perjantai 11. helmikuuta 2022

Ystävänpäivätarjouksia ajalle 11.–15.2.

Ystävänpäivä on maanantaina 14.2. ja ajattelin ilahduttaa asiakkaita huipputarjouksilla. Moni asiakkaani on niin pitkäaikainen tuttu, että koen heidät jo ystäviksi. Olen myös hyvin kiitollinen, että juuri näiden vakioasiakkaiden ansiosta olen selviytynyt koronasta hyvin pienin vaurioin. 


Ystävänpäivän iloksi myynnissä superedullisia tarjouspaketteja 15.2. asti! 


Alennukset -30-50%

Yleensä mainostetaan näin Ystävänpäivänä, että kaksi samaa tuotetta yhden hinnalla. Mietin sitäkin vaihtoehtoa, mutta kuinka moni tarvitsee itselleen kahta pakkausta samaa tuotetta? Tai löytyykö helposti ystävä, joka ostaisi tuon toisen tuotteen. Joten päädyin siihen, että alennukset tuotteista ovat muuta, kuin kaksi samaa tuotetta yhden hinnalla. 
Kaikkia aletuotteita on vain pieni erä, enkä sitten saa niitä enää lisää tällä hinnalla, joten olkaa nopeita! Jos haluatte hakea niitä hoitolasta, mikä säästää postikuluja ja luontoa, niin laittakaa viesti, että varaatte tuotteet. Hakea voitte ne sitten, kun teille parhaiten sopii.

Dermalogican BREAKOUT CLEARING FOAMING WASH & FLASHFOLIANT NYT 25€ (norm.44€) puhdistusgeeli ja vaahtokuorinta CLEART START -hoitolinjasta, joka on tarkoitettu nuorille. Foaming Wash on hellävarainen vesiliukoinen geeli, joka sopii päivittäiseen pesuun kaikille ihotyypeille. FlashFoliant on suuren suosion saanut vaahtokuorinta, joka on todella helppo käyttää. Vaahto levitetään puhtaalle iholle iltaisin ja annetaan vaikuttaa yön ylitse. Erityisesti pojat ovat ihastuneet tähän näppyjä ja hilseilyä tasapainottavaan kuorintaan. 

Dermalogican BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER & INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE SK30 NYT 79€ (norm.124€). Nyt aurinkosuojallisen voiteen käyttö alkaa olla välttämätöntä, koska lumesta heijastuva uv-säteily on hyvin voimakasta. Tämä Invisible Physical Defense SK30 on juuri sopiva alkukevään päivävoide. Se on voiteena hyvin ohut sekä kevyt ja suosittelen, että kuivaihoiset laittaisivat sen alle tämän BioLumin-C Gel Moisturizerin. Tämä BioLumin-C Gel Moisturizer tuli myyntiin vasta viime syksynä ja se on osoittautunut hyvin mieleiseksi asiakkaille. Sehän sopii yö- ja päivävoiteeksi kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. 

iS Clinicalin ACTIVE SERUM 15ml & YOUTH BODY SERUM 15ml NYT 95€ (norm.134€). Tämä seerumikaksikko kiinteyttää kasvot ja vartalon tehokkaasti. Active Serum on tehokas ihon uudistaja, joka silottaa ja tasoittaa rypyt ja näpyt. Youth Body Serum on hyvin suosituksi noussut vartaloseerumi, joka hajottaa selluliittia ja tekee vartalonkin ihosta silkin pehmeän. Youth Body Serum on suihkepullossa, joten se on helppo levittää. Tässä tuotteessa kyse on ihan muusta, kuin tavallisesta vartalovoiteesta, koska Youth Body Serum imeytyy paljon syvemmälle ja vilkastuttaa kudoksen toimintaa ja sitä kautta hajottaa rasva- ja selluliittikeräytymiä. 

iS Clinical LIP DUO NYT 59€ (norm.99€) sisältää YOUTH LIP ELIXIR -voiteen ja LIP POLISH -kuorinta-aineen huulille ja suun ympärille. Tämä tehopari silottaa suunympäryksen pystyryppyjä, vahvistaa huulten rajaa ja vähentää tummaa pigmenttiä ylähuulessa. Huulivoidetta käytetään aamuin illoin ja kuorintaa 2-3 kertaa viikossa. Pidän tämän Lip Polish kuorinnan käyttöä olennaisena, jotta saadaan mahdollisimman tehokas tulos ryppyjen madaltumiseen. Itselleni tämä tehokaksikko on suursuosikki.

XTREME RIPSIVÄRI & HUULTENRAJAUSKYNÄ NYT 39€ (norm.67€). Nyt on aika uusia meikkituotteet, jotka ovat kuivuneet meikkipussin pohjalle koronan aikana. Ripsiväriä suositellaan uusittavaksi 1-3 kuukauden välein muutenkin, jotta tuote pysyy hygieenisenä. Huulia ei ole paljoakaan maalailtu koronan aikana ja huultenrajauskynätkin ovat takuulla kuivuneet. Huultenrajauskynää tarvitaan aina siistiin huulimeikkiin, koska se estää punan valumisen suunympärysryppyihin. Suusuojan käyttö sotkee helposti huulipunan ja huultenrajauskynää tarvitaan entistä enemmän. Nämä MIRABELLAN huultenrajauskynät ovat siitä erityisiä, että niitä voi laittaa koko huulille ja tehdä näin kestopunan. Värit ovat raikkaita, eivätkä liian erikoisia. 

iS Clinicalin BODY COMPLEX & CCS JALKAVOIDE NYT 69€ (norm.98€). Näin Ystävänpäivänä on hyvä muistaa, että oma ihosi on tärkeä ja sitä kannattaa kohdella kuin parasta ystävääsi. Vartalon iho jää yleensä huonolle hoidolle, mutta vielä vähemmän hoidetaan jalkoja. CCS:n jalkavoide on alunperin tehty diabeetikoille ja se on erinomainen myös kaikille muille. Talven kuivattamat kantapäät saa tällä voiteella ehjiksi ja sileiksi nopeasti. Body Complex vartalovoide on täyteläinen maito, joka imeytyy hyvin, mutta sisältää runsaasti vaikutusaineita. Hilseily ja kutiseva kuivuus unohtuvat, kun käytät Body Complexia joka pesun jälkeen. 

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS & KULMIEN VÄRJÄYS NYT 69€ (norm.107€) Ripsien kestotaivutus on aivan mahtava menetelmä silmien kaunistukseksi. Siitä on tullut todella suosittu ja nyt se on superedullinen. Tällaista tarjousta en pysty enää tänä vuonna uusimaan. Voit ostaa itsellesi lahjakortin ja se on voimassa vuoden loppuun ja varaat ajan kuinka itse haluat. Tai varaat ajan 11.-15.2. välisenä aikana ja maksat sitten, kun työ tehdään ja ajanvaraus saa mennä vaikka kevääseen. Oikein säästäväinen ostaa itselleen useamman työn lahjakortille. Ystävänpäivälahjana äidille, tyttärelle, puolisolle tai kaverille Ripsien kestotaivutus on kiva yllätys! 

Huomaa myös ihanat TUOKSUSAIPPUASIENET NYT 2KPL 25€ (norm.19€/kpl)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti