentouttaa lihaksia sekä rauhoittaa muutenkin. Sen avulla imeytän hoitoseerumit syvempiin ihokerroksiin. Toinen hieronta on perinteinen klassinen kasvohieronta, joka vilkastuttaa tehokkaasti aineenvaihduntaa ja poistaa turvotuksia. Samalla imeytän ihon pintakudokseen suojaavia ja ihon omaa suojabarriääriä vahvistavia tehoaineita. 
Kokonaisuutena Nanolift-kasvohoito on tehokkaasti kosteuttava sekä ihon toimintoja vilkastuttava hoito ja se saa myös nestekierron liikkeelle ja vessassa saa juosta hoidon aikana ja sen jälkeen. Kaikki hoitoon käytetyt tehoaineet sekoitan asiakkaan ihotyypin ja tarpeen mukaan, joten Nanolift on varsinainen täsmähoito. 
Moni kosmetologi pitää kovin työläänä, kun kaikki sekoitetaan itse, mutta ilman tätä, ei täsmävaikutusta saada. Eikä minulla ole ollut koskaan tapana hakea itselleni helppoa hoitoa, vaan haluan tehdä jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen kasvohoidon.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti