keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Kolmen viikon tehohoito kotona

Nykyisin moni asiakas harmittelee, että etätöiden aikana myös ihonhoito on jäänyt täysin retuperälle. Aamuisin ei tarvitse meikata ja siksi ei välttämättä tule edes pestyä kasvoja iltaisin kunnolla ja samalla hoitotuotteetkin jäävät unholaan.


iS Clinicalin seerumipakkauksilla saat ihosi kuntoon ja virkeäksi tehokkaasti ja nopeasti. Molemmat ovat nyt Tähtitarjouksessa!


Tehohoidolla nopeita vaikutuksia

iS Clinicalilta tuli syksyllä myyntiin kaksi hoitopakettia, joiden avulla ihon saa nopeasti virkeäksi ja hyvään kuntoon. Molemmat ovat nyt TähtitarjouksessaTHE ESSENTIALS VITAMIN C TRIO NYT 89€ (112€) ja THE ESSENTIALS CLARITY TRIO NYT 89€ (117€). Kummassakin pakkauksessa on kolme seerumia, jotka yhtäaikaa käytettynä vaikuttavat nopeasti ihon ulkonäköön ja kuntoon.
Vitamin C Triossa on GENEXC -seerumi päiväkäyttöä varten, SUPER SERUM iltaisin ja C EYE SERUM silmänympäryksille. Näiden kanssa suosittelen voiteeksi iS Clinicalin SHEALD RECOVERY BALM (15g 37€ ja 60g 87€) hoitovoidetta, joka sopii erinomaisesti tähän talvisäähän. Tästä Sheald Recovery Balmista on myös nykyisin saatavilla pieni koko, joka riittää noin 2-3 viikkoa ja se sopii hyvin tämän tehokuurin yhteyteen. 
Nämä kolme Vitamin C Trion tuotetta ovat hyvin elvyttäviä ja tämä GeneXC seerumi sisältää todella runsaasti C-vitamiinia. C-vitamiini tasoittaa ja kirkastaa ihon värin ja vähentää kuivuuden aiheuttamaa pintaryppyisyyttä. Super Serum vaikuttaa kollageenin ja elastiinin tuotantoon ja sitä kautta kiinteyttää ihoa ja vähentää veltostumista. 
Clarity Trio sisältää ACTIVE SERUMin, PRO-HEAL SERUMin ja HYDRA-COOL SERUMin, jotka ovat iS Clinicalin kolme suosituinta seerumia. Active Serum on supertehokas ihon toiminnan elvyttäjä, joka kihelmöi iholla niin, että sen tehon tuntee. Kihelmöinti menee ohitse noin vartissa ja muutaman päivän käytön jälkeen iho tottuu siihen. Active Serum silottaa ihoa ja kiinteyttää, mutta myös tasapainottaa rasvaista ihoa ja nopeuttaa finnijälkien parantumista. Herkempi-ihoiset voivat sekoittaa Active Serumin kanssa yhteen tuon kosteuttavan Hydra-Cool Serumin. Muuten Hydra-Cool Serumia voi käyttää kosteusvoiteen tavoin näiden muiden seerumien päällä. Kolmas seerumi on Pro-Heal Serum, joka rauhoittaa ihoa ja poistaa punoitusta. Pro-Heal Serum on ainoita seerumeita, jotka sopivat myös ruusufinniin ja couperosa-iholle. Pro-Heal Serum vahvistaa ihoa ja estää sen ohentumista sekä rypistymistä. 


Seerumit käytetään kuurina

Joidenkin asiakkaiden on vaikea ymmärtää, miksi seerumeita pitää käyttää päivittäin. Muutenkin tuotteiden käyttö hoitokuurina tai kasvohoidot sarjahoitoina ovat monelle uusi ajatus. Seerumeita on todella tärkeää käyttää jatkuvasti, niin kuin antibioottikuuriakin. Antibiootti pitää ottaa määrätyin välein, jotta elimistössä olisi lääkettä koko ajan. Samoin seerumeita käytetään säännöllisesti, jotta ihosolukossa on jatkuvasti haluttua rakennusainetta. Jos seerumia käyttää vain pari kertaa viikossa, sen teho putoaa vain 10%:iin siitä, mitä sen vaikutus olisi kuuriluontoisena. 
Seerumin tarkoitus on ohittaa ihon pintakerrokset ja vaikuttaa alemmissa ihokerroksissa. Ihossahan on 4-5 ihosolukerrosta ihotyypistä riippuen. Näissä alemmissa kerroksissa muodostuvat solut ja seerumilla vaikutetaan juuri näihin syntyviin soluihin. 
Yksinään käytettynä seerumi ei riitä, vaan iho voi jopa kuivua liikaa. Seerumin päälle laitetaan aina hoitovoide, joka kosteuttaa ja suojaa ihon pintakerrokset. Seerumipullot ovat sen kokoisia, että tarkoitus on aina käyttää yksi pullo loppuun. Seerumeja voi vaihdella vuodenajan mukaan ja ihon tarpeiden mukaan, mutta saa toki käyttää aina samaakin seerumia. 
Seerumit eivät avattuna säily kovinkaan pitkään ja sanoisin, että avattu ja vähän käytetty pullo pysyy priimana 6-9 kuukautta. Siinä ajassa pitäisi tuo yksi pullo käyttää loppuun. Käytännössä nämä iS Clinicalin pienet 15ml pullot riittävät noin 6-8 viikon käyttöön. 
iS Clinicalin seerumit on pakattu lasipulloon, koska niissä on niin suuri vaikutusainepitoisuus, ettei muovipullo pysty sitä säilyttämään pitkää aikaa. iS Clinical käyttää vain farmaseuttisen tason raaka-aineita, jotka ovat hyvin tehokkaita. Suosittelen, että kokeilette näitä iS Clinicalin tehohoitopakkauksia, koska niillä saa pienellä vaivalla näkyvän tuloksen. Tietysti vielä parempi tulos tulee, jos ensin tehdään kasvohoito ja sen vaikutuksia jatketaan näillä seerumeilla. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti