maanantai 17. kesäkuuta 2024

Muista Tähtitarjoukset!

Muistutan vielä erikseen tämän hetken Tähtitarjouksista, koska ne ovat tärkeitä monelle ihotyypille. Suosittelen aivan kaikille yli parikymppisille seerumia hoitovoiteen lisäksi ja kaikki hyötyvät C-vitamiiniseerumista.


Rusketus on ihon tapa ilmaista, että se on vaurioitunut.


C-vitamiini korjaa auringon vaurioittaman ihon

Tähtitarjouksena on Dermalogican BioLumin-C Serum 30ml NYT 75€ (98€) ja 59ml NYT 120€ (148€) sekä iS Clinicalin Polish Repair Duo NYT 159€ (183€), joka sisältää Cleansing Complex Polish kuorivan puhdistusgeelin ja Reparative Moisture Emulsion hoitovoiteen yöksi ja päiväksi. 
Rusketus on ihon tapa ilmaista, että se on vaurioitunut ja iho on joutunut suojautumaan säteilyltä. Uv-säteily aiheuttaa ihon paksuuntumista, koska hilseilykerros lisääntyy ja melanosyyttisolut alkavat muodostaa ihon suojaksi tummaa pigmenttiä. Hormonitoiminta vaikuttaa suuresti siihen, miten melanosyyttisolut toimivat ja siksi raskausaikana pigmenttiläiskät ovat hyvin yleisiä. Vaihdevuosien jälkeen, kun estrogeenin tuotanto vähenee ja loppuu, pigmentti ei enää jakaudu tasaisesti. Tästä johtuen yli viisikymppisten iho muuttuu auringossa kirjavaksi ja samean harmaan väriseksi. 
Tätä ihon vaurioitumista joku pitää kauniina rusketuksena, mutta minä näen vain vahingoittuneen ihon. Antioksidanttisilla vaikutusaineilla pystytään jonkin verran korjaamaan uv-säteilyn aiheuttamaa rypistymistä, ihon kuivumista ja epätasaista ihon väriä. Syöpäsolujen syntymistä ei mikään vaikutusaine enää korjaa, vaan ne ovat lopullista solumuutosta.
C-vitamiini on tehokkain antioksidantti ja sen vaikutuksesta ihon väri kirkastuu, kosteustasapaino paranee ja rypistyminen hidastuu. BioLumin-C Serumia suosittelen käytettäväksi aamulla ja illalla koko kasvoille ja sen päälle hoitovoide esimerkiksi tämä iS Clinicalin Reparative Moisture Emulsion.



Kesällä iho tarvitsee kuorintaa

Kesällä on hyvin tärkeää, että käytössä on joku ihotyypille sopiva kuorinta-aine, koska uv-säteily ja hikoilu lisäävät kuorinnan tarvetta. Uv-säteily nopeuttaa solukuolemaa ja ihoon kerääntyy hilseilevää harmaata solukkoa nopeammin kuin talvella. Tämä hilseilevä solukko jää tukkimaan huokosia, joten finnejä, mustapäitä ja muita näppyjä syntyy tavallista enemmän. 
Hikoilu lisää talineritystä ja ellei ihotali pääse huokosesta ulos, kun siinä on esteenä hilseilykerros, syntyy tukkeutumia ja ihosta tulee epäpuhdas. Vanheneva iho tarvitsee kuorintaa siksi, että uv-säteily lisää hilseilyä ja ihosta tulee helposti kirjava ja harmaa väriltään.
Cleansing Complex Polish on helppo kuorinta, koska sen ei tarvitse vaikuttaa, vaan sillä vain pestään iho. Se sopii hyvin myös kaksoispuhdistukseen toisena puhdistuskertana. Itse käytän sitä yleensä juuri alkupuhdistusaineiden jälkeen kakkosputsarina, eikä se ole liian tehokas ohuelle kuivalle iholle päivittäisessäkään käytössä. 
Reparative Moisture Emulsion on ohut kosteusvoide, joka sopii hyvin myös meikinalusvoiteeksi. Myymistäni voiteista Reparative Moisture Emulsion on paras meikinalusvoide, joka jättää sileän pinnan ja meikki levittyy sen päälle erityisen hyvin. Tällä kosteusvoiteella iho saa sileän ja tasaisen pinnan, vaikka ei meikkiä käyttäisikään, joten suosittelen sitä erityisesti yli viisikymppiselle hiukan rypistyneelle iholle.






⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 11.–24.6.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti