lauantai 29. kesäkuuta 2024

Kestotaivutus tekee ripsistä upeat

Olen viimeisen parin viikon aikana tehnyt Yumi Lashes -ripsien kestotaivutuksia (98€) useamman kerran päivässä ja aina on suuri ilo nähdä, miten hyvältä ripset näyttävät ja miten tyytyväinen asiakas on. Ripsien kestotaivutus on myös kesän helpoin ”meikki”.


Laadukas ja turvallinen Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus tekee omista ripsistä upeat ja koko kasvojen ilme virkistyy.


Ripsien kestotaivutus kohottaa ilmettä

Itsekin aina hämmästyn, kun työ on valmis, miten paljon kauniisti kaartuvat ripset vaikuttavat ulkonäköön. Silmät näyttävät heti virkeämmiltä ja katse on avarampi. Ripset ovat pieni asia, mutta niiden asento muuttaa ilmettä yllättävän paljon.
Ripsien kestotaivutuksia on kiva tehdä, kun asiakkaat ovat aina niin ilahtuneita ja tyytyväisiä lopputulokseen. Varsinkin ensimmäistä kertaa taivutuksia ottaneita on hauska seurata, kun he hämmästyvät peiliin katsoessaan. 
Ripsien kestotaivutus on vaativa työ ja käden koordinaatio pitää olla tarkkaa, mutta tykkään tämän tyyppisestä työstä. Vaadin itseltäni 110% täydellistä tulosta ja kokemus on opettanut, miten kestotaivutus on parasta tehdä. 
Yleensä asiakkaat ovat hyvin selvillä millaisia työvaiheita kestotaivutukseen kuuluu ja käyn hoitorutiinin läpi asiakkaan kanssa ennen kuin aloitan työn. Kuitenkin korostaisin sitä, että ripsien pidennys ja ripsien kestotaivutus ovat eri asioita ja minä en tee ripsien pidennyksiä. 
Kestotaivutuksessa ripsiin ei lisätä mitään, vaan muutetaan omien ripsien asentoa kaareviksi. Kestotaivutusta ei siis voi tehdä, ellei ole ripsiä ja näyttävin tulos tulee hiukan pidempiin ripsiin. Sekin on hyvä huomioida, että kestotaivutuksessa menee aikaa noin tunnin verran ja silmät pidetään koko ajan kiinni. 
Yleensä asiakkaat nukahtavat ja nauttivat rentoutumisesta, mutta joillekin silmien kiinni pitäminen tuottaa vaikeuksia. Siksi on hyvä tiedostaa, että työn aikana ei silmiä voi avata ja siihen kannattaa asennoitua jo etukäteen. Suurin osa asiakkaista nauttii suuresti tunnin lepäilystä silmät kiinni.


Maxey Lash kasvattaa ripset

Joillakin on ongelmana se, etteivät ripset kasva tai ne ovat hennot ja harvat. Siinä tapauksessa tehokas apu löytyy Maxey Lash ripsiseerumista NYT 85€ (108€), joka auttaa ripsiä kasvamaan ja myös tuuheuttaa niitä. Maxey Lash auttaa myös harvoihin ja ohuisiin kulmakarvoihin. 
Tätä ripsiseerumia levitetään ohut kerros ripsirajaan joka ilta ja noin 3-4 viikon käytön jälkeen tulokset alkavat näkyä. Yleensä toivottu tulos saavutetaan 5-6 viikon käytöllä ja sen jälkeen ylläpitona seerumia käytetään pari kertaa viikossa. 
Ripset ja kulmakarvat ohenevat ja harvenevat yleensä ikääntyessä tai jokin sairaus voi tuhota karvat. Tyypillisimpiä ovat sytostaattilääkkeet, jotka irroittavat hiukset, ripset ja kulmat. Näissä tapauksissa Maxey Lash ripsiseerumi nopeuttaa karvojen palautumista.
Sitten on olemassa ihosairaus nimeltään alopecia, joka hävittää karvat ja yleensä sairaus tuhoaa myös karvanystyt, joten ripsiseerumit eivät auta tämän tyyppiseen karvattomuuteen. Pälvikalju on toinen ihosairaus joka tuhoaa karvat, mutta ei välttämättä tuhoa karvanystyjä ja siihen voi kokeilla auttaisiko ripsiseerumi. 
Tämän Maxey Lash -ripsiseerumin käyttö on pieni vaiva, mutta antaa näkyvät tulokset. Jokainen asiakkaani, joka on Maxey Lashia käyttänyt, on saanut näkyviä tuloksia ripsiinsä ja kulmakarvoihinsa.





⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti