lauantai 15. kesäkuuta 2024

Silmät ovat sielun peili

Kautta historian naiset ovat pyrkineet korostamaan silmiään ja siihen on käytetty useita konsteja, eikä aina ihan terveellisiäkään. Jossain vaiheessa käytettiin belladonna-tippoja, jotka laajensivat mustuaisen, mutta aiheuttivat myös paljon ongelmia.


Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus sopii myös herkkäsilmäisille.


Pääosassa ripset

Ripsien kestotaivutus NYT 75€ (98€) on nykynaisten konsti korostaa silmiä helpolla tavalla. Kestotaivutettuja ripsiä ei tarvitse mitenkään varoa tai korjata välillä, vaan ne kestävät hyvänä 6-10 viikkoa karvan laadusta riippuen. Kestoväri pysyy hyvänä 3-4 viikkoa ja sitä voi uusia niin usein, kuin itse haluaa. Ripset palaavat hitaasti omaan asentoonsa siinä tahdissa, kun ripset vaihtuvat ja taivutetut ripset putoavat pois.
Kaikkien ripset uudistuvat täysin noin kahdeksan viikon välein ja tämän useammin ei suositella taivutuksia tehtäväksi eli samaan ripseen ei voi tehdä kahta kertaa taivutusta. 
Olen tehnyt kestotaivutuksia noin 5-6 vuotta ja siihenkin on muodostunut vakioasiakaskunta. Ripsien kestotaivutus on taitolaji, jossa kokemuksella on suuri merkitys. Olen tehnyt useita satoja kestotaivutuksia ja käteni on vakaa, joten ripsistä tulee kauniin kaarevat.
Ripsien kestotaivutuksia markkinoidaan paljon, mutta tekijöitä on ihan laidasta laitaan. Joku tilaa kiinalaisesta verkkokaupasta aineet, joiden koostumusta ei kukaan pysty selvittämään. Sen jälkeen katsotaan youtubesta video ja sitten vaan tekemään. 
Valitettavasti kuluttajan pitää olla hyvin tarkkana, kun valitsee tekijää ripsien kestotaivutukseen. Käytän itse Yumi Lashes menetelmää sekä aineita ja se on maailman suosituin kestotaivutusbrändi. He eivät myy tuotteitaan, ellei heidän koulutustaan ole käyty, eivätkä he kouluta muita kuin kosmetologeja.


Kulmat kuriin

Kulmakarvojen laminoinnilla NYT 55€ (69€) saa kauniisti kaareutuvat ja siistit kulmat. Monella alkaa iän myötä tulemaan paksuja jouhimaisia karvoja tai karvat kihartuvat ja näissä tapauksissa kulmakarvojen laminointi auttaa paljon.
Kulmakarvat käsitellään samoilla aineilla kuin ripsien kestotaivutuskin tehdään ja näin kulmakarvat saadaan pysymään halutussa asennossa. Vahvoille ja liian tuuheille kulmakarvoille tämä on oivallinen kaunistuskonsti.
Näitä ripsien ja kulmien käsittelyjä ei pysty tekemään, ellei karvoja ole ollenkaan. Kestotaivutuksilla ei lisätä ripsiin tai kulmiin mitään ylimääräistä, vain omien karvojen asentoa muutetaan. Ellei esim. kulmakarvoja ole, tämä konsti ei sovellu. 
Ripsien kestotaivutukseen varaan aikaa 75 minuuttia eli tunnin ja vartin. Sen verran asiakkaan kannattaa varata aikaa, jotta kaikki aineet ehtivät kunnolla vaikuttamaan. Kasvohoidon yhteydessä ei taivutuksia voi tehdä, koska hoidossa käytetyt rasvat estävät kestotaivutusaineiden vaikutusta.




Osta lahjakortti verkkokaupasta tai laita viestiä ajanvarauksesta viikonlopun aikana.

Tekstiviestit: 050 5860 310
Sähköposti: info(a)kauneushoitolainkeri.fi

Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 11.–24.6.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti