sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

Aurinkosuojatuotteen käyttö on osa terveydenhoitoa


Hoida terveyttäsi eli suojaa ihosi auringolta.

Aurinkoale jatkuu! Vielä tänään su 2.6. kaikki aurinkosuojalliset tuotteet verkkokaupassa -15-20%

Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi Dermalogican tuotepakkauksen (arvo 49€), missä on pikkukoot seuraavista tuotteista: Micellar Prebiotic PreCleanse alkupuhdistusaine, Resurfacing Cleanser kevyesti kuoriva puhdistusmaito, Antioxidant Hydramist hoitosuihke ja Smart Response Serum älyseerumi.


Vaali ihosi terveyttä

Nykyisin on paljon ihmisiä, jotka hoitavat terveyttään liikuntaharrastuksilla, ruokavaliolla ja muilla hyvillä elämäntavoilla. Hämmästelen aina sitä, miten usein he laiminlyövät täysin ihonsa hoidon. Hyvin usein liikunnasta innostuneet suihkuttavat ihoaan parikin kertaa päivässä, mutta kosteusvoiteita ei käytetä tippaakaan. He käyvät myös hyvin harvoin kasvohoidoissa ja silloinkin kaikki neuvoni siivuutetaan. Onneksi on myös poikkeuksia, jotka ymmärtävät terveen ihon merkityksen.
Jos harrastaa jotain ulkoliikuntaa pitää aurinkosuojatuotteet olla käytössä jatkuvasti. Kannattaa myös perehtyä erilaisiin aurinkosuojatuotteisiin ja kysyä apua SKY-kosmetologilta, joka on ihonhoidon ammattilainen. 
Ensisijaisesti pitää muistaa pysyä varjossa, suojata vartaloa vaatteilla ja olla sisätiloissa pahimman paahteen aikana. Kannattaa muistaa myös leveälierinen hattu tai kasvoja suojaava lippis. Näiden suojatoimien lisäksi pitää käyttää aurinkosuojatuotetta ja näin aurinkoiseen aikaan suojakerroin 50 on paras valinta.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva aurinkosuojatuote

Dermalogican Protection Sport SK50 NYT 32€ (40€) on kaikille sopiva ohut voide, joka käy kasvoille ja vartalolle. Siinä ei ole mitään elvyttäviä vaikutusaineita ja siksi se sopii yli puolivuotiaille lapsillekin. Protection Sport SK50 on myös edullisin aurinkosuojavaihtoehto.
Aurinkosuojaa pitää myös lisätä päivän aikana ja tähän lisäämiseen paras on iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 NYT 79€ (93€). Tämä ohut puuterimainen aurinkosuoja on aivan loistokeksintö, koska sitä on niin helppo sipaista kesken päivän ja näin palauttaa aurinkosuojan teho. 
Painele ensin kasvopaperilla pois hiki sekä rasva ja levitä sitten PerfecTint Powderin omalla siveltimellä uusi kerros koko kasvoille. Näin voit lisäillä suojakerrointa noin 3-4 tunnin välein pitkin päivää. 
Älä myöskään unohda huulien suojaamista ja siihen suosittelen LIProtect SK35 NYT 23€ (28€). Huulten ihosyöpä on lisääntymään päin ja siksi ammattijulkaisuissa tämä huulten suojaus on erityisesti nostettu esiin.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 28.5.-10.6.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti