torstai 10. helmikuuta 2022

Kokemuksia uudesta Awaken Peptide Eye Gel -silmänympärysvoiteesta

Dermalogica toi markkinoille uuden silmänympärysvoiteen vuodenvaihteessa. Se on nimeltään AWAKEN PEPTIDE EYE GEL (57€) ja se on ensisijaisesti turvotusta poistava ja nyt voin jo kertoa asiakkaiden kokemuksia siitä.


Dermalogican uusi silmänympärysvoide Awaken Peptide Eye Gel on tehokas geeli laskemaan turvotusta heti aamusta.


Miellyttävä koostumus

Olen itse saanut tämän uutuustuotteen kokeiluun ennen joulua ja siksi osaankin jo kertoa sen käytöstä pidemmältä aikaväliltä. Kaikki asiakkaat, jotka ovat kokeilleet Awaken Peptide Eye Geliä kiittelevät sen koostumusta. Minäkin ihastuin ensimmäiseksi sen geelin ja voiteen välimuodolta vaikuttavaan koostumukseen. Se imeytyy kuin geeli eli katoaa iholta täysin, mutta kosteuttaa ja silotta ryppyjä voiteen tavoin. 
Aluksi, kun kuulin Dermalogican uudesta silmänympärysvoiteesta, mietin, että tarvitaanko sitä. Nyt, kun olen sitä käyttänyt, huomaan sen tulleen tarpeeseen. Silmänympärysturvotus on alkanut vaivata nuorempiakin, koska maskin käyttö tukkii aineenvahduntaa ja silmäpussit pahenevat päivän aikana. Muutenkin suomalaisten kasvojen malli on sellainen, että silmäpussit syntyvät herkästi. 
Tähän Awaken Peptide Eye Gel sopii erinomaisesti ja tätä voidetta voi käyttää jo parikymppisetkin. Tällä hetkellä Awaken Peptide Eye Gel on tehokkain turvotusta poistava silmänympärysvoide, mitä hoitolasta löytyy. 
Mitään hokkuspokkus-konstia ei silmänympärysvoide pysty tekemään, mutta olen itse huomannut, että noin kolmen viikon käytön jälkeen silmäpussini selvästi vähenivät. Muutamalta asiakkaalta olen saanut viestin, että he ovat tyytyväisiä, kun turvotus ei enää vaivaa. 

Silmänympäryskin tarvitsee talvella kosteutta

Awaken Peptide Eye Gel on siitä hyvä voide, että se on hyvin kosteuttava turvotuksen poiston lisäksi. Ilman kunnollista kosteutta Suomen talvesta ei selviä ja silmäluomet kuivuvat ja rohtuvat ensimmäiseksi. Myös silmämeikki levittyy ja pysyy hyvin Awaken Peptide Eye Gelin kanssa ja meikki on siisti koko päivän.
Toinen ongelma turvotuksen lisäksi, mitä maski aiheuttaa, on silmänympäryksen ja silmien kuivuminen. Sitä selitetään sillä, ettei hengityshöyry haihdu eteenpäin, vaan se nousee maskin yläreunasta suoraan silmiin. Silmän limakalvo ei tästä tykkää ja tarvitaan kostutustippoja. Tästä saattaa syntyä kierre, kun kostutustipat leviävät silmien ympärille ja kuivattavat niitä entisestään. Awaken Peptide Eye Gel suojaa hyvin silmätippojen kuivattavalta vaikutukselta ja aamuisin kannattaa aina ensin laittaa silmänympärysvoide ja sitten vasta tiputella kosteustippoja.
Atooppisen kuivalle silmänympärykselle ei Awaken Peptide Eye Gel yksinään riitä, mutta se toimii päiväkäytössä ja yöksi kannattaa laittaa STRESS POSITIVE EYE LIFT (57€) silmänympärysnaamio. Tämä geelimäinen naamio on osoittaunut monen atoopikon pelastukseksi talviaikaan. Se viilentää, rauhoittaa kutinaa ja vähentää hilseilyä. Tarpeeksi ajoissa aloitettuna sen käyttö estää rohtuneen ihottuman syntyä ja silmäluomi ei ärsyynny niin pahasti. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti