torstai 13. kesäkuuta 2024

Ripsien kestotaivutus tarjoushinnalla!




Päädyin siihen, että nyt on hyvä hetki ilahduttaa asiakkaita ripsien kestotaivutusten tarjouksella. YUMI™ Lashes -ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi on helppo kesämeikki.

Tarjous on voimassa koko viikonlopun eli pe-su 14.–16.6. Voit ostaa itsellesi lahjakortin verkkokaupasta ja käyttää sen silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit myös tehdä ajanvarauksen ja maksat tarjoushinnan käyntisi yhteydessä. Laita viestiä ajanvarauksesta tekstiviestillä tai sähköpostilla ja kerro millaiset päivät ja kellonajat sinulle parhaiten sopivat. Vastaan viesteihin maanantain 17.6. aikana.


Ripsien kestotaivutus kohottaa katsetta!

Näinkin pienellä asialla kuin ripsien kaareutuvuudella on todella suuri merkitys ilmeeseen ja ulkonäköön. Varsinkin ikääntyessä, kun luomet jo hiukan roikkuvat on kestotaivutuksella huomattavasti katsetta kohottava vaikutus.
Olen tehnyt nyt Yumi Lashes -menetelmällä kestotaivutuksia ja laminointeja vähintäänkin viisi vuotta ja kokemusta on kertynyt useamman sadan työn verran. Näinä vuosina on tullut useita vakioasiakkaita, jotka käyvät taivutuksessa parin kuukauden välein. 
Aika usein kysytään, miten työ onnistuu herkkäsilmäiselle ja voin kokemuksella kertoa, että yhtään herkkyysreaktiota ei ole tullut. Päinvastoin tämä ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi on herkkäsilmäiselle parempi konsti, kuin päivittäinen ripsivärin käytttö. Ripsien kestotaivutukset tehdään vain kerran parin kuukauden aikana, mutta ripsivärillä ja sen poistamisella rasitetaan silmiä joka päivä aamulla ja illalla. 
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi pysyy hyvänä 6-10 viikkoa karvan laadusta riippuen. Kestovärjäys haalistuu 2-4 viikon kuluessa ja värjäyksiä voi uusia niin usein, kuin haluaa.




Mitä on kulmien laminointi?

Tämä nimitys kulmien laminointi on hiukan harhaanjohtava, koska se tuo mieleen jonkun muovipinnoitteen. Englanniksi käytetään nimeä Brow Lift, mutta ei sekään kuvaa sitä, mitä työssä tapahtuu.
Kulmien laminoinnissa kulmakarvat käsitellään samoilla aineilla kuin tehdään ripsien kestotaivutuskin. Näin saadaan hiukan vahvuutta yksittäiseen karvaan, joten kulmien laminointi on hyvä menetelmä niille, joilla on ohuet kulmakarvat. Laminoinnilla saadaan myös karvat pysymään määrätyssä mallissa ja monelle tämä on tärkeä asia.
Joillakin kulmakarvat saattavat sojottaa sikinsokin tai yksittäiset karvat kihartuvat tai muuten harottavat. Laminoinnin avulla saadaan karvat pysymään järjestyksessä ja silläkin on suuri merkitys ulkonäköön. Minulla käy useita ikäisiäni tai vanhenpia naisia juuri tässä kulmien laminoinnissa ja se kirkastaa ilmettä näkyvästi ja tuo kehyksen silmille. 
Siitä ei ole pelkoa, että ripsien kestotaivutus tai kulmien laminointi menisi jotenkin överiksi. Siinähän ei karvoihin lisätä mitään, vaan omien karvojen asentoa vain muutetaan ja ne värjätään. Suosittelen kokeilemaan menetelmää edes kerran, niin näkee itse millainen virkistävä vaikutus näillä karvojen asennoilla on ulkonäköön. 


Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna

Tekstiviestit: 050 5860 310
Sähköposti: info(a)kauneushoitolainkeri.fi




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 11.–24.6.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti