perjantai 18. helmikuuta 2022

Hyödynnä nyt Phyto Replenish Oil tarjous!

Talvisää on koetellut ihmisiä sekä ihoa aika tavalla jo tähän mennessä ja talvea on vielä pitkälti jäljelläkin. Lunta on tullut sen verran reippaasti, että moni asiakas kertoo lapiointiurakoistaan. Tällä viikolla on Etelä-Suomessa joutunut tekemään ulkoilun räntäsateen kastelemin kasvoin. 


Iho kärsii erityisesti sateesta ja kylmästä, joten se on tärkeä suojata tuotteilla, jotka eivät huuhtoudu pois.


Kostea iho kärsii kylmyydestä

Monella on sellainen ajatus, että suuri ilmankosteus olisi iholle hyväksi. Tämä ei pidä paikkaansa, vaan ainoastaan lämpimällä säällä pieni tihusade kosteuttaa, mutta ei talvella. Tällä viikolla eteläisessä Suomessa on satanut vettä ja räntää joka päivä ja iho on joutunut tosi koville.
Silloin, kun on vain muutama lämpöaste ja iho on sateesta kostea, tuuli osuu siihen pakkasen voimakkuudella. Iholle on erittäin suuri rasite, kun hiestä tai sateesta kostealle iholle kohdistuu tuuli ja viima. Sitten tulee jyrkkä lämmönvaihtelu, kun mennään sisälle ja tuo räntävesi kuivahtaa iholle. Näissä tilanteissa ihon rasitus on todella suuri ja ilman hyvää hoitoa iho takuulla ohentuu. Couperosakin lisääntyy huomattavasti, ellei ihoa suojata kunnolla.
Tähtitarjouksena oleva PHYTO REPLENISH OIL NYT 59€ (73€) olisi välttämätön tuote lähes kaikille. Tämä öljymäinen seerumi imeytyy ihon omaan suojabarriäärikerrokseen ja parantaa ihon kykyä suojautua lämmönvaihteluilta ja kosteudelta. Vesi- ja räntäsateessa liikkuminen huuhtoo kasvojen iholta pois kaikki voiteet, mitä iholle on aamuisin laitettu. Siksi tämä Phyto Replenish Oil on tärkeä, että se ei huuhtoudu pois, koska se on imeytynyt syvempiin ihosolukerroksiin. 


Talvitakki iholle

Suosittelen Phyto Replenish Oilia käytettäväksi aamulla sekä illalla ja 2-3 tippaa kerralla riittää. Erinomainen ihon suojamekanismia tukeva tuote on myös BARRIER REPAIR (45€) suojavoide. Barrier Repair laitetaan hoitovoiteen päälle ja se sulaa ihon rakenteeseen. Se jättää todella hyvän suojapinnan iholle ja vesisade ei pääse huuhtomaan ihoa. 
Barrier Repairia kannattaa käyttää aamulla ja illalla, koska se suojaa myös öisin sisäilman kuivattavalta vaikutukselta. Meikin voi levittää normaaliin tapaan tämän Barrier Repairin päälle ja se ei mitenkään vähennä meikin kestävyyttä. Päinvastoin Barrier Repair on hyvä meikinpohjustusaine, koska se jättää sileän ja tasaisen pinnan iholle. Huomioi, että Tähtitarjoukset loppuvat maanantaina 21.2. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti