keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

iS Clinical käyttää farmaseuttisen tason raaka-aineita

iS Clinical on amerikkalainen ihonhoitosarja, joka perustettiin 1990-luvun lopulla Kaliforniassa. Suomessa se on ollut myynnissä kymmenkunta vuotta ja minulla lähes yhtä kauan ja olen todella tyytyväinen, kun löysin tämän sarjan.


iS Clinical edustaa tehokkuudessaan ja laadussaan kosmetiikan kärkeä maailmanlaajuisesti.


Dermalogican tärkein kilpailija

Olen aina avoin uusille tuulille ja etsin jatkuvasti tuotteita, joita voin tarjota omille asiakkailleni. Valitettavasti hyvin harvoin eteeni tulee tuotteita, jotka läpäisevät seulani ja jotka yltävät samalle tasolle kuin Dermalogica tai iS Clinical. 
Dermalogica on ollut jo vuosia maailman eniten myyty ammattilaistuotesarja ja sen ykkösasemaa hätyyttelee moni kosmetiikkasarja. Kerron nyt ammattikosmetiikasta, joka on täysin eri asia kuin kemikalio- tai apteekkimyynnissä olevat tuotteet. 
Missään tapauksessa en suostuisi myymään asiakkailleni kuin ammattikosmetiikkaa, koska sen vaikutusainepitoisuudet ovat aivan omaa luokkaansa. iS Clinical on ainoita kosmetiikkasarjoja, joka käyttää farmaseuttisen tason vaikutusaineita eli niitä raaka-aineita, jotka on tarkoitettu lääketieteeseen ja lääkeaineisiin. Niiden puhtaus on täydellistä ja niiden imeytyvyys toimii hyvin.
En ole ehkä tuonut tarpeeksi esiin tätä iS Clinicalin taustaa, joka kertoo sen hoitotuotteiden tehosta. Kosmetiikan tuotekehitys on vauhdikasta kilpavarustelua ja tällä hetkellä iS Clinical on USA:n tehokkainta kosmetiikkaa, mitä myydään sairaaloiden ihotauti- ja plastiikkakirurgian osastoillakin.


Ensikohtaaminen iS Clinicalin kanssa

Muistan aina, miten tutustuin ensimmäistä kertaa iS Clinicaliin ja se tapahtui kollegani kautta. Jo se kertoo paljon tuotteesta, jos arvostamani kollegat ovat siitä innostuneet. Sain eräässä koulutustapahtumassa ystävältäni näytteen iS Clinicalin Neck Perfect Complex (131€) kaulavoiteesta saatesanoilla, että se on parasta, mitä ikinä olet kokeillut. 
Olin hyvin skeptinen, koska en usko mihinkään ihmeisiin. Jo parin päivän käytön jälkeen koin, että kaulani iho oli selvästi kiinteämpi ja jämäkämpi kuin ennen. Voiteesta tuli iholle tunne, että ihan kuin pää seisoisi tanakammin pystyssä. En ollut aikoihin tavannut tuotetta, minkä vaikutus todella tuntui ihossa, eikä vain näkynyt. Olin aivan myyty ja siitä alkoi tutustuminen iS Clinicaliin. 
Olin heti yhteydessä maahantuojaan A Class Beautyyn ja totesin myös maahantuonnin olevan tehokasta ja henkilökunta pätevää. Tämä on erityisen tärkeä asia, että suhde maahantuojaan on hyvä ja heihin voi luottaa. Itse olen tehnyt samojen maahantuojien kanssa yhteistyötä vuosikymmeniä ja sillä on suuri merkitys hoitolalleni. 
Seuraavaksi kokeilin Youth Serumia (30ml 189€) ja Youth Intensive Crèmea (50g 280€ ja 100g 459€) ja viimeistään nämä tuotteet vakuuttivat minut siitä, että tätä sarjaa haluan tarjota asiakkailleni. Se sileys ja jäntevyys, mikä iholla oli seuraavana aamuna, kun olin illalla laittanut Youth Serumin ja Youth Intensive Crèmen oli paras teho, mitä koskaan olin voiteista kokenut. Olen todella tyytyväinen, kun löysin tämän tuotesarjan.








⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 11.–24.6.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19:18

    iS Clinical on vallan mahtava sarja. Kaikki kokeilemani tuotteet tuntuvat antavan iholle juuri sellaista feesiä virkistystä, mistä pidän.

    Nuo tarjouksessa olevat tuotteetkin ovat todella hyviä - siis Cleansing Complex Polish ja Reparative Moisture Emulsion. Ne ovat hyvin riitoisiakin. Pieni määrä liukuu hyvin iholle.

    Oma erityinen ikisuosikkini on Peel Active -kuorintalaput, joiden jälkeen napakoitunut iho hehkuu.

    Leena

    VastaaPoista
  2. Ovat kyllä aika hintavia

    VastaaPoista