lauantai 1. kesäkuuta 2024

Aurinkosuojatuote voi myös hoitaa ihoa!

Aurinkoale jatkuu! Kaikki aurinkosuojalliset tuotteet -15-20% verkkokaupassa koko viikonlopun 31.5.–2.6.


Laadukkaisiin, hyvin suojaaviin ja hoitaviin aurinkosuojiin kannattaa nyt panostaa.

Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi Dermalogican tuotepakkauksen (arvo 49€), missä on pikkukoot seuraavista tuotteista: Micellar Prebiotic PreCleanse alkupuhdistusaine, Resurfacing Cleanser kevyesti kuoriva puhdistusmaito, Antioxidant Hydramist hoitosuihke ja Smart Response Serum älyseerumi.


Elvyttävää hoitoa

Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 50ml NYT 67€ (84€) ja 100ml NYT 110€ (138€) on Dermalogican suosituin aurinkosuojallinen hoitotuote. Siinä on yhdessä voiteessa sekä hoito että hyvä suojaus. Dynamic Skin Recovery SK50 kuuluu Age Smart -hoitolinjaan, eli se on tarkoitettu hidastamaan ihon ikääntymistä. Jo pelkästään auringolta suojautuminen hidastaa ihon vanhenemista, mutta Dynamic Skin Recovery SK50 sisältää myös elvyttäviä vaikutusaineita, jotka parantavat kollageenin muodostumista. 
Olen huomannut joidenkin asiakkaiden luulevan, ettei aurinkosuojallinen päivävoide suojaisi yhtä hyvin, kuin pelkkä aurinkosuoja. Tämä on aivan väärä käsitys ja nämä myymäni amerikkalaiset aurinkosuojatuotteet ovat parasta mitä Suomesta löytyy. SKY-kosmetologi on ammattilainen, joka työnsä puolesta tietää eniten aurinkosuojatuotteista ja siihen tietoon voi luottaa.
Toinen hoitava aurinkosuojallinen voide on PowerBright Moisturizer SK50 NYT 62€ (78€), joka on tarkoitettu ehkäisemään pigmenttiläiskien syntymistä. Tämä PowerBright -tuotelinja sisältää vaikutusaineita, jotka hajottavat pigmenttiläiskiä ja tasoittavat ihon kirjavuutta.
iS Clinicalin Extreme Protect SK40 PerfecTint NYT 85€ (101€) on päivävoide, jota saa myös värillisenä ja siinä on runsaasti vaikutusaineita, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Extreme Protect SK40 PerfecTint sisältää fysikaalisen suojan ja on siksi erinomainen äärimmäisen herkällekin iholle. Fysikaalinen aurinkosuoja heijastaa uv-säteilyn pois ihosta ja on vaikutusaineena sopiva myös allergisille ihmisille.


Rasvoittuvalle iholle sopivat tuotteet

Moni pelkää aurinkosuojallisia tuoteita siksi, että luulee niiden rasvoittavan ja tukkivan ihoa. Tämä on ihan vanhanaikainen käsitys, koska nykyiset aurinkosuojatuotteet ovat erittäin ohuita. Rasvoittuvalle iholle on myös omat tuotteensa, jotka vähentävät kiiltoa ja talin muodostusta. 
Dermalogican Oil Free Matte SK30 NYT 46€ (58€) on täysin rasvaton kosteusvoide, joka myös vähentää talineritystä ja estää finnien ja mustapäiden syntymistä. Oil Free Matte SK30 ehkäisee myös ihon kiiltämistä ja kasvot pysyvät mattapintaisena koko päivän.
Dermalogican Porescreen SK40 NYT 49€ (62€) on päivävoide, jossa on häivähdys väriä. Se ei ole varsinainen värillinen päivävoide, koska tuo väri on niin kevyt. Porescreen SK40 supistaa huokosia, tasoittaa ihon väriä ja vähentää kiiltoa. Se on ihoa kaunistava päivävoide, mutta samalla myös rasvoittumista vähentävä. 




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 28.5.-10.6.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti